Näppis | Hienoa, että Lahteen tehdään kaksi uutta isoa virkistysaluetta

Hienoa, että Lahteen tehdään kaksi uutta isoa virkistysaluetta. Rälssin suunnitelmat on jo valmiit ja Renkomäkeä aloitetaan. Hyvä, että päättäjät ovat huomanneet alueiden tärkeyden virkistysalueina.

Nyt jotkut proffat pitävät käsidesin lotraamista turhana ja jopa haitallisena. Jotkut suosittelee maskin käyttöä ja samaan aikaan toiset pitävät maskin käyttöä turhana.

Voiko joku kaupunkisuunnittelusta kertoa, miksi Ahtialantie pilataan verorahoilla. T. Make

Kahtena päivänä ovat pakettiautolla aamutuimaan Paasikivenaukiolle tulleet miehet riipineet kauniin punaisiksi muuttuneista pikkupuista lehdet. Nyt niitä risuja ihailemme ikkunoistamme, kun juuri aloimme nauttia väriloistosta. Green Cityn imagoko ei nyt siedäkään punaista? Riivitäänkö "maaruskakin"? Jos tajuat, mitä tarkoitan?

Suomalaiset oppineet tekemään töitä puhumalla ja sähköposteilla! "Näennäistyötä". Mutta kun betonin valanta ei onnistu puhumalla, sähköpostein taikka etänä! Kuten jopa nuoret mestarit luulevat!

Jos Pokko Lemminkäinen hankkii rahoituksen kuntoon, niin varmasti voisi Kisapuistosta tehdä minkälaisen vain. Ison potin maksaa kuitenkin nyt kaupunki ja suunnitelmat ovat sen vuoksi laadittu kaupungin toimesta.

Tällä hallituksella on yksi valtavan hyvä avunantaja: Yle.

Huumeiden käyttäjille apua. Myyjille tuomio. Poliisit omiin töihin jahtaamaan rikollisia ja terveydenhuoltoon resursseja auttamaan koukkuun jääneitä!

Jollekin potkupalloa lapsena huonosti pelanneelle on jäänyt trauma jalkapallosta, kun muistaa vähätellä lajia jatkuvasti.

Talousjärki on saatava Kisapuiston ylisuureen jalkapallon ns. Uefa-hullutukseen. Pitäisikö hieno ja kallis monen kenttämiehen urheilukeskus jättää vain muutaman yleisurheilutapahtuman pitopaikaksi? Kaikki fasiliteetit parkkialueita myöten urheilukeskuksessa kohdallaan ja kansainvälisesti tunnettu paikka, jonne myös lahtelainen jalkapallo kuuluu. Veroeurot meilläkin ovat rajalliset ja tärkeimpiäkin menoja yhteiskunnassa on!

Hanhia ammutaan Välimeren maissa miljoonia ruoaksi. Ketkä ne ovat ruokkineet?

Liv-, Jim- ja Alfa-kanavien ohjelmatiedot viikko-ohjelma liitteeseen, toivon, pyydän. Kiitos. Jäi missikisatkin katsomatta. Ne on tärkeitä yksinäiselle eläkeläismummolle arjen harmauteen.

Päijät-Hämeen Jätehuolto oy:n laskutus toimi oikein vielä viime vuonna. Kirjallinen ilmoitus kiinteistön käyttötarkoituksesta on annettu v. 2008 kun ekomaksu tuli käyttöön 1.7.2008. Minne ovat tiedot kadonneet? Vapaa-ajan asunnosta Salpakierto laskuttaa nyt vakituisen asunnon mukaan.

Palvelutalossa asuvan omainen! Onko pakko kiukutella hoitajalle wc:n pesusta tai kynsienleikkuusta? Voisitko sinä hoitaa em. asioita? Omaisesi asuu kotona, ei sairaalassa. Parhaamme teemme näillä resursseilla. Yhteistyöterveisin hoitaja.

Miksei ongelmien juurisyihin puututa? Huumekauppiaat hoitelevat koukuttavia bisneksiään rauhassa esim. Lahden Alatorilla, aseman P-paikoilla, Triossa.

Ilmaantuvuusluku 237. Ei maskeja busseissa. Lahden päättäjät, nyt toimia ja heti.

Mielenkiintoinen ilmaus Hildéniltä. Jos olisi valittu joku muu kuin Tilakeskuksen Kispi-suunnitelma, kyseessä olisi voinut olla korruptiosyyte? Oliko Spatiumin puolen millin kustannuksissa jotakin hämäräepäilyjä? Jos oli niin poliisitutkintaan. Siinä toisessahan ei käytetty rahaa, vain talkootöitä.

Kaikki tiedämme vastauksen hoitajapulaan! Hoitotyön arvostuksen lisääminen palkkoja nostamalla! Pieni palkka on syy, miksi hoitajia ei saada vaativaan työhön. Tätä asiaa ei haluta ääneen sanoa. Moni lähihoitaja tekee vapaapäivinä toista työtä saadakseen kulunsa katettua

Jalkapallossa on suomalaisia ollut maailmanhuipulla useita, "kuningas Litmanen" heistä suurin. Sen sijaan en muista yhtään pesäpalloilijaa, joka olisi koskaan ollut maailmanhuipulla?

Mitä, jos Ahtialantien melumuuri olisi toteutettu vaihtamalla kerrostaloihin desibeli-ikkunat?

Vesijärvenkatu on Siltapuiston pysäköintitalon osuudelta lehtien peitossa. Niljakas lehtikerros suisti sähköpotkulautailijan holtittomasti pyöräilijöitä päin. Onnettomuus oli lähellä. Siivotkaapa!

Mihin hävisi neljän urheilijan takit Kärpäsenmäestä keskiviikkoaamuna? Palautatko poliisiaseman löytötavaratoimistoon!

Sinä, joka heräät lehtipuhaltimen ääneen, luuletko että huoltomiehillä on asukkaiden työvuorolistat. Tämä on sellainen ammatti, että teet mitä vaan, niin mikään ei ole hyvä.

Kiitos paljon! 7.10 lehti jo 00:30 Kiveriönk 3. Kiitoksia jakajalle. Hän osaa pudottaa lehden hiljaa! Yökyöpeli

Miten rekka ja bussi ohittavat toisensa Ahtialantiellä, peilitkö kolisten? Pyhättömän rinteen ja entisen paloaseman kohdasta tulee iso ongelma. Nyt vuorottelevat, kun eivät mahdu n. 20 cm kapeampaan liikennemerkkien takia. Suunnittelun kukkanen!?

Vanhalla linkkuasemalla odotettiin sisällä kunnes bussi tuli lähtöpaikalleen. Oli oma valinta, jos odotti ulkona. Uudessa matkakeskuksessa odottaessa sain flunssan, kun kylmä tuuli puhalsi. Matkakeskus on katos, ei mikään muu. Täysi susi ja jukran kallis.

Minä aion jatkaa pysyvästi maskin käyttöä esim. linja-autossa. Olen aina inhonnut köhijöitä ja yskijöitä yleisissä kulkuneuvoissa.

Liisun vastustajat eivät ole pieni porukka. Liisun myötä keskusta hiljenee lopullisesti. Kohta kait siirretään torikin "parkkeineen" Launeelle. Uutta monttua odotellessa ja autottomalle vaikeaa aikaa.

Rukouskävely antaa jaksamista elämään. Kannattaa kokeilla.

Vesikansan lääkäripalvelut. Hollola siirtyy vähitellen samaan kuin Lahdessa. Uusi sote ei muuta sitä, keskitetyt palvelut ja digi lisääntyvät. Kysykää Ronkaiselta, hän saattaa tietää enemmän, oli mm. päättämässä Lahden liittämisestä Mehiläisen "taskuun" soten peruspalveluissa. Hurraa!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut