Näppis: Eikös Ahtiala kuulukaan Lahteen? Meinaan, kun täällä autoilijat pysähtyvät lähes aina.

Eikös Ahtiala kuulukaan Lahteen? Meinaan kun täällä autoilijat pysähtyvät lähes aina, jo kaukaa hiljentäen suojatien eteen. Kiitti vaan Ahtialan autoilijat.

Miten kuntoportaista tulee valosaastetta? Voi hyvää päivää.

Ymmärtääköhän vihertävät, että normitäyssähköautosta joutuu maksamaan vuosittain perusveroa 100 e ja käyttövoimaveroa 150 e?. Sellainen on laki. Tee jotain Harakka.

Ostin hybridin. Akku loppuu heti, kun on lämmittänyt kabiinin sähkövastuksella. Sitten alkaa bensaa kulumaan 8–12 l/100 km. Pitkää matkaa ja kärry perässä, kyllä Neste kiittää. Saastuttaa enemmän kuin tavallinen polttomoottoriauto. Miksi hybridit tilastoidaan sähköiseen liikenteen, vaikka ovat todellisuudessa suuriruokaisia polttomoottoriautoja?

Jo on itsekästä väkeä Kariniemessä. Kun oma tönö on saatu sinne tehtyä tai ostettu, muilla ei sinne asiaa sitten olekaan. Ei satama ja puisto ole vain teidän omaan käyttöön.

Miksi Kytölässä ei jaeta Kirkonseutua eikä Uusi Koti-lehteä

Ajatusta kehiin! Jos valkoposkihanhia suojellaan, niin silloin ei korvata niiden tuottamia tuhoja. Selvä? Jos taas niitä ei suojella, ne lopetetaan ja kukaan ei tarvi korvauksia, koska ei ole ko. tuhoja. Selvä?

Etlarin suojatiejutuissa harhaanjohtava kuvitus. Kuvan pyöräilijät olivat väistämisvelvollisia. Jalankulkijoiden huomioimisessa kylläkin paljon parannettavaa.

Ikävää kun Roberts-kahvio lopettaa Karismassa ja tosi mukava henkilökunta häviää sieltä, toivottavasti te saatte töitä nopeasti muualta, ei muuta ku tsemppiä teille.

Kylläpä on suomalainen media hiljaa Amerikan nykyisestä presidentistä. Trumpista kyllä vedettiin päivittäin negatiivisia uutisia neljän vuoden ajan.

Voitko selventää, miten "luontoon" hakeutuvat perheet sabotoivat etenemistäsi lenkkipolulla? Aika itsekkäästi kirjoitettu.

Karjalankadun alku, josta autokaista Oikokadulle, suojatien ylitys on jalankulkijalle arpapeliä hengestä. Idän suunnalta keskustaa kohti tulevat autot ajavat vihreillä nasta laudassa. Monia läheltä piti -vaaratilanteita jatkuvasti.

Miksi ainoa ratkaisu suojatien turvattomuuteen olisi poistaa se? Eikö uskalleta puuttua ajotapoihin ja -nopeuksiin. Turvattomia täällä ovat myös valo-ohjatut risteykset, joissa vihreä palaa samaan aikaan jalankulkijoille ja autoilijoille. Koettu sekin.

Hyvä asiakaspalvelija on hyvä asiakaspalvelija. Koskee myös Alkoa.

Mikä ihmeen melukanjoni ja Möysän betonimuuri valmistuu Ahtialan tien alkuun? Onpa törkeän näköinen, muistuttaa erästä jo purettua muuria.

Eipä tulis vaaratilanteita tien ylitykseen, jos poistettaisiin Lahdenkadun suojatie jehovien kohdalta ja vanhan sairaalan mäeltä 3 suojatietä ja vain sen takia, kun liikennevaloilla varustettu risteys on vajaan 50 m kävelymatkan päässä! Laiskimukset voi jäädä kotia! Järki käteen.

Lopetin maskin käytön. En siksi, että epidemia olisi ohi, vaan koska ihmiset heittävät luontoon käytetyt maskinsa. Toinen syy on vähemmistön rokotevastaisuus. Jos kaikki ottaisivat koronarokotteen, ympäristöä pilaavista maskeista päästäisiin eroon.

Nyt eletään 50-luvun hamemuotia. Vielä kun meikkaamisesta tulisi out.

Oppositio ja toimittajat peräävät työllisyystoimia. Kertokaa per...le, että tarkoitatte tosiasiassa taval. duunarin palkkojen ja työehtojen heikennyksiä.

Ei ole ihme, että Lahdessa on vaarallista liikkua, kun nää kaaharit ei näe nopeusrajoitustakaan, vaikka halkaisija on toista metriä.

Varokaa pullojenkerääjät Ristin Kirkon patsaan takana alaportaiden roskista. Miehet leikki frisbeen heittämistä kaljapullolla roskikseen eli lasinsiruja.

Kävin 8.9. Päksin verisuonitutkimuksessa, sekä haavakeskuksen puolella toimenpiteessä. Kaikille hoitajille ja lääkärille sanon kauniin kiitokseni työstänne ja siihen miten kohtelitte vanhaa ihmistä. Tyytyväinen vasaravarpainen.

Ottakaa vihdoin käyttöön koronapassi, joka pitäisi näyttää isoissa kokoontumissa. Ehkä ääliöt ottavat näin piikin.

Orimattilantie, Lahdesta Renkomäen jälkeen etelään 11.9. klo n. 19.00. 2 mopoa 80 km/h rajoituksella 45 km/h rinnakkain, vastaan jatkuva autojono. Aika valopäitä, joku voi hermostua.

Onko nolompaa, kuin seisoa pyöränsä vieressä, huudattaa konetta ja sudittaa mustaa asfalttiin? Tehot / taidot ei taida riittää päällä istuen?

2002/49/EY EU:n ympäristömelun yöraja on 50 dB (22–07) +10 dB melun häiritsevyyden kuvaamiseksi. Nuorison yöajot 50–80 dB sisämittaus (23-03)!

Englannissa ei ole kirkollisveroa! Siellä seurakunnat pärjäävät lahjoituksilla ja talkootyövoimalla. Ehkä tästä johtuen muuttokuormaamme seuraavana päivänä paikallinen kirkkoherra tuli toivottamaan meidät mamut tervetulleiksi ja kertoi seurakunnastaan ja paikkakunnan tärkeimmistä palveluista lapsiperheelle. Suomessa ei tällaista käytäntöä?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut