Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Millä summalla pesisväki on mukana, ja paljonko jääurheilijat tuo rahaa tekojään rakentamiseen?

Kun FC Lahti nyt tarjoutuu rahoittamaan Kispin uutta stadionia, niin ihan mielenkiinnosta kysyn, että millä summalla pesisväki on mukana ja paljonko jääurheilijat tuo rahaa tekojään rakentamiseen?

Yes, Päijät-Sote. Menkää vielä lähemmäksi. Menkää ihmisten kotioville. Laiskat saa rokotteensa kotisohvalla. Eikös näin Helsingissä? Rokotebussilla kerrostalokomplekseihin, jotta saadaan vieraskielisetkin rokotettua.

Työllisyysaste ei ratkaise mitään. Vain tehtyjen tuntien absoluuttinen määrä ratkaisee.

Vanhalla linkkuasemalla ei ollut sadekatosta ollenkaan.

Lahden viestintäjohtajan haku – missä tasa-arvo? Seitsemän naista, yksi mies. Auta armias, jos olisi toisin päin.

Mikä merkitys eduskunnan ulkomaanmatkoilla?

Jotta totuus ei unohtuisi: Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian. Palvelussamme on juuri nyt ruuhkaa, vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit valita myös takaisinsoiton painamalla tähteä. Tiesithän, että lataamalla puhelimeesi Oma Mehiläinen -apin saat Päijät-Sote-digiklinikan käyttöön ja voit asioida lääkärin tai hoitajan kanssa ilman jonoja ympäri vuorokauden kaikkina päivinä. Jos jonottamisen sijaan haluat meidän soittavan sinulle takaisin paina tähti.

Miksiköhän myös kaikki "pikku-julkkikset" ovat alkaneet kirjoituttamaan muistelmia ja elämänkertoja juuri korona-aikana! Ja ketä kiinnostaa! Paperin tuhlausta!

Kävitkö katsomassa kehätien toiselle puolelle Hollolassa? Siellä on uutta asutusta ja lisää tulee. Ei paljon suojaa kaatopaikalta kehätie ilman meluvalleja.

Kotihoidolla ei taida olla ilmastoasiat prioriteetin kärjessä, kun Nastolassa kotihoidon asiakkaat eivät saa enää tilata kotihoidon välityksellä ruokaa lähikaupasta, vaan kaikki tilaukset keskitetään lokakuusta Lahdessa sijaitsevaan kauppaan. Kotihoidon motiiveja voidaan vain arvailla. Nimim. Ärsyyntynyt asiakas

Rikollisuus rehottaa, koska itseään ja omaisuuttaan ei saa puolustaa. Ennen sai. Oon nähnyt kovienkin miesten vääntävän itkua huonot housussa, kun tulee kuoleman pelko. Varastelu ym. loppuu siihen.

Pohjois-Etelä-suunnassa kulkevista busseista vaihto Vesijärvenkadulla Kirkkokadun kulmilla, jos on menossa keskussairaalaan. Rollaattorimummon, huonojalkaisen ja lastenvaunujen kanssa käveltävä puoli kilometriä päästäkseen oikeaan bussiin.

Lahdessa veronmaksajien rahoja käytetty kymmeniä miljoonia katujen kavennuksiin, älypyöräteihin ja liikenteen huonontamiseen. Olisi aika panostaa sairaanhoitoon, lasten hyvinvointiin, työpaikkojen luomiseen ja huumenuorten hoitoon. Liikennesuunnitelmat seis.

Pyöräilijöitä näkyy Lahdessa kovin vähän, talvella tuskin ollenkaan. Pyöräteiden sulatukset turhaa. Vanhukset, lapset ja vammaiset eivät pysty pyöräilemään, joita on iso osa Lahden väestöstä. Lopettakaa jo pyöräilyintoilu. Aivan turhaa rahan haaskausta.

Ei Liisua ole mihinkään kuopattu. Pieni äänekäs vähemmistö vain vastustaa. Luotan täysin valtuustoon, että järkevä ratkaisu saadaan aikaiseksi.

Jospa nyt ensin laillistettaisiin lääkekannabiksen käyttö kipupotilaille ja lopetettaisiin sitä määräävien lääkäreiden vainoaminen...

Miksi Vesikansasta loppuvat lääkäripalvelut? Ne kun toimivat niin hyvin.

Kiitos ESS, kun kirjoititte Linnaistensuon ja Sammalsillansuon pitkospuiden huonosta kunnosta. Toivon, että kaupunki laittaa lippusiimat jo reittien alkuun. T. Nilkkansa murtanut

Kyllä tämä Hollola on kuollut kylä, nyt hävis R-kioskikin. Joten ei ole postiakaan, kun se oli kioskin yhteydessä.

Kuka kertoisi, mistä voisi ostaa kauniita, Lahti-aiheisia postikortteja?

Kun mennään muutama viikko eteenpäin, tulee aamulla joka tapauksessa pimeä. Eli voidaan unohtaa tämä talviaikahömpötys ja mennään aamulla töihin.

Lahdessa tiet pidetään kunnossa paikkaamalla. Muissa suuremmissa kaupungeissa on pääosin kauniit ja yhtenäiset asfalttipinnat. Miksi täällä ei tiestön korjausvelkaa huomioida?

Bussimatkustajat. Jos teillä ei ole heijastinta, laittakaa puhelimen näyttöön valo ja heilutelkaa saapuvaan autoon päin. Käden heilautus ei näy, jos hihassa ei ole mitään heijastavaa.

Kävin apteekissa, jossa tiski oli nostettu korkealle. Farmaseutti palveli seisaaltaan asiakkaita. Me mummot olemme kuin kirput tiskin toisella puolella. Niskat kenossa yritämme katsoa farmaseuttia silmiin. Asiakas tuo rahan taloon. Kyllä asiakaspalvelijan pitää laskeutua samalle tasolle.