Näppis: Ovathan ne töhryt rumia, mutta eivät kuitenkaan käy terveyden päälle

Ovathan ne töhryt rumia, mutta eivät kuitenkaan käy terveyden päälle, kuten Merrasjärven vaarallisen huonokuntoiset pitkospuut. Nimim. Jalkansa telonut

Nyt on syöpähoidot yhtymässä hajautettu? Osa hoidoista annetaan Harjun terveydessä. Ongelmaksi on noussut hoitoaikojen yhteensovittaminen. Kärsiikö tästä potilasturvallisuus?

Joo, vastustetaan vaan Liisua ja mietitään sitten, miten meillä liikenneturvallisuus huononee Lahdessa! Pikkuisen hymmyilyttää!

Koska Trioon tulee ruokakauppa?

Miksi kukaan ei mainitse hanhien sotkemaa Launeen puistoa!

ESS pääjutussa oletettiin jätteiden syntyvän kodeissa. Niiden alkukoti on pakkausteollisuus, jossa on katsottava peiliin. Yksittäispakkaukset kieltoon.

Talouskasvun huumassa ovat ympäristöasiat täysin unohtuneet, vaikka olihan tämän vuoden ylikulutuspäivä Suomen osalta jo huhtikuussa. YK:n raportti taas kertoo tilanteen.

Lahden ympäristöpalkinto jätettiin paikallisessa mediassa lähes huomiotta, eikä edes palkitsemistilaisuuden äänentoisto toiminut. Ymmärtämättömyyttäkö?

Kyllä Kankolan uimarannan pukukoppi hoitaa hommansa hyvin, vaikka siihen on vähän tägejä rustailtukin. Samoin nuo urheilukentän nuhjuiset kopit. Säästetään vähän verovaroja, kun käytetään nuokin ns. loppuun.

On hyvä, kun Päijät-Hämeessä on kaksi radiokanavaa. Kukaan ei ole keksinyt seniori-tv:tä.

On se kumma, ettei poliisille löydy rahaa, vaikka Suomesta jaetaan satoja miljoonia muille maille. Onko järkee?

Mikä ihmeen lausuntoautomaatti keskustan Anneli Saarikko oikein on? Kohta häneltä varmaan kysellään tähtitieteestä ja kvanttifysiikasta?

Eikös niiden pitäisi maksaa matkakeskuksen epäonnistunut katos, jotka sen hyväksyivät? Senhän näki jo tavallinen kansalainen, ettei tuollainen katos suojaa mitään.

Kärkölän siirtoviemäri on puhuttanut jo pitkään, paitsi näköjään valtuustossa. Tulevaisuudessakin Kärkölässä vesi on Suomen kalleimpia, eikä kunnassa ole varauduttu oman pohjaveden saastumiseen.

Niin reipas ja positiivinen tuo Angela Merkel. Ihailen.

Suomessa on korkea työttömyysaste. Suomessa on paljon vapaita työpaikkoja. Mutta työhön ei viitsitä mennä. Onko meidän sosiaaliturva liian hyvä ja kallis, ansion saa, oli töissä tai ei.

Outo on tilanne Suomessa, työpaikkoja on tarjolla valtavasti. Mutta töihin ei mennä, kun pitäisi muuttaa, ehkäpä 50 km. Ennen vanhaan muutettiin kauemmaksikin esim. Ruotsiin töihin. Onko Suomen työttömyysturva liian hyvä?

Kokoomus jakaa perussuomalaisten avustuksella suomalaisia sosiaalisesti ja taloudellisesti erilleen, kaikessa. Vuosikymmenet olimme "yksi kansa". Käykää ihmiset äänestämässä tammikuussa, pidetään huolta hyvinvointiyhteiskunnasta. En itse halua maksaa esim. sote-käynnistä 100 e.

Riku Aalto pitää huolta "omistaan". Orpon puheet TV1:n Ykkösaamussa lauantaina kylmäsi. Ei välitä kuin heistä, joilla kaikki on hyvin. Haluaa heillä olevan raha-asiat vieläkin paremmin, pienituloisten kustannuksella. Se nähtiin porvarihallituksen aikana, älkää olko sokeita. Me kaikki olemme arvokkaita, varallisuudesta riippumatta.

Kärkölän kunnanvaltuusto on jo unohtanut kloorifenolitapauksen. Vieläkään ei varauduta oman veden saastumiseen.

Olen samaa mieltä vanhusten, vammaisten yms huomioonottamisesta katujen/liikenteen suunnittelussa. Olemmehan mekin veroja maksavia, meitä ei haluta vain nähdä eikä kuulla. Olemme pohjasakkaa. On niin hianoo tehdä "upeita" muutoksia. Huh heijaa.

On alettu puhua pikkuporvareista. Ennen puhuttiin ei-sosialisteista. Molemmissa on tarkoituksena vähätellä oikeistolaisuutta.

Olipa uutisointi ESS:ssä sitten todella harhaanjohtavaa, jos toriparkkiin käy edelleen raha ja kortit. Lehtijutussa annettiin ymmärtää, että ainoa keino maksaa pysäköinti on Easy Park. Terveisin nimimerkki turhaan meni hermo Easy Parkia ladatessa!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut