Näppis | On ihanaa, kun ei tarvitse repiä pyörää hangissa

Sinä, joka kirjoitit pyöräteitten sulattamisesta, älä höpötä sellaista, mitä et tiedä. Itse poljen ympäri vuoden töihin keskussairaalaan, ja on ihanaa, kun ei tarvitse repiä pyörää hangissa.

Kiitos, Helsingin poliisi, tiedotuksen oikaisusta liittyen Elokapinan mielenosoitukseen. Kunnioitan.

Teija Horppu osui kirjoituksellaan (ESS 9.10.) naulan kantaan. Ympäristöpääkaupunkihanke ei ole koskettanut tavallista lahtelaista. Hankerahoilla olisi saanut useampikin lähiympäristö kohennusta.

Liisu on hyvä nimi (poliittiselle) suunnittelulle. Pitää vain lisätä puuttuva P-kirjain eteen.

Kun mennään muutama viikko eteenpäin, niin illalla on pimeä, oli mikä aika tahansa. Mutta normaaliajassa – eli siis siinä ajassa, mikä meillä oli ennen kuin tämä kesäaikahömpötys alkoi – tulee aamulla valoisa aikaisemmin ja ihmiset ovat virkeämpiä töissä ja liikenteessä.

Etäisyyden pito helppoa kuin heinän teko, eikä pipo kiristä.

Mikään ei estä joitakuita pysymässä typerässä kesäajassa jatkuvasti, mutta normaalit ihmiset tarvitsevat normiaikaa: lapsetkin saavat kulkea aamulla valoisassa vuoden pimeimpään aikaan kouluun eikä päiväkotilapsia revitä aamuyöstä ylös, saavat parhaimmat unensa ennen klo 6.

Avioparit voivat harrastaa, liikkua ja matkustella julkisesti. Ärtymystä herättää, jos sinkku toimii samoin. Millä tavoin se sinulta on pois, kun olet itse vapaaehtoisesti valinnut oman elämäntilanteesi?

Onko missään maassa nähty poliisien kantelevan nuoria mielenosoittajia sylissään jopa portaissa? Muualla on käytössään vesitykit.

Lahden keskustaan on jo niin hankala päästä, että meistä jalkarantalaisista suuri osa asioi Hollolassa. Kaupat ja apteekit, ym. saavuttaakseen ei tarvitse pysähtyä yksiinkään liikennevaloihin, ei ylittää yhtä ainoaa kadun koroketta/hidastetta/kavennusta, parkki on ilmainen. Vaikeuttakaa vaan keskustaan pääsyä, niin kohta siellä ei käy enää ketään.

Loistava näytelmä "Kulta, ollaan kotona" Lahden kaupunginteatterissa. Menkää katsomaan.

Mistähän lahtelaiset saavat flunssarokotteet?

Ovatkohan Vesikansan valtuutetut huomanneet, että meiltä ollaan viemässä hyvin toimiva terveyskeskus?

Kyllä...tuhannet ovat Liisun puolella. Mutta kymmenettuhannet ovat sitä vastaan.

Lahti joku green city olevinaan. Miksi sitten tyhjät bussit ajavat linjalla. Ja esim. rasittavat tien pohjia. Ilmassako leijuen nämä kulkevat päättäjien mielestä.

Matkakeskuksessakin voi odotella sisällä.

Irvokas näytelmä, Ursula jakoi suomalaisten rahoja suomalaisille muka EU-tukirahoina! Pääministeri esiintyi kuin alainen.

Kuka ottaa vastuun Ahtialantiellä tulevista kolareista, kapea kuin mikä, vielä kun lumi tulee niin, en viitsi edes ajatella.

Suomi alisuoriutuu koronarokotuksissa; rokotekattavuus on eurooppalaisella mittapuulla huolestuttavan matala. Kainuussa on mm. jaettu muoviämpäreitä ja lahjakortteja rokotusten yhteydessä.

Poliisilta ei näytä nyt mikään onnistuvan. Antakaa elokapinallisten rauhassa ilmaista mieltä kaduilla istumalla. Mutta antakaa samalla autoilijoiden ajaa kyseisillä kaduilla; tieliikennelaki koskee samalla tavalla kaikkia tienkäyttäjiä!

Miksi nimitys "saarna" Jenni Haukion kauniille kiitospuheelle lotille? AA

Meitä on kymmeniä tuhansia, jotka vastustamme liisua!

Taas 6.10. "Henkilöauto ajoi päin puuta". Tuskin ajoi auto, eihän niitä itseohjaavia vielä liikenteessä liene? Ehkä tulevaisuuden otsikko.

Miksi poliisi ei pyydä apua palokunnalta?

Poliisi lepsuilee. Ottakaa mallia naapurista. Siellä heiluu pamppu ja putka ja vankila odottaa.

Miksi koko ajan moititaan poliisien toimintaa?

Kiitos, Helsingin poliisi, tiedotuksen oikaisusta liittyen Elokapinan mielenosoitukseen. Kunnioitan.

Talviaikahömpötyksestä kirjoittaneelle tiedoksi, että nykyisin talviajaksi kutsuttu aika on oikea normaaliaika. Keinotekoinen kesäaika kellonaikaa siirtämällä otettiin käyttöön vuonna 1981, johon saakka oli eletty saman oikean kellonajan mukaan kesät ja talvet.

Kallis, kalliimpi matkakeskus. Kun yhtään sivuseinää ei tehdä, ihan sama, katos on katos. Ehkäisee suoralta kaatosateella. Odotankin sitä seuraavaa kallista korjaamista. Yhteinen raha=kuntavero, sen hukkaan heittäminen ei valtuutettuja kiinnosta.

Koronaa levittävät suojaimista täysin piittaamattomat rokotetut, eivät suinkaan rokottamattomat, jotka hyvinkin varovaisia.

Hallitusta, THL:stä, Avia on turha syyttää. Yksityiset kokoontumiset yms., joihin jästipäiset rokotteenvastaiset osallistuvat. Ennen mentiin kiltisti rokotettavaksi, olihan se oma sekä yhteiskunnan etu. Nyt ei välitetä kuin omasta edusta. Sitten maataan sairaalassa, täyttämässä monen pitkään mm. leikkausta odottaneen paikat. Itsekästä ja typerää. Koronapassi kiitos.

Turha Hollolaa syyttää. Tulossa joka puolelle Päijät-Hämettä. Maakuntavaalit ratkaisee. Harjun terveys Mehiläisen 49 % ei paljon auta Hykyä. Lisää on tulossa, jos persut ja kokoomus saavat enemmistön uudessa valtuustossa maakuntavaaleissa. Heitä saa kiittää nykyisestä, pääsee jos pääsee -tilanteesta.

EU on määrittänyt takavalosäännöt, kyllä, mutta kuljettaja vastaa siitä, että takavalot palavat tarvittaessa, ei EU eikä valoautomatiikka.

Kiitos Etelä-Suomen Sanomat maanantain kuvasta etusivulla. Sai mielihyvähormonit hyrräämään.

Latasin tai yritin ladata rahaa lapseni Waltti-kortille aamulla. Aivan naurettavaa, miten huomaamaton ja heikko on tuo numeroiden kaiverrus kortissa. Onko tuo joku vitsi? Tummansininen takapuoli ja kaiverruksesta et saa mitään selvää. Naurettavuuden huippu. Lapsi lähti rahat taskussa.