Näppis: Rekkakuskina voin sanoa, että Ahtialantiestä tulee liian kapea, miksi?

Rekkakuskina voin sanoa, että Ahtialantiestä tulee liian kapea, miksi? Vielä voisi asian korjata siirtämällä reunakiviä puolimetriä molemmin puolin leveemmälle.

Sinä palvelutalon hoitaja. Palvelutalo vanhuksille on juuri perushoidon takaamista! Josta maksetaan yleisesti järkyttäviä summia. Omaiset eivät tällöin ole mitään omaishoitajia!

En käytä maskia enää enkä väistele ketään. Se, joka ei ota rokotetta väistelköön itse.

Olipa kauniita sanoja Anne-Maria Karjalaiselta, mitä palliatiivinen hoito kuuluisi olla. Valitettavasti näin ei ole edes tehostetussa palveluasumisyksikössä esim. kipulääkityksen suhteen, saati asentojen vaihdon ja ulosteiden poistamisesta haavauma-alueilta. Kyllä huolestuttaa tulevaisuus(kin).

Kiitos, Teija Horppu, 9.10. lukijan sana -kirjoituksesta. Toivottavasti tämän ympäristökaupungin päättäjät ja virkamiehet lukevat. Heillä on kummallinen asenne asukkaiden huoleen ympäristöstään. Vähättelevä, ylenkatsova, välinpitämätön.

Osuva kirjoitus Kalle Veirto.

Minua ainakin ihan ahdistaa toi Ahtialantie, siinä on kuin vankilanseinät. Kuka lie keksinyt, ja katu niin kapea, ettei viitsi kaupunkiin ajella, koska vaarassa, että tulee kolhittua autonkyljet.

Kalle Veirto hyväksyy FC Lahden tietyn faniporukan huutelut (ESS 9.10.). Siis myös haistattelut ja muut törkeydet? Tiedän lapsiperheitä, jotka eivät mene matsiin tuon sakin takia. Kannustus ja melu on ok, törkeydet ei.

Nyt on huippu-uutinen, lähihoitajaksi etäopiskelulla. Ette voi olla tosissanne.

Tämän lehden 9.10. pääkirjoituksen kahdessa viimeisessä lauseessa on kaikki oleellinen koronan hoidosta.

Hei hoitaja, kiukuttelua siksi, koska ette ehdi tekemään töitänne, ja tekemättömästä työstä me omaiset emme saa palkkaa kuten te ja teemme tätä palkatonta työtä oman työn lisäksi käyden palvelutalossa.

Vesikansalainen tiedustelee: Miksi meidän terveysasema lopetetaan? Kerrotteko meille asiasta tietävät.

Elokapinalliset pilaavat Suomen mainetta. Kieltäkää älytön toiminta. Menkööt töihin. Nyt veronmaksajat maksaa kaikki kulut.

Joo, mekin käytiin Kankaanpään diskossa -83, ja harjavaltalainen poikakaveri serkkuineen kartsasi siellä tottuneesti – toria mekin kierrettiin.

Rokotepakko ei saa kannatusta eduskunnassa...? Kysykääpä kansalta! Ollaan kyllä toista mieltä! Terveisin, "maskimamma", 2 kertaa rokotettu

Miksi kahvilassa, ette maksa kahvia heti kassalle? Kävelette ohi kassan. Sillä kassahenkilöllä on paljon muutakin tekemistä, kun odottaa sokeri tai maidon laittamista ne kahviinne. Siis: maksa ensin ja sekoittele sokeria sen jälkeen, kiitos!

Olen ymmälläni, koska Lahden uimahalliin ei ostaa lippuja Edenred-kortilla?

Kärkölän kunnalta on jäänyt huomiotta liikennemerkki "pakollinen pysähtyminen" tonttiliittymän kohdalla Kouluntiellä Järvelässä.

Konkurssiin menneen terapiayritys Vastaamon asiakkaat hakevat korvauksia oikeusteitse heitä koskevien tietojen vuotamisesta. Itse kävin vastaavanlaisessa terapiaryhmässä, jossa niin ikään ei pitänyt levitä liikkeen ulkopuolelle. Mutta eihän estä kertomasta, hengellisillä ihmisillä on ns. 'vapaa tahto' kertoa tai olla kertomatta, ei se sen kummempaa ole. Eikä ole valitusoikeutta ole.

Poliisi on lähtenyt tekemään politiikkaa tällä Elokapina-liikkeellä. Vastenmielistä. Pysytään perustoimenkuvissa kiitos.

Kiva kun päästään kesäajasta normaaliaikaan. Kyl mieli taas kirkastuu.

Järvelässä kuormaajat, kuorma-auto käynnissä, kun kipastaan radan yli Ärrälle kahville. Puolituntia tyhjäkäyntiä, ja usein!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut