Näppis: Harjun lenkkipolkujen tuhoaminen jatkuu

Harjun lenkkipolkujen tuhoaminen jatkuu. Ensin pilattiin hyppyreiltä menevä polku Tapanilan kovalla sepelillä ja hakkaamalla puustoa aivan turhaan. Nyt sama meno jatkuu Läntisen hautausmaan takana. Harju on ainutlaatuinen virkistysalue, joka tulisi säilyttää eikä systemaattisesti tuhota. Kuka näistä päätöksistä vastaa?

Olkoon sen kierrätyspuiston nimi mikä tahansa, niin Hollolassa kehätien eteläpuoli on sille loistava paikka. Pelkkää korpea. Käykää katsomassa.

Kainuussa on tajuttu, millä lähes kaikki ihmiset suostuvat korona rokotukseen. Annetaan ämpäri palkkioksi.

Taas se nähtiin, ei julkaista viestiä jos kokoomusta arvostelee. [Toimitus vastaa: Seuraatko myös verkkonäppiksiä ESS.fi>Pääkirjoitus&mielipide? Oletko lukenut pe 1.10. paperilehden näppikset?]

Samaa mieltä, Olavi Uusitalo! Aurinkovoimapuisto on myös puisto-sanan väärinkäyttöä. Miksi ei kenttä kelpaa, sehän on puuton?

Kyllä olis kiva, jos Isku Areenalla olis enemmän katsojia nyt, kun sinne lopultakin päästään! Meillä on hieno joukkue ja valmentaja, joten tulkaahan porukalla! Siellä mekin hurrataan. t. Pelicans-mummelit 72 v.

Jatkuva säännöllinen kunnossapito tulee yleensä halvemmaksi kuin se, että päästetään korjauskelvottomaan kuntoon ja joudutaan purkamaan ja rakentamaan uusi. Nuhjuisuus rumentaa ja masentaa muutenkin.

Jos hanhi paskoo 5 minuutin välein niin kuinkahan paljon sitä ehtii yhdellä uintireissulla Vesijärveen lirahtaa. Ja syyllisiähän on tietenkin maanviljelijät!

Miksei matkakeskuksen istuinten takana olevaan pleksiin voi kiinnittää toista korkeampaa pleksiä? Hätäratkaisuna suojaisi edes pienellä sateella.

Katoksen hinta lähes puoli miljoonaa. Onpa Lahden virkamiehillä mittakaava kadoksissa vai onko ahneet yhteistyökumppanit? Joku paikallinen pienyrittäjä tekisi viisi katosta tuohon hintaan.

Todella ikävää anarkistista Elokapinaa suosivat kirjoitukset Etlarissa 30.9. Ja vielä "asiantuntijan" syyte poliisin väkivallasta.

Sinä, joka soitat tuntemattomana tai numerolla, jota en tunnista. En vastaa sinulle! Jos on asiaa lähetä tekstiviesti! Ehkä soitan takaisin.

Koskas saadaan kunnon nopeusvalvontaa Kärpäsen ja Salpakankaan uusille 60 km/h alueille? Ajetaan surutta vanhan mukaan ja nopeudet on lähempänä 80 kuin 60.

Osat vaihtuu. Keskustasta tulee eläkeläisten ym. nukkumalähiö. Kaupat poistuu laidoille. Parkkipaikkojen puute ja pysäköintimaksut. Sitä halutaan?

Tiedätkö, että kaupungin keskustassa on aina ääntä ja melua, miksi sitten et muuttaisi maalle, niin ei tarvitse ainakaan valittaa melusta.

Ei Suomen kannata liittyä Natoon tai ostaa hävittäjiä Yhdysvalloista. USA hävisi Afganistanissa ja tuli häntä koipien välissä pois. Tuki ja turva on 0.

Lahden Asunnot määrittelee asukkaidensa ihmisarvon pelkästään varallisuuden perusteella. Nuhteettomia ja palkittavia asukkaita ovat rikkaat, köyhät ovat vain imagohaitta ja rasite yhtiölle. Tämäkö on sitä sosiaalista asuntopolitiikkaa?

Kuinka moni papparainen tunnustaa olleensa rikkomassa autoja Tuomitalon kellarissa kesällä -71?

Ei hallitus olekaan niin suuri pahis, mitä väitetään, vaan ihmiset, jotka ottavat kulutusluottoa pankeilta pitääkseen yllä elintasoa, mihin heillä ei enää ole ole varaa?

Katukuvassa kävelyteillä olen pannut merkille että koirien taluttajissa suurin osa on leviämisvaiheessa. Koira tai taluttaja, kumpi hidastaa?

Busseja voi vallan mainiosti odottaa rautatieaseman odotussalissa, jonka ovelta on parikymmentä metriä laitureille. Aseman itäpään ovelta vieläkin vähemmän. Tavallisesti laiturille siirrytään lähtöajan lähestyessä. Matkalla on hyvä sietää epämukavuuttakin. Pääasia on, että bussit kulkevat.

Mitä mä jo sanoin? Jos kuuntelitte 30.9. eduskunnan kyselytuntia, niin taas kun Marinilta kysyttiin yksityisen puolen työpaikoista ja työllistämisestä, hän alkoi puhua koulutuksesta! Muuta hän ei osaa tuohon kysymykseen vastata. Se työllistää kyllä, opettajia.

Tehtaat ja yritykset haluavat paljon uusia työntekijöitä. Ja on paljon ihmisiä, joilla ei ole tietokoneita eikä myöskään työnvälitystoimistoa. Kysyn vaan, mistä sen työpaikan voit löytää. Laittakaa vaikka Etelä-Suomen Sanomaan missä niitä työpaikkoja on.

Nöyrä pyyntö autoilijalle. Mieti, onko pakko ohittaa. Auto on jo katollaan pellolla. Vieläkö yksi lisää?

Valtuutettu/Hykyn pj. (?) ajoi terveyskeskuksen sairasosastot alas. Hoitopaikat vähenivät rajusti. Vanhukset siirretty pääosin "kotihoitoon". Ihme ettei useampi ole jo menehtynyt. Alzheimer-potilaatko kotona? Vanhukset tulleet "jätteeksi". Valtuutettujen kannattaisi kiertää hoitajien mukana, silmät aukeaisivat. Vieläkö olisi näkemänsä jälkeen samaa mieltä lakkautuksesta. Sivusta on "helppo" seurata?

Hyvätuloisten veroja voisi leikata, kun muutakaan leikattavaa ei ole.

Jee, nyt ylensyönneille tulee ihmelääke, joka pistetään ihon alle ja joka vie nälän tunteen. Taaskaan ei tarvi tehdä itse mitään laihtuakseen, ja kela korvaa.

Sinä, joka kehuit Orpon julmaa puhetta. Olisitko jättänyt koronan hoidon ja testauksen Suomesta kokonaan? Työntekijöitä ei yrityksissä siinä tapauksessa olisi, kaikki olisivat sairastuneet. Väliäkö sillä, sinun mielestäsi ei. Mistä näitä "tallaajia" tulee?

23.9.2021 Padasjoen Sanomissa on asiakysymykset kunnalle ja Salpakierrolle. Kirjallinen ilmoitus asunnon käyttötarkoituksesta on annettu v. 2008. Minne ovat tiedot kadonneet? Laskutus toimi oikein vielä viime vuonna. Nyt on muuttunut virheelliseksi!

Kevytrakenteinen sadekatos Matkakeskuksen lipalta rautatieasemalle. Se lähes tyhjäkäynnillä oleva kahvila odotustilaksi, jossa isot näytöt kertomaan linja-autojen liikkeet. Eikä maksa puolta miljoonaa. Siitä sudesta ei kokonaisuutena saa millään konstilla tämän kummempaa eikä siis kannata heittää enempää rahaa hukkaan.

Kommentoi