Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Ei autoilijaa pidä aina syyllistää. Esimerkkinä Aleksin ja Veskun valoristeys.

Ei autoilijaa pidä aina syyllistää. Esimerkkinä Aleksin ja Veskun valoristeys. Kun tulee autojonoon pienikin rako, niin siinä menee vanhat ja nuoret jalankulkijat samanlailla päin punaisia.

FC Lahden faniryhmä taitaa olla täynnä vellihousuja, kun ei riitä kantti kantaa vastuuta hölmöilystä...kaljapäissään kyllä huudellaan.

Johtuiskohan se akkavalta siitä, ettei perinteinen ukkovalta ole saanut köyhien ja sairaiden asioita kuntoon. Hyväveliverkostot kyllä kukoistivat.

Eiköhän laiskimukset aja autolla ja ilman riittävää ajotaitoa. Suojatie Lahdenkadulla juuri tuossa kohdassa tarpeellinen.

Jos henkilö ei osaa mäen päällä tai alla päättää, kumpaa puolta aikoo kävellä, niin hävetköön! Kivistönmäen itsarisuojatie poistettava!

Kivistönmäen suojatie oli poistolistalla ja vuosia sitten? Kuka ei saa sitä tehtyä? Kenen vastuulla on poisto?

Vihreät yhdessä vassareiden kanssa ovat olevinaan luonnon puolustajia. Esim. kasveja tulee vaalia eikä linnunmunia saa tuhota, mutta elävät ihmissikiöt saa murhata äidin kohtuun. Tässä on suuri epäjohdonmukaisuus!

Sinulle, joka kummastelit, eikö Ahtiala kuulukaan Lahteen ja kehuit ahtialalaisia autoilijoita. Ahtiala onkin entistä Nastolaa.

Chimene Bavard kirjoitti asiaa lasten harrastuksista. Jo 20 vuotta sitten poikamme oli kiinnostunut useammasta urheilulajista, mutta into kaikkiin kuoli, koska kaikissa lajeissa tähdättiin kilpailemiseen. Hän olisi halunnut vain harrastaa ja pitää kavereiden kanssa hauskaa lajin parissa. Kilpailu vei lajista ilon.

Ilmastopakolaiset, maksetaanko turkkilaisille leirienpystyttämisestä, vai miten hoidetaan. Työnantajat vois myös varautua ulkomaisen työvoiman tuloon? On kortistossa väkee. YK voisi hoitaa sotapakolaisten asiat aiemmin.

Vesijärvenkadun valo-ohjaamattomat suojatiet äkkiä pois Puistokadun ja Vuorikadun kohdalta ennen kuin joku menehtyy. Harjukadun ja Hämeenkadun valo-ohjatut suojatiet ovat riittävän lähellä.

Kuinka hiton kauan kestää kerrostalokaksion remontointi, koko vuoden ilmeisesti.

Miksi Akuutti 24 päikäri ei hoida vanhuksia? Eikö vanhuksille kuulu myös hoitotakuu? Voisiko joku kertoa, miksi? Näin on. Itse kokenut tuon ilmiön.

Metsäkankaan ja Petsamon maisemissa kävellen liikkuessani olen nähnyt reittieni varrella yhden ainoan vanhan penkin, kerran jopa istahtanut sille. Tuokaa penkkejä niin paljon, että niitä riittää kaikille, se olisi paras vihreä liikuntateko!

Vanha tarjoiluohje vaihtoon. Politiikassa se näkyy toimivan – ota vasemmalta ja anna sama oikealle. Keskellä oleva miettii vielä, kallistuu sekin ottamaan vasemmalta. Edelliset 8 vuotta politiikka toimi näin. Halu samaan todella suuri, koska "apua on lähellä". Vielä vajaa 2 vuotta päinvastoin, toivotaan jatkoa. Ihmisarvollekin samalla.

Huima kuva, Sami Lettojärvi! Tuollaisen nappaa korkeitaan kerran elämässä! T. Ilse Peura

Miksi lehden juttutekstin kirjasinkoko pienellä. Harmaalla pohjalla. Otsikot ja kuvat valtavia?