Näppis: Ehdoton metsästyskielto kaupungin maille asuinalueiden läheisyyteen

Ehdoton metsästyskielto kaupungin maille asuinalueiden läheisyyteen, Karisto ja Ahtiala. Suosituilla ulkoilualueilla ammutaan luotiaseilla, vahingon sattuessa on yleensä myöhäistä katua. Ehdoton kielto 1 000 m asutuksesta. Turvataan elämä kaupungin mailla ulkoilualueilla ulkoilijoille.

Mikä mahtaa ontua Nastolan junaseisakkeen katoksen käyttöönotossa? Käyttöönottoa odoteltu jo pari kuukautta.

Jos kieltäytyy rokotuksesta, ei asiaa sairaalaan kun tauti iskee. Paikat pitää varata itsestään ja muista välittäville rokotetuille. Minne muuten mahtuvat seuraavaksi influenssan saaneet, jos rokottamattomat valtaavat sairaalat!

Kiva käydä Ranskalaisessa kyläkaupassa Vääksyssä, siellä vain rokotettuja.

Koronan ympärillä liikkuu ääri-ilmiöitä. Kuka vouhottaa mitäkin. Ääripäitä nämä kaupoissa riehujat. Monen mieli voi muuttua, jos läheinen nuori sairastuu ja kuolee.

Voisinko lehti julkaista aina, kuinka moni sairaalaan ja teholle joutuneista oli rokottamattomia?

Kirjastojen omatoimiaika on hyvä idea, mutta ei näytä toimivan. Kannattaisiko kokeilla 7.00-20.00 aikaa, eiköhän se riittäisi "normaali" lainaajalle.

Hyvinvointiyhtymä edistää vesikansalaisten terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä siirtämällä palvelut 20 km:n päähän. Hävetkää!

Eikö ihmiset ymmärrä, että korona ei ole vielä ohi?

Maakuntamme huono-osaisuutta kuvaava artikkeli kertoo siitä, miten käy, kun köyhä alkaa harrastaa rikkaan eliitin harrastuksia. Olen tosi pettynyt Lahden kaupungin harhaiseen päätöksentekoon. Tilannekuva on joko jätetty tekemättä tai jätetty ymmärtämättä.

Rokotuskerroille ei takarajaa näköpiirissä. Kuka pystyy takaamaan turvallisuuden!

Asuntokaupasta: Ostajat eivät uskalla ostaa asuntoa suoraan asunnon myyjältä. Vaikka hän on paras asiantuntija oman asuntonsa tiedoista ja vastaa asunnosta ja siitä annetuista tiedoista. Asunnon välitysfirmat vain välittävät asuntoja, eivät viime kädessä vastaa asunnosta ja eivät välttämättä kerro ostajalle kaikkea tietoa asunnosta, mitä asunnon ostaja on kertonut välittäjälle.

Ennen vaaleja Vesikansassa itseään mainostavat ehdokkaat julistivat, että terveyspalvelut säilyvät täällä ja nyt samat henkilöt kirjoittavat ettei poliitikot voi mitään ko. asiassa tehdä.

Kyllä yksityisessä sairaalassa saa ystävällistä palvelua. Vanhakin tuntee olevansa ihminen. Kiitos heille.

Koronapassi, ilman ei pääse illalla baariin. Aamulla voi vapaasti mennä hoitamaan vanhuksia. Työnantajalla ei oikeutta kysyä terveystietoa, joka vapaaehtoisesti paljastetaan baarin ovella julkisesti. Hoivakodit ym. vaarallisempia vanhuksille kuin baarit.

Huom ihmiset! Lahdessa on edelleen maskisuositus ja etätyösuositus voimassa.

"Koronapassin vastustajat törkyilleet Vääksyssä". Oliko kyseessä paikalliset vai ulkopaikkakuntalaiset? Poliittinen tai uskonnollinen ryhmä? Uskaltaako Vääksyyn enää tulla ostoksille, kysyy kesämökkiläinen!

Olisiko hyvä, jos jokainen voisi ottaa hätätilassa palvelun, mistä se olisi saatavissa ja sote hyvittäis laskelmiensa mukaan, koska sotella on liian pitkät jonot.

Milloin nämä mielensäpahoittajat keksivät, että shakki on rasistinen peli? Siinä kun on valkoisia ja mustia nappuloita ja valkoiset aina aloittavat.

Ovatko kaikki sääntöjä/asiantuntijoiden ohjeita noudattavat nykyisin natseja? Ainakin koronapassien vastustajien mielestä.

Oletko uusi asuntosijoittaja? Onko tuore linjasaneeraus ja julkisivuremontti? Rahoituslaina nyt 70.000 euroa? Ostajalle ei lainaa, vakuusarvo liuennut.

Laittakaa rokottamattomat maksamaan, että jonossa olevat pääsee operaatioon ja henkilökunta oikeisiin töihin. Ovat itse aiheuttaneet kauheen ylimääräistä hommaa

Mitenkäs tuo Sipilän hallitus? Jatkuvasti peruttiin päätökset, koska olivat perustuslain vastaisia. Onko unohtunut?

Hyvä kirjoitus Seppo Korhonen 17.10. Toivottavasti olet ehdolla aluevaaleissa! Äänestäisin sinua.

Mitenkäs tuo Sipilän hallitus? Jatkuvasti peruttiin tehdyt päätökset, kun olivat perustuslain vastaisia. Unohtuiko?

Naapuri! Tunge se lehtipuhallin ja muut mölykoneesi sinne, minne ei päivä paista! Sinulla on kuulokkeet, naapurilla ei.

Rokottamattomatko ne siellä Jalkarannassa ovat koronaa levittäneet? Kun kaikki kahdesti piikitetty. Ettehän tätä julkaise, vaan aatelkaapa ite!

Kiitos teille omahyväisille, jotka ette ota rokotetta vaan etenette ajatuksella minun p--se ensin. Äitini on odottanut kutsua leikkaukseen, jota tarvitsee jotta pääsisi kivuista eroon. Kirje putosi postiluukusta, mutta pettymys oli suuri sillä se olikin ilmoitus leikkauksen peruuntumisesta. Ymmärrän, jos jollakin on pätevä lääketieteellinen syy, että ei voi rokotetta ottaa, mutta omahyväisiä juntteja en ymmärrä.

Onko Hollolan kunnanhallitus ja valtuusto hyväksynyt hyvinvointiyhtymän tekemät palveluhuononnukset?

Valmistuin apuhoitajaksi 1978. Oli haastavat pääsykokeet ensin. Koulu kesti vuoden. Seuraavana vuonna opiskelu oli jo 1,5v. Tein 3-vuorotyötä Lahdessa yli 40 v. Nyt eläkkeellä ja voin sanoa, että oli minulle sopiva työ ihmisläheisessä ympäristössä, heikompia auttaen. Hoitajia tarvitaan. Arvosta omaa työtäsi.

Yli 85-vuotiaan virtsatietulehdusoireisen pitää odottaa yli kaksi vuorokautta kokeen valmistumista. Näyte annettu aamulla 18.10. ja tulos valmis joskus 20.10. Ennen Harjun terveyttä tuloksen sai nopeammin. Ikävää odottelua ilman väliaikatietoja yksin asuvalla vanhuksella.

Mikä kumma vaivaa Lahtea? Täällä päivittäiset koronan tartuntamäärät ovat suurempia kuin muissa samankokoisissa kaupungeissa.

Kuka on hävittänyt Soramäen ostarilta sen upean ikivanhan omenapuun? Ainoa kaunis asia, mikä siinä pihassa oli.

Ahtialantien kavennuksen suunnittelija varmaan ajatellut hälytysajoneuvojen käyttävän sitä leveää kevyen liikenteen väylää kuten rattijuopot, pizzakuskit, mainosjakajat ym. tekevät nykyisin eri puolilla kaupunkia.

Olen niin samaa mieltä eli stop kaikelle kiusaamiselle! Mieti, et voi koskaan tietää, mitä kaikkea vaikeata ihmisen elämässä on tai on jo ollut.

Nyt tiedämme, että jos parikymmentä vuotta sitten olisi kalliit ilmastointiremontit jätetty tekemättä Lahden kouluissa, niin ei koneellinen ilmastointi imisi kaikki epäpuhtaudet vanhoista rakenteista. Siitä maksetaan nyt.

Miettikää. Koiria on koululaisten kotona. Allergisoivaa hilsettä irtoaa vaatteissa kouluihin. Ilmastointi levittää sen huoneilmaan kouluissakin.

15.10. Hoitajan pyyntö omaisille koskien vanhusten hoitoa. Miten heitä voi auttaa henkilö, jota ei edes päästetä lähiomaistaan katsomaan? Tällainen hoivakotikin on. Onkohan tällainen toiminta miten yleistä? Ymmärtää hyvin hoitajien kiireet ja autettaiskin heitä siinä, mutta ei hiusten kampaaminen, ulkoiluttaminen ym. onnistu etänä. Pitäis päästä omaisen luo, mutta "kiireinen" hoitaja ilmoittaa, ettei hänelle avata ovea. Ei ole läh.kieltoa.

Juhanille. Mielestäni Raamattu on kristinopin, siis uskon kirja, joka pyrkii säilyttämään. Sen sijaan tiede on alttiina kritiikille ja itseään korjaava apparaatti, jos on tarvetta.

Karistossa osa metsästäjistä käyttää äänenvaimenninta. Laukauksen ääni ei varoita ulkoilijoita ammuskelusta.

Tiedetäänkö keitä he ovat? Nimittäin perheet rajojen takaa voivat tulla Lahteen ajelemaan ilmaiseksi bussilla vaikka koko päiväksi. Minä maksan ja seison matkan.

STM:n Puumalainen: "Ollaan tilanteessa, jossa paikallisia toimenpiteitä tulisi tehdä." Lahdessa on Suomen pahin tilanne. Täällä terveysviranomaisten on jämäkästi tiedotettava, että mm. maskien ja turvavälien käyttöönotto on otettava vakavasti.

Perushoitajan tutkinto kesti peruskoulupohjaisena 2,5 vuotta ja ylioppilaspohjalta 1,5 vuotta. Soveltuvuuskokeet olivat tiukat koulutukseen pyrkiessä. Koulutuksen aikana oli harjoittelua monissa eri kohteissa. Koulutuksessa voi erikoistua eri kohteisiin kuten vanhusten hoitoon, lastenhoitoon, vammaisten hoitoon ja ne. Viimeisen perushoitajakoulutuksen käynyt nimimerkki joulu 1993.

Kuka voi tunnistaa rokottamattoman ja rokotetun ilman kasvosuojusta kaupassa? Ihmeellistä höpötystä! Rokottamattomat rokotukseen ilman minkäänlaista venkoilua! Ja kaikille maskit päälle. Ei pitäisi olla kauhean vaikeaa! Ihan vaikka omaksi eduksesi?

Sivistyneen yhteiskunnan tunnistaa siitä, miten se kohtelee lapsia, vanhuksia, huono-osaisia ja eläimiä! Lahdessa tärkeämpiä ovat älyttömät tienpätkät esim. nyt Ahtialan tie. Eikö sitä voinut korjata normaalisti eikä tehdä tarpeettomia muutoksia. On asioita, jotka on olleet yliammuttuja! Jotka ei oikein palvele ketään, mutta maksaa meille maltaita. Missä näistä päätetään? Kaupunki maksaa vielä tämän turhuuden suunnittelusta? Ei riitä ymmärrystä. Hoitakaa vanhukset ja sairaat sekä lasten asiat ensin!

Olipa oikeaa asiaa Liisusta. Kiitos, Jussi Mäkelä 19.10. Upea Aleksanterinkatu on enää tynkä, Liisu tuhoaisi lopun keskustasta. Tori on kaupungin sydän, sinne tullaan, siellä tavataan ja sieltä lähdetään. Valoisaa tulevaisuutta Lahdelle! Asukas

Rokottamattomat: apteekissa myydään puudutuslaastaria, niin ei tunnu miltään.

Kysyjälle Liisusta vastaan, että on Lahden porvarien yksi päähänpinttymistä. Toriparkki, matkakeskus, Hyky, Harjun Terveys mm. Bussiterminaalin siirto torilta Veskulle, että olisi Lahden todellisille "rakentajille" aiheutettu pahaa mieltä. Vuosikymmeniä mm. tehdastyötä tehneet, Lahtihan oli tehdaskaupunki, unohdetaan. Odottakaa rauhassa. Poistumme pian, huolta ei meistä pidetä, vaikeutetaan kaikkea mahdollista.

Tsemppiä Ranskalainen kyläkauppa. Tämä kohu kääntyy teidän voitoksi, jättimäinen mainos. Nolottaa vaan vouhottajien puolesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut