Näppis: Myös juopot, narkkarit, ylilihavat ja muut itseaiheutettuihin sairauksiin "syyllistyvät" jonon hännille myös. Tätäkö halutaan?

Rokottamattomat koronapotilaat jonon hännille, muut ensin. Myös juopot, narkkarit, ylilihavat ja muut itseaiheutettuihin sairauksiin "syyllistyvät" jonon hännille myös. Tätäkö halutaan?

Hyvä huomio Jetta Laaksolta. Meillä 19-vuotias sai hammashoitoajan 1,5 kk päähän, 17-vuotias ei ollenkaan siten, että olisi vielä päässyt ilmaiseen hammashoitoon. Ja alaikäisenkään hammashoito ei ole ilmaista, jos tarvitsee oikomishoitoa, jota Harjun Terveys ei osaa tehdä.

Päijät-Hämeen yläasteikäiset pojat saavat uutisten mukaan ostettua tupakkaa kaupoista. Väärennetyin vai lainatuin paperein, myyjiä uhkailemalla, miten?

Kyllä on poliisien resurssien hukkaamista, kun pitää näitä kapinallisia kantaa. Lyököön jokaiselle sakkolappu kouraan, jos ei kehotuksesta lähde menemään.

Eikö olisi reilumpaa että jokainen pitäisi huolen vain itsestään, niin kuin tähänkin asti. Käyttäkööt maskia, kuka kykenee ja tarvitsee, ettei tarvitsisi pelleillä likaisten taskumaskien kanssa. Väärällä käyttötavalla ne mahdolliset virukset saa varmemmin. Turvavälit kyllä toimivat hyvin pandemian alussakin.

Hyvä Jetta! Juuri näin Lahdessa toimitaan! 17-vuotiaan aikaa siirrettiin, että siitä ilmasesta ajasta tuli maksullinen. Näin Lahti kohtelee nuoria ja sitten ihmetellään, että nuoriso muuttaa täältä pois.

Ne, jotka joka päivä räksyttää rokottamattomista, ollaan samalla lailla maksettu veroja ja sosiaaliturvaa, pitäisikö ilmaisen ämpärin toivossa piikki ottaa?

Kyllä on törkeää alas ajaa Vesikansan terveyskeskus. Maakansassa paljon palveluja, täällä ei juuri mitään. Verot kyllä kelpaa kunnalle. 2019 kunnan hallituksen jäsenet hävetkää salassa tehtyä päätöstä!

Nyt nimet esiin Hollolan päättäjistä jotka oli 2019 kunnanhallituksessa ja muissa lautakunnissa päättämässä Kalliolan terveyskeskuksen alasajosta. Vesikansa on kehittyvin alue Hollolassa ja silti palveluja supistetaan. Törkeää.

Sopii olettaa, että ilmaston hyväksi tehtäisiin kaikki mahdollinen. Helppo, merkittävä keino olisi lopettaa globaalisti ihmisten kuljettelu ilmateitse nykykalustolla. Ovathan tietoyhteydet hyvät.

Lapsilla iloiset ilmeet, tarvitsevuuden ilmaisun uskallus ja toive olla yhdessä kertoo läsnäolosta.

Hyvä kirjoitus Pentti Lammelta yhdenvertaisuudesta! Terveisin veronmaksaja Vesikansasta, joka haluaa säilyttää lääkäripalvelut Vesikansassa.

Julkinen ala samalla tavalla veronmaksajien taskulla kuin viljelijä. Muiden korotukset maksaa kuluttaja eli myös veronmaksaja.

Löytyisikö kaupungin organisaatiosta toimijaa, joka korjaisi pystysuoraan Asemantaustanraitin ja Kaarikadun varren vinossa olevat valaisinpylväät?

Olenko ymmärtänyt jotain väärin? Joku ilmastokatastrofi menossa ja yhteiskunta tukee ja antaa lupia kehittää niitä eli lisätä saastuttamista. Ollaan huolissaan hiljaisista päivistä, niitä tulee ja paljon, jos ei tätä kehitystä, ilmastonmuutos, pysäytetä. Pyydän, järki käyttöön, kiitos.

Moottoriratoja!

Saako liikehuoneistossa tehdä HIV-testejä, antaa hepatiittirokotuksia ym. ym. asuntoalueeksi kaavoitetulla alueella? Lahdessa näköjään saa!

Tietyt aktivistit vaativat korvaamaan kotimaiset liha- ja maitotuotteet kaukorahdatulla soijalla, mantelimaidolla yms. Mitäpä he syöttävät koirilleen?

Omavaraisuus ruokatuotannossa saattaa lähivuosina olla tärkeätä, kaikki eivät sitä tajua. Maksan mieluummin suomalaisille viljelijöille tukea puhtaasta ruuasta kuin ostan lisäaine- ja kasvinsuojelumyrkyillä kyllästettyä ulkolaista.

Onko niin vaikeata ottaa ilmaiset koronarokotukset? Eipä voi uskoa todeksi.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siispä tuottavuus on täysin kiinni minkälaista materiaalia suorittava taso saa. Jos osat on sutta ja sekundaa, duunarin on vaikea olla tuottava.

Tupakointi lisääntyy, kun nuuskan saanti vaikeutuu!

Elokapina tekee ilkivaltaa ja työllistää poliisia, vaikka poliisilla olisi tärkeämpääkin tekemistä kansalaisten turvallisuuden varmistamiseksi!

No enpäs olis uskonu, mutta oli aikas hyvää: vuonankaalilla pehmeää naurista, selleriä, ohraa ja kukkakaalia ja tilkka kanan keitinlientä ja sekoitus.

Eiköhän Maajussille morsian -ohjelmassa pitäisi olla alaikäraja?

Ei korona ole Lahden kouluista mihinkään hävinnyt. Päinvastoin. Siitä ei vaan kerrota.

Viljelijätkin ovat veronmaksajia ja maksavat veroja tuloistaan, omaisuudestaan ja kiinteistöistä samoilla taulukoilla kuin muutkin.

Mikä maksaa Harjussa, kun usea ihminen hoitaa minua puhelimitse ja sitten ohjataan kiirevastaanotolle kuukausia kestänyt vaiva ja silloinkaan ei selviä mikä on? Eikö rikkinäinen puhelin voi jo loppua, Joonas Turunen!

Lisäys listaan. Viljelijöiden saamat maataloustuet on myös verotettavaa tuloa.

Filosofi Immanuel Kantin mukaan, "maailman alkuperästä, Jumalan olemassaolosta ja sielun kuolemattomuudesta", ei voi saada tietoa, siis faktaa. Samoin emme ymmärrä sitä, mitä aika on, Esko Valtaojan mukaan.

Kumma juttu, ettei ihmiset tajua tätä tilannetta täällä Päijät-Hämeessä koronan suhteen. Niskaote ja rokotukseen! Turha hakea hoitoa, jos kieltäytynyt piikistä!

Vaihda mies semmoinen, joka pesee kädet.

Syytät meitä ikäihmisiä koronan tartuttamisesta, koska meitä ei enää mielestäsi testata. Kyllä testataan, jos oireet ovat sellaisia. Juuri nyt muutamana päivänä on testattu, ulkopuolisen koronapotilaan takia. Miksi muuten sairaalassa hoidettavat ovat rokottamattomia? Koronapassin käyttö ehkä ratkaisee. Yrittäjät valitsevat asiakkaat, baari pysyy siten auki. T. Kotiin 2020 keväällä pakotettu

Valkohäntäpeura=ns. laukonpeura, me vanhat tiedämme sen. Syykin on ollut tiedossa, miksi kartanonherra tämän "tuonnin" teki. Ei mitään uutta, ehkä nuoremmat eivät tätä tiedä. T. Mummeli

Koronapotilas viipyy teho-osastolla keskimäärin 11 vrk. Muista syistä tapahtuva teho-hoito kestää keskimäärin alle 3 vrk. Siitä voi päätellä, kuinka monta teho-hoitoa vaativaa toimenpidettä jätetään nyt tekemättä, koska teholle ei mahdu. Nämä tehohoitoa tarvitsevat koronapotilaat ovat lähes poikkeuksetta rokottamattomia. Rokotevastaiset, ette saata vain itseänne vaaraan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut