Näppis: Liisuun menevät rahat varhaiskasvatukseen!

Liisuun menevät rahat varhaiskasvatukseen! Luokissa on todella levotonta, kun lapsia on niin paljon! Pienemmät luokat Liisun sijasta!

Jos viljelijöille ei maksettaisi maataloustukea, elintarvikkeiden hinnat nousisivat ja jokainen, joka syö, joutuisi maksamaan ruoastaan enemmän. Tuki on oikeasti syömistukea kaikelle kansalle.

Kyselijälle tiedoksi, ei ole flunssarokotetta vaan influenssarokote. Flunssa ja influenssa ovat aivan eri asiat.

Voi suosio sentään, Sanna pelasi nyt itsestään suuren kulttuurin puolustajan toteutuu leikkaukset tai ei...

Ehdotus: paperilehden "Sää, ennuste tuleville päiville, kotimaa" Laittakaa alkuun kaikki Päijät-Hämeen kunnat ja sen jälkeen karsien ja kattavasti muut alueet.

Näppiksellä 14.10. huippu-uutinen lähihoitajien etäkoulutuksesta, nyt jatkoa eli Lahdessa muuntokoulutus insinööristä diplomi-insinööriksi. Me ei opiskella matematiikkaa eikä englantia. Korkeakoulutettuja tulee kuin liukuhihnalta.

En ollut uskoa silmiäni, kun luin Harjun terveyden heikentävän hoitajien etuja entisestään (Harmaala ESS 15.10). Siis whaat? Olen aloittamassa alan opiskelut ja sanomattakin on selvää, että en edes harkitse ko. työnantajan leipiin menemistä. Lähtöpalkan tuntuva alennus, lomapäivien vähentäminen etc. Hyvä kun tuli asia tässä vaiheessa esille.

Jussi Virratvuori, olisitko teilannut elokuvan Vuosisadan häät, jos pääosan esittäjä olisi ollut keski-ikäinen örveltäjämies? Tuskinpa.

Kaup.sairaalan parkkipaikoista Harjukadulla kaksi kolmasosaa tyhjillään keskellä päivää. Mihin tarvitaan parkkitaloa?

On tuolla pääministerillä kyllä kiirettä, kun pitää pahoitella joka tahoa, jolta aiotaan leikata. Keskustan aikoessa käyttää hiukankin valtion taloutta tasapainottavaa politiikkaa, vihervasemmisto torppaa aina. Tämä tähtää vain seuraavien vaalien voittamiseen. Lorvijat töihin. Turhat tuet pois.

Sinulle, joka olet tutustunut Immanuel Kantiin sekä Esko Valtaojan teksteihin. Jos sinulta löytyy raamattu, lue Roomalaiskirjeen 1. luku. Juhani

Vesikansa–Salpakankaan tk eestaas n. 40 km. Onko vihreä siirtymä? Taitaa hiilijalanj. vähän nousta.

Mielipide 15.10.: erik.lääk. J. Joensuu puhuu asiaa.

Lähetin paketin Lahdesta Tampereelle. Nyt paketti on lajiteltu Oulussa. Miksi?!

Harjun Terveys mitannut ja kehittänyt toimintaansa hyvin. Paremmista palveluista pääsemme kaikki nauttimaan ja hoitamaan terveyttämme.

Ahtialantietä uudelleen rakennetaan kuin Iisakin kirkkoa. Mikä kestää? Liian kapea ajoväylä ja turhan leveät jalkakäytävät. Miksi?

Maan hallitus syytää surutta lainarahaa sulle-mulle-periaatteella ja karsinnat perutaan. Onko se Tampereen tapa?

Kesärannassa bileet – kuka maksoi viulut?

Olin väärässä eihän mediassa vain koiria tyrkytetä, vaan myös kaikkea savustettuna. Jos terveys mitään merkitsee, niin jättäkää.

Nyt hallituksen säästöt poliisilta, kulttuurilta, sos. järjestöiltä on osittain peruutuslistalla. Kokoomus rakkikoirana sai painostettua Kepun näihin. Kertokaa toimittajat oikeaa infoa.

Kuinka voi olla mahdollista, että palvelutalossa saa olla hoitajia, jotka eivät ole ottaneet koronarokotteita! Tulisi esimiesten huolehtia, että tällaisia hoitajia ei olisi työpaikalla. Pakollista tulisi rokotusten olla tällaisella työpaikalla, jossa hoidetaan hauraita vanhuksia.

Kampanja, jossa arvostetaan opettajia, on paikallaan. 70-luvulla tuli nyrkistä. Nyt tiedän, että opettajat ovat vailla lain turvaa. Kiitos uhrautuville!

Rokotetut voivat levittää koronaa kuten rokottamattomat, ja sairastua siihen myös. Ennen kuin alatte kivittämään rokottamattomia, käyttäkää itsekin niitä suojaimia. Sen verran paljon ilman maskeja porukkaa liikkeellä, ettei ihme, että maakunnassa koronaluvut karmeita.

Mitä ihmeen lipan jatketta – sääsuojaako? On tehty heinäseipäillä tms. sataman Piano-Paviljonkiin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut