Näppis: Hollola pilannut Vesikansan lääkäripalvelut

Hollola pilannut Vesikansan lääkäripalvelut. Lääkärit siirretty Salpakankaalle. Järjetöntä touhua. Taloja rakennetaan lisää ja palvelut otetaan pois. Mitä tekee Vesikansan valtuutetut ?

Kauhistuttaa tämä jo kauan jatkunut naisten hius- ja meikkijuttu. Kaikki naiset näyttävät eri näköisiltä. Ken ensimmäisen leikkaa päänsä kaljuksi ja jättää meikkaamatta.

Samaa ihmettelimme käydessämme katsomassa musikaali Waitressiä. Sanat hukkuvat musiikkiin ja muutenkin puheen osalta ääntä voisi parantaa. Näyttää olevan nykykäytäntö, oltiin sitten teatterissa tai konsertissa. Luulisi nykylaitteistolla onnistuvan tämäkin.

Pitää kai lopettaa valittaminen, kun joku vetää siitä herneen nenään.

Toimittaja Hoikkala unohti, että Lahdessa asuu paljon eläkeläisiä ja iäkästä väkeä. Ei siinä ajella ketterästi sähköpotkulaudoilla. Kyllä Aleksanterinkatu olisi voinut pysyä leveänä katuna. Miten mahtuvat Elokapinalliset, kun tyhmyys leviää Lahteenkin?

Hienoa, että Suomen huippuseuroihin kuuluvan FC Lahti saa oman kansainvälisen tason stadionin. Sit on kiva pelata Euroliigaa. Kun vielä osattaisiin pelata.

Orpon leikkauslistasta valittavalle tiedoksi, että hyvätuloisilta ei voi leikata asumistukia, sillä he eivät saa niitä.

Voisiko joku kertoa, miten formulat, rallit, moottoripyöräilyt ja haulikolla paukuttelut liittyy urheiluun? Kaikki moottoriavusteiset ja paukuttelun härvelit pois urheilu-nimikkeen yhteydestä! Näistä saastuttavista hullutuksista on päästävä eroon!

"Kaikkien ilon saavuttaneiden pitää lahjoittaa sitä myös muille, sillä onni syntyi kaksoseksi." ....näissä määrissä ja vaihteluissa riittää lahjoituksia. Vaka varahoitaja

Olen ehdottomasti Liisun puolella kuten tuhannet muutkin lahtelaiset.

Hyvin on ihmiset peloteltu koronalla. Vaikka tauti on miltei voitettu, huudetaan maskien perään kun kahjut. Hengittäkää jo vapaasti raikasta ilmaa.

En käytä enää maskia, turha tulla aukoo päätään.

Koska tulee kunto- ja näköalaraput Kariniemeen? Näkötorni aivan sieltä.

Pääväylät vedettäisiin koulujen ja kirjaston ohi. Liisu on onneksi kuopattu ja kuollut. Naureskele sinä vaan hiljaa. Järki on voittanut.

Suositellaan multaporkkanoita vain vähän multaa poistamalla. Loiset kuten madonmunat kiittävät. Ne pääsevät lämpimään sisätilaan lisääntymään.

Kun ajaa pyörällä Heinämaantien tai ABC:n risteykseen, on kuin venäläistä rulettia pelaisi, ällistyttävää välinpitämättömyyttä monilta autoilijoilta.

Kuskin ajokortti oikeuttaa pysäköintiin kieltoalueelle nostamalla takakontin luukku auki, voi hyvät pyssyt sentään?

Ole tyytyväinen, kun sait ajan edes jonnekin lääkäriin, minä yritin soittaa Harjun terveyteen aikaa 4 kuukautta sitten 2:tena päivänä peräkkäin, paina sitä, paina tätä, soitamme teille takaisin. Ei ole vielä soittoa tullut? Vaikka olen pitänyt puhelimen vierellä nukkuessakin. Pettynyt

Ihmisellä voi olla hyviä ja vähän huonompiakin ns. ystäviä. Niin se vain on, eikä sille voi mitään.

Voihan nenä, mutta valheilla ompi nii lyhyet jäljet.

Orpo valittaa, koska on oppositiossa, mutta haluaa päästä hallitukseen leikkaamaan palveluita ja alentamaan yritysten ja hyvätuloisten veroja. HS tarkisti kokoomuksen väitteiden faktat: vääriä tietoja ja virheellisiä väitteitä!

Marja Sannikka ihmetteli "salaliittoteoria-ohjelmassaan, miksi ihmiset uskovat salaliittoihin, eikä siihen, mikä 'totta?'". Niin kysyisin sinulta, "mikä on totta?" Nimim. Netitön

Ulkopaikkakuntalaisen silmin hämmästyin pyörien määrää Lahden kaduilla. Oletteko itse huomanneet miten sekavalta ympäristö nyt näyttää.

Kiitos Hoikkala jutustasi! Kesälomalla kyl kiva huristella pyörillä ja laudoilla torin ympäristössä. Kun talvella aamulumessa viet 2 lasta hoitoon, itse kiidät 20 km päähän töihin, ostat ruuat, kissanhiekat jne kotiin, ei siinä potkulauta riitä. Kyllä siinä autoa tarvitsee, eiköhän vain?

Olen Leena Vilposen kanssa samaa mieltä. Olen infonnut vanhuspalvelulaista ministeriä/ministeriötä. Tietoa on ja myöntävät sen. Isot organisaatiot; Hykykin, haittaavat töiden organisointia. Sen tulee tapahtua tiimeissä, niin kuin ennen. Niin olen kuullut. Onko järki hukassa, pomopaljoudessa.

Strengell hieno kirjoitus, Päijät-Sotessa ollaan samassa jamassa. Maakuntamallissa ei monikaan itsenäinen kunta tule pärjäämään, ainoa mahdollisuus suurkunnat ja palvelut keskitetään Päijät-Soten alueella Lahteen ja digilääkärit toimii.

Lahtelaisten työssäkäyvien olisi aika oppia uutta. Käymällä pyörällä töissä pääsette parempaan lopputulokseen ja luontokin kiittää.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut