Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis: Miksi PHKS:n koronatestiin pitää jonottaa tunti, vaikka on aika varattuna?

Miksi PHKS:n koronatestiin pitää jonottaa tunti, vaikka on aika varattuna? Meneekö osa ilman ajanvarausta vai mikä mättää?

Miksi lahtelaiset kuntapäättäjät eivät vaadi, että sen kaupunginjohtaja keskittyy täysillä Lahden asioihin ja kaupungin ongelmien ratkaisemiseen eikä puuhastele tai käytä aikaansa koko valtakunnan tapahtuma-alan ratkaisemiseksi?

Tiettävästi Suomessa ei vallitse voittopuolisesti oikeudeton tila, jossa talebanit on asein vallan kaapanneet hallitukselta? Kerro kritisoija toki, jos asiantila on muuttunut? Terveisin Sami Korkiakoski

Tier-sähköpotkulautoja on ollut keväästä lähtien pitkin jalkakäytäviä. Mikä virasto on antanut luvan? ESS:ssa kirjoitettiin, että kaupunkipyörille tulee n. 30 parkkipaikkaa. Samaan paikkaan Tierit.

Voi sua, kun joudut heräämään lehtipuhaltimeen, minähän sitä ääntä kuulen ja pölyä nielen ja sinä voit olla vaan.

Sairaat ja vanhukset on hoidettava hyvin ja budjetit ylitettävä tarpeen vaatiessa. Ennen Erholan aikaa näin tehtiinkin.

Kaikki saatu ja saadaan sähkön piiriin, niin hinnat vaan nousee. Pääoma on tyytyväinen.

Erään jo vähitellen tunnetun sähkönmyyjän mainostamistyyli on verrattavissa asemien edustalla palveluitaan turisteille tyrkyttäviin taksikuskeihin.

Miksi suomalaisen pitää tietää, miksi ulkomaalainen on Suomessa? Se asia ei kuulu suomalaiselle. En minäkään kysy suomalaiselta miksi asut minun naapurissa.

Kun tuolla Lahden kaupunginvaltuustossa on tätä nykyään kaikenlaisia "luvataan mitä huvittaa"-henkilöitä, oletko oikeasti rehellinen, vankkumaton yksittäisen veronmaksajan puolustaja, etkä turhien lupauksien humpuuki-ylläpitäjä? Oletko oikeasti sovitteleva? Rehellinen ja avoin kuuntelija? Kenen asioita ajat valtuustossa?

Tähti ja Kalevan kisat, ei maskeja, turvaväleistä tietoakaan.

Kertooko joku, millä rahalla HPK osti Antti Pihlströmin? Onko valtio-omisteinen Patria taustalla? Täällä Lahessa mennään hiukka vaatimattomammalla linjalla.

Lalla kertoi "normaalin" asian yksit. hoivakodissa. Ilmoitetaan viranomaiselle, seuraus on; kerrotaan tarkistuksen pv/klo-aika. Ei, pitää mennä yllättäen, eivät ehdi kerätä tarkastushetkeen porukkaa, opiskelijoitakin. Mikään ei ole muuttunut missään yksityisessä hoivakodissa. Silmänlumetta!

THL:n (WHO:n) "rokotekoekaniinille". Oletko jättänyt ottamatta kaikki rokotteet? Mieti, mikä pitää sinut hengissä? Mistä näitä väärin peloteltuja riittää. T. Onnellinen rokotettu ja kohta on jaossa, toivottavasti, joka syksyinen influenssarokote.

Attendo: Kyllä teillä niitä ongelmia on ollut. Virheitä hoidossa ja jopa lääkkeissä. Usein, kun asiasta sanoi, oli vastaus: En tiennyt, olen sijainen. Omainen oli usein likomärissä vaipoissa jääkylmänä, kun saavuimme. Tästäkin sanoimme usein. Oli harvinainen sairaus, joka vaikutti kaikkeen. Oli hoitajia, jotka eivät tienneet tästä, koska "olen sijainen". Tai tiesivät, että on, mutta ei sitä, mitä se vaatii. Pelottavaa.

Ylisuuret luokkakoot, integroidut erityisoppilaat, ei avustajia, työrutiinia rikkovat jatkuvasti muuttuvat projektit, järjetön uusi kielitarjonta esim. Kiinan kieli, jatkuva rahapula välttämättömissäkin hankinnoissa jne... Lista on loputon ja kukaan opettaja ei taatusti ole yllättynyt siitä, mitä kävi Suomen Pisa- tuloksille!

Ehdottakaa pridet terveystiedon kirjoihin, että halutessaan nuori tyttö voi muuttaa sukupuolensa pojaksi ja nuori poika tytöksi. Monet lääkärit kyllä operoivat ja kirjoittavat vielä hormoonejakin. Suomalaiset maksavat. Tätäkö tarkoitatte?!