Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Pitäisikö Lahden säästää jostain turhemmasta?

Katuvaloista puolet sammutetaan asuinalueellamme klo 22, mikä on meitä vuorotyöläisiä ajatellen liian aikaisin. Syksy ja talvi ovat pimeitä, joten katuvaloja tarvittaisiin turvallisuutta lisäämään. Kiinnostaisi koskeeko valojen sammutus koko kaupunkia tasapuolisesti. Pitäisikö Lahden säästää jostain turhemmasta?

Kaikki valottomat suojatiet pois, liikenne sujuvoituu ja nopeuksia voi kasvattaa. Jalankulkijoita ei Lahden keskustaan tarvita.

Eronen on täysin oikeassa kritisoidessaan liigan joukkuemäärää. Sopiva määrä olisi 12 .

Tekniikan Maailma olisi voinut testata myös punaisia päin suojatien ylittävät Lahdessa. Poliisi vois siviilipukuisena mennä katsomaan ja sakottamaan.

Kansanedustaja Lehto! Onko auttamista sulkea ihmiset pakolaisleireille? Sinnekö heidät ja heidän jälkeläisensä jätetään? Tämäkö on ratkaisusi?

Mitenkähän sais lasitetulle parvekkeelle lämmityksen?

Poliitikkojen tulisi huolehtia kaikkien suomalaisten hyvinvoinnista eikä tarjota vain osalle kansasta keppiä. Mahdollisuus jättää verot maksamatta Suomessa tienatuista voitoista tulisi poistaa. Nyt täytyy muistaa, että Suomessa oli aiemmin hyvin toimiva terveydenhuolto, eikä sitä rasittanut voiton tavoittelu.

Eiköhän tuo ruotsinkielinen koulu ole saanut jo ihan tarpeeksi huomiota Etlarissa. Rajansa kaikella!

Mitä tarvitaan säilyttääkseen hyväpalkkaisen kansanedustajan paikkansa kaudesta toiseen. No, voi esim. kirjoittaa lehteen maahanmuuttovastaisen kolumnin puolen vuoden välein.

Hankala saada mössöön keikkalippuja, jos ei halua käyttää verkkoa, eikä ole tulostinta. Jos pääsee töistä neljältä, niin ei jaksa jäädä moneksi tunniksi odottelee kaupungille, että joku keikka alkaa mössöllä, että voisi hakea haluamaansa tapahtumaan liput. Netissä tiedote, että ovet yläbaariin aukeaa neljältä. Ei ole ollut auki neljältä, viideltä, eikä kuudeltakaan.

Olen pettynyt Miss Suomi -kisojen lopputulokseen. Eikö ulkoisella kauneudella ole enää merkitystä. Tyttö nro 6 oli minun suosikkini.

Jos korona on vakava sairaus, miksi lääkäri sanoi kuuskymppiselle sairastuneelle, että "kirjoitan viikon saikkua, kyllä se siitä menee, eikä mitää yskänlääkettä tarvi". Niin että vähän ei tiedä, ketä uskoo.

Ei ihme, että nuoret ovat ahdistuneita, kun me vanhat, elämää nähneet eläkeläisetkin tunnemme levottomuutta ja paniikkia. Vanhan ihmisen rajallinen elämä tuntuu ajoittain vankilalta.

Arvoisa päätoimittaja. Luin juuri paperikasaa, niin sanottua lehteä, jota ei ollut nidottu. Kyllästyttää. Eikö painoteknisistä syistä olisi paras vaihtaa painajaa. Meille tulee Uusimaa ja Hesari kumpikin nidottuja ja ah niin mukavia lukea. Tarttis tehdä jotakin tai paperikasan lukeminen loppuu, eikä tilalle tule mitään digidigiä.

Miten vihreä kaavoittaja Lahdesta pystyy sanomaan, miten huumeongelmaa pitäisi hoitaa dekriminalisoimalla?

Pirttijoen sunnuntain Esalainen oli suorastaan pöyristyttävän puolueellinen. Kyllä jokaiselle lukijalle selvisi ESS:n käsittämättömän yksisilmäinen oikeistoa ja yrityksiä hyyssäävä linja! Pirttijokea ei pätkääkään kiinnosta vanhusten vaikea tilanne Harjun terveydessä!

Kiitokset minist.Kiurulle (muille taitaa olla yhdentekevää): Perustuslain muk. jokaisella on oikeus että terveyttä suojellaan! Kehit.maissa matala rokotekattavuus ei voi estää Suomea aloittamasta 3. rokotusta!

Inva-tunnuksia on väärinkäytetty aika räikeästi myös Lahden seudulla. Samoin invapys. paikkojen käyttö ilman tunnuksia.

Pitäkää penkkinne! Täällä lähiöissä penkkejä on vain katetuilla bussipysäkeillä. Ei kiinnosta tulla keskustaan istuskelemaan.

Miksi Australia tilaisi Ranskasta atomisukellusveneitä, kun atomivoimalan Suomeen on yksinkertaisempi ja 10 vuotta myöhässä.

Ketä palvelee yksityiskohtainen raiskauskuvaus lehdessä 18.9.? Onko Etlari siirtynyt keltaiseen lehdistöön? Siitä en aio maksaa.

Kyllä on tosi tyhmä tuo Tanhupallon lapsellinen kimitysohjelma.