Näppis: Koirarata sopinee Renkomäen ison sorakuopan pohjalle paremmin

Koirarata sopinee Renkomäen ison sorakuopan pohjalle paremmin kuin Porvoonjoen varren kauniiseen maisemaan.

Apukäsiä poliiseillekin kantelemaan kapinallisia, esim. pitkäaikaistyöttömiä. Poliiseja halutaan vähentää ja tämmösiin hommiin joutuvat. Kohta kukaan siihenkään ammattikuntaan halua, niin kuin hoitajat ja opettajatkin.

Kun mennään muutama viikko eteenpäin, niin illalla on pimeä, oli mikä aika tahansa. Mutta normaaliajassa – eli siis siinä ajassa, mikä meillä oli ennen kuin tämä kesäaikahömpötys alkoi – tulee aamulla valoisa aikaisemmin ja ihmiset ovat virkeämpiä töissä ja liikenteessä.

Some-kulttuurin lieveilmiöitä tämä rokotevastaisuus. Mikähän auttaisi noita henkisesti huumattuja yksilöitä tajuamaan keksityn ja totuuden välisen eron?

Kyllä hävettää lukea kansanedustaja Timo Heinosen vääristelemiä juttuja poliisien määrärahoista. 2.10. Hesarissa näitä virheitä oiottiin. Muitakin kok.virheitä lehdessä korjattiin.

Poliisin määrärahaleikkausjupakka oli hämäys, jolla saatiin huomio pois jostain suuremmasta budjetin epäkohdasta.

Lahes on Pelsut. Kaanit siellä maassa, missä pippuri kasvaa.

Ei tuulimyllyt minusta maisemaa pilaa, vaan ovat kauniisti muotoiltuja ja kertovat toivosta ilmastomuutoksen torjunnassa. Sepeliksi murskatut miljardivuotiset kalliot ovat Marsin maisemia, kuten Soramäessä.

Vihje Lahden päättäjille: puhdistakaa katu runsaalla, pesuaineella terästetyllä, vedellä juuri ennen Elokapinan mielenilmaisua.

Suosittelen Kalle Jokiselle sunnuntain Etlarin artikkelia poliisin määrärahoista. Kannattais lukea eikä kirjotella höpöhöpö-juttuja.

Ilkka Kuosmanen. Digikynäsi osui taas kultasuoneen: Lanu-puistoon, valitettavasti hiljaisesti haudattuun. Upeaa, kun ESS:ssä on valveutunut ja alaansa syvällisesti paneutunut toimittaja

K-rautaan palauttaminen vaati pääkassalla, sisustusosaston kassalla & taas pääkassalla käynnin. Kysyin, oisko prosessia syytä kehittää? Vastaus: aina on tehty näin. Nimim. Asiakasymmärrys

Hei, Ville Tavio. Rokotepassi ei ole ollenkaan tarpeeton! Rokotuksen on tarkoitus estää kanssaihmisiä sairastumasta tautiin ja levittämästä sitä. Passi vain käyttöön kaikille niin pitkäksi aikaa, kun on tarpeen, etteivät rokotevastaiset tyhmyydellään levitä tautia. Mikä parasta, kun ei ravintoloihin ilman passia, niin kyllähän rokotettavia riittää!

Te, jotka ette ole rokotusta ottaneet, miks menette vinkumaan hoitoa, kun sairastutte, sairaalan pitäisi jättää tälläiset ulos!

Totta kai Suomessa on normaaliaika. Se on GMT + 2 tuntia.

Olisiko hyvä vieroittaa ajoissa nämä palvelutaloihin "joutuvat" jo "joutuneet" mökkihöperöt ja tutustuttaa vanhustentalon asumiseen pikkuhiljalleen, ettei nyt ihan kiinni käy kanssatovereihin.

Seuraavaksi Bondiksi elokuvaan halutaan nainen. Parempi olisi muunsukupuolinen; voisi käyttää etunimeä James.

Ei lahtelainen "potkupallo" mitään uutta stadikkaa tarvitse. Niillä on ihan hyvä paikka, missä tota jalkapallon sukulaispeliä voivat harrastaa. Näin on.

Holman terveyspalvelut: Viina, terva, hauta, sauna ja koirat.

Ikävää, että Etlari sallii mainoksissaan alatyylisiä sanontoja, kuten "hullun halvalla". Eipä silti, on niitä ollut aina, kun joku roimii liike-elämän mädännäisyyksiä. Saa nähdä, ovatko yksittäisiä heittoja vai puhkeaako nämä "kunnolla kukoistukseen"?

(ESS 3.10.) Kiitos Ruohonen – juuri niin. Vero- ja mainosrahoilla annetaan ruutuaikaa samoille naamoille, TV-ohjelmasta toiseen, jotta he voivat rämeltää, hölmöillä ja keskenään riehua. Meidän pitäisi sitä katsoa myötähäpeää tuntien. Samat jutut ja maneerit ohjelmasta toiseen.

Se Möysän muuri. Lahti on ottanut kai mallia Kehä 3:sta? Nyt tehdään kaiku tien toiselle puolelle, mitäh? Laitetaan samalla muuri tien toisellekin puolelle, siis jos sitä rahaa näyttää olevan.

Hallituksen tupakan hinnan noston jälkeen askin hinta 60 mummon markkaa eli tämähän on valtion lypsylehmä.

Keskustan huoltomiehet, onko pakko aloittaa se lehtipuhaltimilla päristely aamuisin heti klo 7 jälkeen? Jotkut ehkä tarvitsisivat unta vielä. t. Vuorotyöläinen

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut