Näppikset: Menkää hyvät ihmiset ottamaan koronarokote. Ei tämä piina muuten lopu!

Menkää hyvät ihmiset ottamaan koronarokote. Ei tämä piina muuten lopu!

Kohta karhut katoavat Kuhmoisista samalla tavalla mystisesti kuin sudet katosivat tässä taannoin. Joten ei huolta.

Miksi sivistynyt maailma, YK ja ihmisoikeusjärjestöt eivät tuomitse barbaarista, 600-luvulta peräisin olevaa shariaa? Sen määräysten mukaisesti miljardeilla, eritoten naisilla ja lapsilla ei ole edes ihmisoikeuksia. Jihadistit saavat oikeuden raakuuksiinsa sharian ohjeista. Vääärä suvaitsevuutta ?

Lahen aamuradiota ei enää viitsi kuunnella, tyhmyyttä löytyy muualtakin!

Päijät-Sote viestintätiimi, vääntäisittekö rautalangasta kansalle mitä tarkoittaa laumasuoja ja miten se saavutetaan? Tehkää vaikka vaikuttava video.

Muualla maailmassa kärsitään vesipulasta, Lahessa käsketään lisätä veden kulutusta, muuten kuulemma hinta nousee.

Voisiko Suomi olla kokoaan suurempi maailmalla ja tuomita jyrkästi 600-lukuinen islamilainen laki sharia? Elämmme 2000-luvulla.

Tuntematonta sotilasta lainaten: "Suojele maailman herroja lyömästä päätään Afganistanin ja Syyrian mäntyihin"

Lämmin kiitos Trion rokotuspisteen hoitajille, jotka auttoivat minua rokotustodistusongelmassani! Asia nyt kunnossa.

Hammastikut vielä ladattavaksi ja sähkökäyttösiks, näin"maailma pelastuu"

Kyllä oli taas linssiluteita pe eduskunnassa, kun oli suora tv-lähetys käynnissä. Häme oli tietysti edustettuna, "normaalit" linsseilijät oli tietysti esillä. Lapsellista, ei kyllä mitään uutta. Naurattaa.

Kuka jaksaa enään puhelimia tuijottavia ihmisiä kahviloissa ja ravintoloissa. Ne muffinssit voi kuvata kotonakin. Aika älypuhelin vapaille baareille, kahviloille?

Ei tarvitse maailmanparantaja olla muistuttaakseen perussuomalaisille kaikille yhteisistä perusoikeuksista. Näillä sanoin muistuttaa terveisin, Sami Korkiakoski.

Onkohan 20.8. pääkirjoituksen kirjoittaja edes lukenut viimeisintä IPCC:n raporttia? Sanamuodot ovat siinä huomattavasti lieventyneet edelliseen raporttiin verrattuna .

Onko Lahden jalkakäytävät muuttuneet kilpapyöräilijöiden ja erilaisten menopelien kiihdytysradoiksi? Vuorelman-nurkalta kapealle Kirkkokadun jalkakäytävälle syöksynyt kiitäjä, hullun kiilto silmissään vaappui pyöränsä selässä kuin Tour de Francen loppusuoralla. Ja se huuto ja sadattelu, mitä ilmoille päästi "ohitettuaan" jalankulkijan, on painokelvotonta. Olisi edes huutanut pahoittelunsa, kun kassini ja ostokset viruivat maassa. Silminnäkijät auttoivat ja paheksuivat. O tempora o mores.

Laittakaa paremmat aidat Salpakankaalle siihen pyörätien pätkälle, mikä on työmaa-alueena. Sinnehän se on pakko tunkea, vaikka kuinka olis kielletty. Ihmisillä kun ei nykyään ole itsesuojeluvaistoa pätkääkään. Lyhintä kautta, vaikka henki menis.

Metsästyskausi alkoi. Sinisorsat ja kyyhkykannat nyt kestää metsästyksen. Pelkona on vaarantuneet vesilinnut. Haavikkojakin tulee koirista huolimatta. Oikeasti silloin osimia haetaan tiheämmin.

Hullu vuosi -91 Ohjelma unohtaa paljon. Ainakin tavalliset ihmiset. Liikanenkin pääsi EU-komissaariksi myymään teleoperaattoreille ilmaa, joka johti Telian valumiseen ruotsalaisille.

Etanat - Marjo: 0 - 1. Viikon ajan joka päivä etanasotaa. Vaikka niiden kotikenttä, etu on minun. Vimmastunut viljelmien puolustaminen pois poimimalla!

Näyttää siltä, että Lahden kokoomusta pyörittää vain muutama henkilö, jotka jakavat keskenään kunnalliset ja ylikunnalliset luottamustehtävät. Ei kannata ihmetellä jatkuvasti hupenevaa kannatusta tuolla mulle- mulle -tyylillä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut