Näppis: Pelicansin hyvä puolustuspelaaminen on hävinnyt täysin?!

Missä olivat Jämsenin veljekset 20.10. Pelicans–Jukurit pelistä? Olisi heidän apuja tarvittu!

Mukkulan kirjastoa sotkettu. Jokainen omatoimikortin saanut on sitoutunut noudattamaan sääntöjä. Miksi näiltä ilkivallan tekijöiltä ei oteta korttia pois, jolloin rehellisten ihmisten ei tarvitsisi kärsiä.

Lahden katuvalot voisivat kytkeytyä päälle hieman aikaisemmin alkuillasta, hämäräkytkintä voinee säätää? Suojatiet ovat riittävän vaarallisia valoisaankin aikaan, katuvaloilla saisi vähän lisää turvallisuutta.

Petri Alastalo ei näytä tutustuneen Liisuun. Turvallisuus paranee, liikennehaitat vähenevät ja autolla pääsee keskustaankin.

Kriisiapua Afrikan tähden takia. Koulukiusatut ei saa kriisiapua, ei koululaisena eikä aikuisena. Eikö tämä ole syrjintää?

No eikös se olisi parempi sanoa kyläilijälle suoraan auton latauksesta, eikä itkeä näppispalstalla?

Kyllä lahtelaisten kunnallisten kunnallisten politiikkojen pitäisi vähän katsoa, eikä huiskia mikä sattuu, Kymiring on yksi esimerkki.

WWF on tehnyt mainoksen, jossa luodaan mielikuva kuolevasta maapallosta! Mutta kuitenkin niiltä, jotka syyllistyy maapallon tuhoamiseen, heiltä pyydetään rahaa tukemaan WWF:n tekopyhää ihmisen omaa itsesyyllistämistä varten. Mauton näkökulma, tulee myötähäpeä. jks

Sinä et saa ajaa päivävaloilla, jos olosuhteet vaativat ajovaloja. Silloin perävalotkin palavat.

Kinos Property tai joku muu! Nastolassa olisi saumaa pientoimistokokonaisuudelle Tevin malliin. Vanhasta kunnantalosta saisi saneerattua keskeiselle paikalle. Ei kun tuumasta toimeen!

Hieno ele Aluetaksi ja Upseerikerho!

Kyllä ylipainoiset, tupakoitsijat, alkoholistit ja huumeiden käyttäjät lasketaan samaan kastiin rokotevastaisten kanssa. Rasittavat terveyspalveluja itseaiheutetun sairauden takia.

Vesijärven puhdistamisesta. Voisiko järven mutaisen pohjan imeä pois? Unelmana Euroopan Unionin puhtain, uimiseen sopiva kirkas järvi.

Toimiva vilkku oikein käytettynä tärkeämpi kuin takavalot. 95 % ei osaa käyttää vilkkua oikein!

Uusista sukupuolineutraaleista liikennemerkeistä: Eikö liikennemerkkejä pidä tulkita kuljettajan eikä auton. Syytätkö onnettomuuden sattuessa autoasi?

Opettajia ja avustajia vähennetään. Milloin leikkauksia kohdistetaan hallintoon, byrokratiaan? Esim aluerehtorit olivat muka tilapäisiä. Opetusväki: puolustautukaa!

Minkä merkkisen auton äly tarvitsee sukupuolineutraaleja merkkejä toimiakseen?

Jaa että 14,6 miljoonaa katujen kavennuksiin ja sujuvan autoliikenteen häiritsemiseen. Kyllä on varaa tuhlata turhuuteen.

Lahdessa on lopetettava heti katujen kaventaminen. Pelkkää haittaa. Turhia ruuhkia ja jonoja. Vai on muka Levon kavennukset hyvät, höpö höpö. Erittäin hankalaa esim. Kujalan jäteasemalle ja bussiliikenteelle itään meneville.

Ei mitään palvelua Vesikansassa, jo 50-luvulla ehdotus, jos Vesikansa liitettäisiin Asikkalaan. Olisi nyt kohdallaan.

Eivät ne työehtosopimukset olekaan niitä varten, jotka kohtelevat työntekijöitään hyvin, vaan niitä varten, jotka eivät sitä tee. Niitäkin on. Tutustu hieman historiaan, saattaa avata silmiä.

Televisiossa on vähän aikaa mainostettu tätä vuotta 'tutkitun tiedon vuotena'. Vaikka seuraan aktiivisesti, niin silmiini ei osunut kyseisestä mitään, ennen kuin vuosi on lopuillaan? Liekö tutkitun 'salatieteen vuosi'?

Paljonko käytät omaa älyäsi, älyautolla ajaessasi?

Voisiko johtajaylilääkäri Tuomo Nieminen kertoa paljonko on "jonkin verran"?

Ilta-sanomissa oli juttu rakennusalan koulutuksesta. Eipä ole Lahdessakaan hääviä. Mistä johtuu, että opettaminen ei kiinnosta? Eivät kaikki opiskelijat ole lintsareita. Oppiminen ja tutkinnon suorittaminen voi olla joidenkin tavoite. Ei sitä jouten ololla opi. Ennen oli toinen ala, opettajapulasta johtunut, mutta nyt, en tiedä, mikä on syy.

Kun kiusaamiskokemuksistaan ei pääse eroon, suosittelevat asiantuntijat ammattiapua. Elämässä tulee kolhuja muodossa tai toisessa. Kiitän vanhempiani (geeniperimääni) luonteeni vahvuudesta. Evakon tytär

Ketä syyttää tartunnasta ne rokotetut, jotka saavat tartunnan toiselta rokotetulta? Niitäkin on.

Miten paljon sairaansijoja ja teho-osastoresursseja PHKS:ssa on rokottamattomien vieraskielisten koronapotilaiden käytössä, esim. Turussa nyt valtaosa?

Lisätkää oppisopimuskoulutusta. Molemmat osapuolet voittaa.

Päättäjät päättäkää, että Suomessa kellojen siirto loppuu ennemmin kuin annatte 17 v ajokortin.

Hei, Lahden Matkakeskuksen suojakatoksesta päättäneet! Tänään ke 20.10. olisi ollut teillekin oikein oivallinen päivä kokea katoksen suojauskyky, vetoisuus ja sateen kastelevuus, kaikessa ihanuudessaan. Ei hätää, vastaavia säitä on varmasti tulossa; menkää ihmeessä silloin kokemaan päätöksenne järjettömyys!

Vaikka oletkin saanut kaksi rokoteannosta niin käyttämällä kasvomaskia otat huomioon muidenkin terveysturvallisuuden varmuuden vuoksi.

Minun lapsuudessani oli Afrikan Tähti -peli, Neekeripusu-karkit ja Lakupiippukarkit. Minulla on vieläkin tallella 1955–60-luvulla saamani nukke "Musta Saara-Susanna". Ei ollut rasismista tietoakaan vaan kaukaisesta eksotiikasta.

Kyllä on kirppispöytien hinnat kovat. Saa olla tosi paljon hyvää myytävää, jotta omaankin taskuun jää jotakin. Kirppisten pitäjiä niillä pöytävuokrilla vain elätetään.

Aikanaan tutkittiin tunnelia keskustan ali. Kun Liisu on aseman luona hankala, voisi tutkia Vesijärvenkatua tunnelissa Harjukadun ja Vuorikadun ali ja viaduktina Aleksanterin- ja Vapaudenkadun yli. Avataan päältä ja ja viadukti pylväitten päällä. 1+1 kaistaa riittäisi läpiajaville ja muu katuverkko säilyisi entisellään.

Olisi kiva tietää, montako pyörän peräänajoa on vältetty, kun otettiin takavalo pakolliseksi. Mielestäni kypärä on paljon tärkeämpi pakollinen varuste pyöräilijöille. Jospa Liikenneturva kertoisi tutkimustuloksen.

Onko muilla DNA kaapelikan. ongelmia kuvalaadussa HD-kanavilla? Mosaiikkia, ei kuvaa ja haalea tekstitys: perusk. ch 20-42 parempi kuva/tekstilaatu.

Se tärkein kriteeri sote-muutoksessa oli säästöt. Allekirjoitin eutanasia-aloitteen, ei hyväksytty eduskunnassa. Olisi saatu kulut nopeasti alas ja kitinät loppumaan. Vanha on nykyään tiellä ja pelkkä kuluerä. Onneksi näin käy kaikille. T. Mummo

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut