Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Näppis | Odotan lauantaina näkeväni FC Lahden kotipelissä kaikki ne, joiden syy olla tulematta kannustamaan kotijoukkuetta on ollut fanien käytös

Odotan lauantaina näkeväni FC Lahden kotipelissä kaikki ne, joiden syy olla tulematta kannustamaan kotijoukkuetta on ollut fanien käytös. Lunastakaa nyt lupauksenne!

Huumeiden aiheuttama rikollisuus vähenee, kun ne laillistetaan. Sama pätee kaikkeen muuhunkin rikollisuuteen.

Taas kerran nähtiin, että Suomessa kannabiksesta ei voi vieläkään keskustella ilman hirveätä vastakkainasettelua. Se tosin kuvastaa nykyistä poteroista huutelutyyliä muutoinkin. Sääli.

Rohkeasti ja fiksusti äänestetty Riina Puusaari. Älä välitä öyhöt öyhöttäkööt joka tapauksessa.

Etlarin tv-ohjelmatiedot: älkää kertoko ohjelman nimen perään jakson juonta, koska usein paljastuu oleellinen eikä jännitys säily.

Kannabis kioskeihin ja poliisien määrärahat vähemmäksi. Jo on pääkaupunkiseudun hilebile vihreiltä luonnon suojeluarvot sekaisin.

Alkoholin kieltolain kannattajat olivat ensimmäisiä myös kaatamaan sen, kun näkivät, mihin hulluuteen se johti.

Vihreät on valinnut uudet varapuheenjohtajat, joista joku olisi sitten väliaikainen sisäministeri. Varapuheenjohtajien esiintymisiä seuratessa herää vakava ajatus, että maan sisäisen turvallisuuden kannalta olisi parasta valita sisäministeriksi puolueeton asiantuntija: virkamiesministeri!

Eikö ole jo tarpeeksi huumeidenkäyttäjiä Suomessa ilman hassistakin. Joka päivä saa lukea lehdestä kiinnijäänneistä huumekuskeista.

Nuhainen lapsi päiväkodissa sairastuttaa kymmenen muuta, ja ne kymmenen muuta perhettä joutuvat edelleen miettimään mihin nuhaisen lapsen veisi.

Suomessa uusi puolue, Kannabispuolue. Tuleville lapsille.

Hyvästi taas yksi hoitaja terveydenhuollossa vähemmän. Tänään viimeinen päivä tätä älyttömyyttä ja uusi elämä edessä. Jaksamista jäljelle jääville.

Milloin meidät, joilla on niin pieni eläke, ettei siitä peritä veroa ja tv-maksua, otetaan huomioon, kun hallitus suunnittelee leikkauksia perustuloon ja Kela-korvauksiin. Olisi kiva omistaa televisio, tietokone ja käydä ostamassa uudet lämpimät vaatteet talveksi kaupasta. Mutta eihän se taida onnistua tänäkään vuonna. Kiitos tästäkin vähästä. mummo vaan

Onneksi Orimattilan kehräämön tanssit taas alkoivat. Kivaa seuraa ja liikuntaa samalla.

Työvoimapula rakennusalalla näkyy uutisten mukaan palkassa. Itkunsekainen nauru pääsi. Miten on hoitoalalla? Kaikki tietää sen.

Laillinen cannabis. Tupakkatehtaat alkavat valmistaa jointtisavukkeita, joita välittäjät vievät koululaisille. Lisää myös tupakointia.

Maastapoistumisvero = Marinon muuri on vastine Berliinin muurille

Jos Lahti pönkittää talouttaan parkkimaksuilla, niin samoin toimii myös keskussairaala.

Terveystiellä Hollolassa laitetaan uutta valaistusta. Toivottavasti valaistus tulee myös jalankulkijoille ja niin, ettei valo jää puiden sisään. Isot puut varjostaa ja tekee muutoinkin reitin turvattomaksi kulkea pimeällä.

Oksaharju ei tiedä, että budjetin 6,7 mrd alijäämästä 1,5 mrd aiheutuu uusista hävittäjistä ja 4 mrd covid menoista.

Kiitos lähikaupalle, Ahtialan K-Marketille, hyvästä asiakaspalvelusta tiistaina 14.9.2021.

Lemmenraitin ja Orionraitin välinen iso peltoalue koirapuistoksi. Jää paskakikkarat pois Orionraitin varrelta ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Lääkefirmat kiusaavat naisia. Epätasa-arvoista, kun lääkityksiä kutinoihin, ihottumiin, lihas- ja nivelkipuihin, raskaisiin jalkoihin, peräpukamiin ja virtsanpidätysongelmiin mainostavat vain naishahmot. Miehilläkin lirahtaa, kutiaa ja särkee, yllätys? Mainoksia heillekin!

Korona-ajan ikävänä ilmiönä uusavuttomat kaupunkilaisperheet ovat lähteneet luontoon roskaamaan. Tai 4-henk. perhe lampsii kuntopolulla rinnakkain ajattelematta, että takaa voi joku tulla vauhdilla läskipyörällä. Minun tapauksessa perheen "hyvin kasvatettu" mukula pakotti minut ohittamaan heidät metsän puolelta. Penska vielä teki pilaa kävelystäni vanhempien vain hymistellessä. Nimim. Itsekkäästi kirjoittava

Jos paikallisesti ajateltaisiin ilmastomuutosta ja liikenteen päästöjä, niin linja-autolipun hinta Tiilikankaalta Lahteen ei maksaisi liki neljää euroa.

Persut ja kokoomus eivät jaksaisi odottaa milloin pääsisivät kyykyttämään suomalaisia, pelottavaa.

Ryhdikäs päätös Lahden Kalamarkkinoilta. Samaa ei voi sanoa monesta muusta tapahtumajärjestäjästä.

Bolla – kaunistelematon kuvaus sodan jäljistä ja miesten välisestä rakkaudesta – seksiä lavalla. Tätä varmaan koululaisryhmät viedään katsomaan?

Ei tarvi kuntoportaita, kun joka päivä käytän kotona portaita enkä hissiä.