Näppis: Koronapassit on valtion määräämiä, ei yrittäjät voi sille mitään

Koronapassit on valtion määräämiä, ei yrittäjät voi sille mitään. Menkää koronarokotukseen. Tällaset vastaan haraajat, ottakaa vastuu. Itsellä rokotukset kunnossa ja koronapassi puhelimessa. Pitäkää maskit kaupoissa ja käsidesi käytössä. Päästäs eroon tästä koronasta.

Kaikkialla sivistysmaa Ranskassa skannattiin tulijoiden koronapassit ravintoloissa ja kahviloissa sekä lentoasemilla sujuvasti ja ongelmitta. Käsittämätöntä käyttäytymistä aikuisilta ihmisiltä Asikkalassa. Kaikki sympatiat Ranskalaiselle kyläkaupalle.

Ravintoloihin takasin vanha kunnon tupakanpolton vapauttaminen. Menthoolisavukkeet takasin. Eihän se ole mies eikä mikään, joka ei baari-illan jälkeen vähän tupakalle haise.

Jälleen Lahden radiossa toimittaja, joka käyttää kuka-sanan monikkoa relatiivipronominina.

Vieläkö on heitä, jotka luulevat liikennemerkkien muutoksen olevan siksi, että olisivat sukupuolineutraaleja. Autoni äly edellyttää sitä, jotta se osaa lukea liikennemerkit ja -opasteet.

Voisiko varkauksien ja ajo-oikeudettomien runsasta toistuvuutta lopettaa. Vankilaan 5 vuotta ja sen jälkeen parin kerran jälkeen uusinta.

Vääksyssä kuulemma häiriköitiin kauppaa koronapassin vaatimisen takia. Passia ei saa vaatia kaupassa, mutta maskia saa. Mikseivät asiakkaat voineet asiallisesti oikaista kauppiasta? Vai eivätkö itsekään tienneet? Kauppias, asenna turvakamerat.

Milloin Lahden uimahalleihin saadaan virtuaalista vesijumppaa? Ainakin Kivimaalla paikka hydrohex screenille. Hollolassakin on! Kovasti kaivataan.

Huru-ukoist ja huruakoista. Ei entisen mallin tupapaikkoja ole, jossain pikkukunnassa ehkä. Mm. Attendo ja muut osti ne pois ja siirsi ukot ja akat "nippuun". Muistan tietyn tv-ohjelman ikuisesti Kodinomaisesta yhteisöstä siirto kurjisti olot. Osa ukoista ja akoista "kuihtui" pois. Ihmisläheinen hoito ja moni muu laitettiin romukoppaan. Nyt tämä on nykypäivää. Kurjuutta, ansaittuako?

45 vuotta työelämässä, siitä 35 v kapitalistisen perheyrittäjän palveluksessa. Ei orjuutettu yhtenäkään päivänä. Kunnioitan suuresti tämän yrittäjän panosta työntekijöidensä kehittämiseksi. Tsemppiä kaikille yrittäjille!

Kyllä Ahtialantie on ihan hyvä, aikanaan valitettiin Levon kavennuksista nyt ne on todettu toimiviksi. Lopettakaa valitus.

Huh, mikä teksti. Onneksi on heitäkin, jotka huikkaavat heti kotihoidon hoitajalle, et minä olen täällä ja syön äidin/isän kanssa yhdessä, ei tarvitse jäädä ruoan lämmitykseen tai syöttämiseen. Voit mennä seuraavalle heti, kun lääkkeet tai muu hoitoon liittyvä on tehty. Hoidettavia riittää kyllä. Suurkiitos näille omaisille, heitä kun on.

Sanotaan, että on koulukiusaamista, mutta valitettavasti se jatkuu työpaikoilla. Aikuistukaa aikuiset.

Kätevää, tullaan kylään ja ladataan samalla sähköauto isäntäväen tolpassa.

Ei Hollola välitä järventakaisista asukkaista muuta kuin veromielessä. Sen verran palveluja, että eivät siirry Vääksyyn tai Lahteen. Vesikansasta pitäisi tehdä pakkoliitos jompaan kumpaan!

Liisusta hyötyvät vain Launeen kauppiaat, keskusta mm. Trion kauppiaat kärsivät. Miten käy Rautatienkadun kauppiaiden? Keskustan tyhjennys huomioidaan vasta, kun kaikki pankit ja apteekit kerää "luunsa" muualle. No jäähän ravintolat, hah haa. Kaljaa saa muualtakin. Kenen etu?

Rakentakaa vanhusten palvelutalot inhimilliseen ympäristöön, jossa voivat turvallisesti ulkoilla luonnossa. Suuret betoniset kerrostalot asfalttiviidakossa kammottavia.

Esalaisen Ari Helmisen kirjoitus 18.10.2021 oli rehtiä hyvää analyysiä, johon on helppo yhtyä. Tämä harmaa, hidas hämäläinen Green City – 12 vuoden läsnäololla asukkaana en ole nähnyt yhtä ainutta järjellä varustettua todellista tilannekuvalähtöistä strategiaa kaupungin johdolta.

Mikä ihmeen liisu?

Asikkalan Vääksyssäkin kuuluu olevan rokotevastaisuutta. Älkää sitten vaan sairastuko, rokote estäisi teholle joutumisen. Käyttäkää järkeä.

Ei ole kyse siitä, ettei valoja osata laittaa päälle, vaan typerästä EU-säädöksestä, jonka mukaan takavalojen ei tarvitse palaa päivävalojen kanssa. Täysin järjetön koko sääntö.

Minä komppaan Joonas Turusta, ei todellakaan saa apua Harjun sotesta, puhelimessa hoidetaan, ja määrätään lääkkeitä näkemättä potilasta, yleensä väärään tarkoitukseen. En ymmärrä mistä niitä juttuja tulee ESS:iin että toimii hyvin. En ole vielä saanut kunnon hoitoa mihinkään vaivaan, ja kaiken huippu, kun määrätään menemään jalkahoitoon, kun pitäs päästä asiantuntevaan jatkohoitoon!?

Hei Martat! Kertokaa, miksi juurekset pitää kuoria, kun ne kypsennetään? Perunan parhaat osat jätteeseen? Harjaus riittää. Hyvä tehdä eri astiassa ja pohjalle jääneet roskat paperiin ja biojätteeseen.

Koronarokotukset kaljakuppiloihin, ekan rokotuksen otosta tarjotaan olut, toisesta kaksi. Siinä motiivia!

Mäntsäläntiellä Keijutiellä on 40 nopeusrajoitus merkitty 2 metriä halkaisijan numeroilla, eipä näytä kaaharit näkevän vai eikö he tunne numeroita.

Liikennesuunnittelu ja kehittäminen Lahdessa tarkoittaa katujen kaventamista, töyssyjä, turhia keskikorokkeita eli autoliikenteen tahallista vaikeuttamista.

Uusien muuttajien on sopeuduttava taloyhtiöön ja järjestyssääntöihin ja käytäntöihin eikä päinvastoin.

Tärkein kriteeri sote-uudistukseen oli, että saadaan mrd. säästöt. Nyt puhutaan, että hinta nouseekin useita mrd, joten eikö luoteta vanhaan hyvän malliin pienin viilauksin.

Ihmisen ihon väri on evoluution tulos. Mitä etelämmäs mennään, sitä tummemmaksi iho muuttuu ja suojaa melanoomalta. Rasismi ei tähän prosessiin sovi!

Hollolan kunta ja PHHYKY lopettamassa Kalliolan terveyskeskuksen. Toimiva yksikkö, jossa kävijöitä riittää. Nyt vesikansalaiset pakotetaan menemään Salpakankaalle. Oikea ilmastoteko.

PHKS laitoit mieliala lääkkeillä minut itsemurhan partaalle, mitään väärää ei olla tehty.

Käsittämätöntä, että kotihoidon hoitajat joutuu edelleen kamppailemaan pysäköinnin kanssa, tekevät sentään työtään. Pysäköinti pitää olla maksutonta, helppoa ja lähellä kohdetta. Ei ole ihme, ettei ala houkuttele, työ on raskas ja olosuhteet pielessä. Opiskelijoita se ei kiinnosta.

Kotihoidon lähihoitajat. Pysäköikää auto niin kuin teillä olisi pysäköintilupa. Saatteeksi lappu tuulilasiin millä asialla ollaan. Jos tulee pysäköintivirhemaksu, niin riitauttaa asia. Toivon jotain tolkkua asiaan. Tasavertaisuutta heille, jotka palvelevat kansalaisia kotihoidossa.

Kaikki tuki Vääksyn Ranskalaiselle kyläkaupalle!

Koronarokotuksen vastustajat sairastuttuaan koronaan hoidettakoon omalla kustannuksella eikä yhteiskunnan rahalla.

Nettisivuilta luettua: Moni nuori odottaa alkupalkaksi yli 3 000 ja vuosittaiset palkankorotukset! Kuka on saanut tämän pöllöajatuksen nuorille sometettua. Hei poliitikot! Ehdotus sopisi älyttömän alipalkatuille ammattitaitoisille sairaanhoitajille.

Toimittajille! Kun kerrotte koronaan sairastuneiden ja kuolleiden määrät jossain maassa, kertokaa myös sen maan asukasluku, jotta saa paremman käsityksen.

Eikö Suomeen tulisi julistaa koronahätätila ilmastohysterian sijaan. Edesvastuuton väestönosa on suistamassa koko valtakuntaa syvään epidemiakriisiin. Pelasta elämä -niminen mielenosoitus voisi nyt edetä kaduilla ja opastaa 700 000 suomalaista.

Salpausselkä on Lahden paras maisemakokonaisuus, ei pilata sitä lisärakentamisella.

Olen soitt. 10 kertaa veikkauksen asiakaspalvelunumeroo, kaikki muka aina varattuja. Eivät halua palvella, kun en omista tietokonetta.

Peurojen ampumalupia kaupunkialueella Kariston kupeessa. Aika outo tilanne. Kohta saa ampua hanhia Pikku-Veskun puistossa ja kettuja Kullankukkulan männikössä.

Siis mikä näitä rokotus- ja koronapassi vastaisia tyyppejä oikein vaivaa? Mikä tai kuka heidät saa toimimaan näin? Jos heitä tulee kaupungilla vastaan, niin kerron varmasti ja selkeästi, mitä mieltä olen heidän toiminnasta.

Ihmettelen ihmisten käyttäytymistä. Jos on sovittu jonkun tavaran hakemisesta jonain tiettynä aikana eikä haetakaan. Vois ainakin ilmoittaa, ettei hae. Hakija putoaa ainakin listoilta.

Yrittäjien häirintä pitää loppua heti!

Kiitos ravintoloille, jotka vaativat koronapassia. Passien vastustajien häiriköinti on törkeää! Kuten myös se, että rokotetta ei oteta.

Miksi meitä rahastetaan koko ajan valtion taholta? Passi ja henkilökortti pitää uusia viiden vuoden välein. Ei ainakaan meillä yli 60-vuotiailla naamavärkki niin paljon muutu, ettei meitä tunnistaisi 10 v vanhasta kuvasta. Ja hintakin nousee koko ajan.

Sähköauto toisella tai kolmannella omistajalla vuosisadan huijaus!

Johtuuko Lahden kaupungin kyvyttömyys hyödyntää avoimen innovaation etuja kaupunkisuunnittelussa luottamushenkilöiden huonosta koulutustasosta? Osataan johtaa nakkikioskeja, muttei hahmoteta isoja kokonaisuuksia. Toivottavasti LUT tuo tähänkin helpotusta.

Miksi taloyhtiön pitää järjestää voittoa tuottaville kotihoidoille parkki, asukkaatkin maksavat parkistaan maksun. Kotihoito voisi vuokrata paikan kuten muutkin.

Tosiaan: Liisun perimmäinen tarkoitus taitaakin olla torin näivettäminen! Kukahan lienee jo pystynyt laskemaan kannattajat ja vastustajat noin tarkalleen?

Ei riitä Turusen "puolustus". Onko kukaan miettinyt, kuinka monta lääkäriä Mehiläiseltä siirtyi pomoksi Harjuun. Kustannukset pois hoitohenkilöstön palkoista. Yksityinen vanhustenhoito sama. Hoitajat "palkkakuopassa", avoimia paikkoja. Jos häviät satasia/kk, et vaihda julkiselta. Raskas työ, joten pitää olla sama palkka. T. Mummeli

Kiitos ja kumarrus, Jussi Mäkelä. Olen täysin samaa mieltä ja surrut keskustan muuttumista kapakkarivistöksi. Ja ne vaatekaupat, jäljelle jääneet ovat nyt "Rautsikalla". Jalat kantaa vielä kiivetä kauppoihin. Entisenä keskustan asukkaana ihmettelen näitä suunnittelun kukkasia. Ohitie, kehätie, Liisu, takaavat, että varmasti ajetaan keskustan, koko Lahdenkin ohi. T. Tuppukylän pitkäaikainen asukas

Köyhäkin tarvitsee kulttuuria. Valtio (Sanna) tulee kustannuksissa meidän puolelle. Pääsylippujen hinnat siten edes hieman halvemmat. Hyvä niin. Kerran vuodessa teatterissa=nautintoa pitkäksi aikaa. T. Köyhän iloa

Hei Sanna, mäkin tarvisin rahaa, pistä vaikka pari miltsiä, kun sulla sitä tuntuu aina olevan jaettavaksi heti kun vain joku pyytää.

Työeläkkeiden verotus yli 1 400 eläke vero 6–7 % korkeampi kuin vast. palkasta, miksi? Tämän vuoden alusta eläkkeeni nousi, 0,53 % vero, 50 % käteen 7 eur vähemmän, ei kannata vouhottaa indekseistä, verotus kiristyy, sen myötä eläkeyhtiöt menettää ja verottaja hyötyy, ei eläkkeensaaja.

Terveystalo tarjoaa koko sivun ilmoituksella kausi-influenssarokotetta. Missä rokottaa Päijät-Sote?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut