Näppis: Syntyi noloja tilanteita ravintolan ovilla, kun omistit passin 2:sta rokotteesta, mutta ovella käännytettiin pois huutojen kera

Miten on mahdollista, että joidenkin ravintoloiden koronalukulaite hylkäsi QR-koodin, kun viereisen ravintolan taas hyväksyi. Syntyi noloja tilanteita ravintolan ovilla, kun omistit passin 2:sta rokotteesta, mutta ovella käännytettiin pois huutojen kera.

60-vuotiaat eläkkeelle, 18-vuotiaasta ylöspäin koulutukseen tai töihin, loppuu tää niitten masennuskausi!

"Palautetta Ahtialan ja Launeen lähiklinikoiden lopettamisesta on tullut vähän", sanoo Kuosmanen lauantain lehdessä. Tyhjän saa tekemättäkin. Turha sitä palautetta on laittaa, ei näitä kuitenkaan sillä saa takaisin.

Mitenkä se olikaan, Phhyky, tämän ilmastonmuutoksen kanssa? Varmasti auttaa asiaa, kun lisätään ajelua kaukopalveluihin näillä lähiklinikoiden lopetuksilla. Kaikilla kun ei vieläkään ole sitä digiä.

Ensi keväänä me kaikki olemme "rokottamattomia", kun rokotteiden teho hiipunut.

Voi teitä rokotettuja. Ymmärtäkää jo, että rokotteesta huolimatta te voitte kantaa virusta, levittää sitä ja voitte sairastua koronaan. Rokote voi mahdollisesti suojata vaikealta tautimuodolta, mutta mikään suojelusenkeli se ei ole.

Olipa kiinnostava tuo sunnuntain 17.10. lehti! Kiitos, toimittajat! Eeva-rouva

Arvoisat Harjulan allasosaston käyttäjät. Ennen altaaseen menoa tulee peseytyä. Ei riitä suihkussa kastelu. Pesuaine mukaan.

ESS:n hallituksen arvostelu on asiatonta. Faktat pitää tarkastaa toimittajan etiikan mukaan. Kepu sooloili, eikä kepun venkoilu ole mitään uutta. Farssia on su ESS Esalainen.

Kirjoittapa Pirttijoki seuraavaksi viiltävä Esalainen opposition ja Orpon sekoiluista, tasapuolisuuden vuoksi.

Faktan tarkistus, suomalaisessa työmarkkinassa hoitajat eivät ole pienituloisia vaan keskikastia, palkallisten lomien määrässä hyväosaisia.

Vesikansan sairaiden palveluja on päätetty heikentää jo edellisen valtuustokauden päätöksillä, vuonna 2019. Katsotaanko Hykyssä, että kulkuyhteydet on turvattu Vesikansasta Salpakankaalle, kallista on kulkea taxilla.

Kerrankin, kun lehti kirjoittaa autourheilusta, voi toimittaja kirjoittaa jutun näin pieleen. Kuusinen on Keski-Suomesta Multialta ei lähelläkään Orimattilaa. Juha Högström on Myrskylästä eli paikkakuntalainen Juttu lähes oikein, mutta henkilöt väärin, tosin Kuusinenkin on vetomiehiä. Tälleen tällä kertaa. tv. Tämän jälkeen entinen tilaaja [Toimitus vastaa: Kiitos palautteesta, asiavirheet on oikaistu maanantain 18.10. lehdessä.]

Phykyn strategiassa korostuvat Päijät-Hämeen elinvoima ja asukkaiden etu. Kun Vesikansassa lopetetaan lääkäripalvelut ja sairaiden hoito, miten tässä toteutuu strategia asiakkaiden edusta ja Vesikansan elinvoimaisuudesta. Väitänkö väärin, että Vesikansa on muuttovoittoisin kunnan alue?

Kun Lahteen saatiin viimein toriparkki ja tori on jonkinlainen kaupungin keskus, nytkö pitäisi siirtää bussiliikenne sieltä jonnekin ahtauteen ja pilata järjellinen toimiva tilanne? Voiko hullumpaa esitystä olla kuin Trion tienoon sumppusuunnitelma? Ei mahdu tavan tallaajan järkeen.

Rokottamaton valittaa uskomattomasta ajojahdista. Mutta ei välitä, että samalla aiheuttaa tahallista sairaalakapasiteetin nousua levittämällä koronaa.

Hetkinen, tiedoksi sinulle joka kirjoittelit jättipalsamin hävittämisestä. On yksivuotinen, lisääntyy vain siemenestä. On siis tärkeää katkoa jo ennen kukintaa, näin estetään lisääntyminen. Juuristo ei ole siis monivuotinen.

Joku kirjoitti rokottamattomien ajojahdista. Minä en edes ajattele teitä. Te tulette ennemmin tai myöhemmin sairastumaan koronaan, jos ette sitten pulloon muuta.

Miksi Lahdessa on mukulakivisiä kadunpätkiä? Ovatko päättäjät tehneet sopimuksen autokorjaamoiden kanssa? Jos ei niitä tekijöitä löydy kunnon tietä tekemään, vetäkää asfaltti päälle.

Avosairaanhoidon tulosaluejohtaja uskoo, että Hollolan Vesikansan terveyspalveluiden saatavuutta voidaan parantaa lisäämällä digipalveluja. Niinkö? Koulutetaanko alueen ikäihmiset digiloikkimaan, vaikkei heillä olisi tietokoneita ja/tai älykännyköitä taikka käytössään edes älyttömyystabletteja?

Voi Suomi, kivikkoisen tien olet valinnut. Hiljainen hetki paikallaan koronapassipäätöksen takia.

Su ESS:ssa oli nyky-sotea käsittelevä P. Räsäsen "pohdinta" hoivapalvelujen kriisistä, jolle ei ole tehty yhtään – mitään korjauksia! Niin oli hampaaton tämäkin pohdiskelu. Nyt on korkea aika tehdä tehokorjaus hoitoalalle ennen kuin Suomessa ollaan tosi pahassa kriisissä, kun hoitohenkilöstöä ei ole enää lainkaan saatavissa!

Tiernapoikien haukkuminen rasistiseksi esitykseksi on törkeää Amerikasta rantautunutta kulttuuri-imperialismia. Meidän kulttuuri ei ole teidän identiteettipolitiikan leikkikalu.

Tiernapojatko rasistinen! Vasemmisto haluaa tuhota suomalaisen kulttuurin ja tuoda tilalle amerikkalaisen woke-öyhötyksen.

Olihan v. 1995 meillä 'kettutytöt ja eläinten oikeus liike.' Mutta se ilmeisesti päättyi, niin kaikki aatteet ylipäänsä, siihen kyllästyttiin? Nim.merk. ihmisapina

Hei! Pieni pyyntö teille, omakotiasujat. Saisitteko postilaatikoihin nimenne tai vaikkapa vain numeron. Kiitos

On kummallista, että koronassa suurin ongelma ja uutinen on yökerhojen ja kapakoitten aukioloajat.

Kahdet...jopa kolmet silmälasit yhden hinnalla! Miksi ei voida myydä yhdet lasit halvalla?

Päivi Räsänen, asukkaat pääsevät pesulle kerran viikossa jokaisessa palvelutalossa. Näin ollut jo vuosia.

Taas on aihetta kiittää ja kehua. En ymmärrä, miksi usein Akuuttia moititaan. Olen vanha ukkeli ja kerran pari joudun käymään Akuutissa, ja aina hyvä ja nopea palvelu. Nyt loukkasin polveni ja aamupäivällä Akuuttiin. Kaksi minuuttia, kutsu tuloselvitykseen. Sieltä röntgeniin. 20 minuutissa olin jo käynyt kuvassa. Lääkärin konsultaatio ja koko lysti kesti n tunnin. Suuri kiitos Akuutin toimijoille. Teette hienoa työtä.

Pimeitä sähkölautoja hengenvaarallisesti keskellä pimeitä katuja. Miten reagoi kaupunki? Tuskin mitenkään. Odotellaan uhreja, ehkä jopa kuolonuhreja.

Miten ihmiset voi käyttäytyä noin tyhmästi tällaisessa koronatilanteessa Vääksyssä ja aikuiset vielä! Huh!

Kyllä kai lähihoitajan opinnot kesti enemmän kun "ainakin vuoden". Silloin ei ollut itsestään selvää päästä koulutukseen. Nyt melkein kuka vain pääsee, jos vaan haluaa.

Jos olet "liian" hyväkuntoinen, et saa Siirin kautta apuja, kun tarve ei ole jokapäiväistä. Joudut maksamaan tarvitsemasi avun täysin omasta pussista. Ja nyt sitten hankaloitetaan tämän hoitajan käyntiä naurettavilla syillä, että vain palvelusetelillä tehty työ on hoivatyötä, eikä näin ollen oikeuta pysäköintilupaan! Hoitajat laitetaan eriarvoiseen asemaan. Kaikki hoivatyö on yhtä tärkeää ja avun perille pääsyä ei pidä hankaloittaa!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut