Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Kulttuuriväki: lopettakaa ruikutus ja kouluttautukaa oikeisiin töihin, on työvoimapula!

Kulttuuriväki: lopettakaa ruikutus ja kouluttautukaa oikeisiin töihin, on työvoimapula!

Kyllä sitten vasta jonotetaankin, kun kassapalvelut lopetetaan. Mitä sitten, kunhan vaan se vaan on trendikästä ja älypainoitteista.

Harjun terveyden edustajat valehtelevat päin näköä. Yritin päästä vastaanotolle liki 3 kk ja soitin lukuisia kertoja. Pääsin vastaanotolle vasta koronarokotuspisteen lähetteellä, jolloin sain myös lääkityksen! Eivät suostuneet rokottamaan ilman lääkärin lupaa.

Harjun terveydestä on takaisinsoitto minun kohdallani aina pelannut ja aina olen ajan lääkärille saanut. Täytyy tässä joskus kertoa myönteistäkin, koska yleensä vain tyytymättömät ovat äänessä.

Sami K: mikä ihmeen maailmanparantaja luulet olevasi? Tee jotain hyödyllisempää yhteiskuntasi hyväksi.

Mistähän johtuu, että S-bonuksia ei saa, jos ei ole tiliä S-Pankissa, koska bonukset tilitetään vain S-Pankin tilille?

Ovatko Suomesta turvapaikan saanet afganistalaiset pakolaisia talibanien vai edellisen hallituksen vuoksi?

Kuinka voi olla talebanien kaltaisia ihmisiä? Missä heidän "sydämensä"? Miten muu maailma sietää?

Taisi Lahden vetovoimatekijöistä tulla hetkessä työntövoimatekijöitä.

Tuleeko veden myynti ulkomaille niin kalliiksi, että pitää monopolimyyntiä kiristää?

Marin sanoi SDP:n kesäkokouksessa että Suomessa pitää lisätä tutkimusmäärärahoja. Tulevassa budjettiehdotuksessa on reilusti vähennetty tutkimusmäärärahoja. Miten toimitaan?

Iso kiitos Sinulle joka veit puhelimeni kassalle Paavolan Cittarissa 18.8.!

Mikä ihmeen "Malskin kävelykatu"? Autoja tulee ja menee päivällä ja yöllä, kielloista ja esteistä huolimatta. Mitä pitäisi tehdä? Laittaa lisää "Malskin portteja"? Pelastustie pitää olla käytettävänä!! Avataan Mallaskatu liikenteelle? Rauhoittuisiko liikenne aukiolle?

Taidan jättää kännykkäni kotiin vieraillessani seuraavan kerran LUT:n kampuksella. Eivät taida päättäjät täällä lainkaan ymmärtää, minkä pandoran kanavan ovat avaamassa yhteisillä koulutusohjelmillaan.

Suomen kehitysapurhat tänä vuonna mm. Somalia 25,3 milj. euroa Myanmar 18,1 milj. Ja sama jatkuu seuraavina vuosina. Ei järjen häivääkään. Mitä enemmän sinne rahaa syydetään sitä vähemmän nämä maat kehittyy.

Nyt olisi sopiva aika näyttää Veikko Huovisen Tv elokuva Lentsu..Aikansa edellä jo 40.v.sitten.

Walk-in? Olisiko kohtuullista jotta tällaisessa "vaarallisessa" tilanteessa edes viranomaiset käyttäisivät suomen kieltä (ei kai sitä tervitse hävetä) ? Vaari 78 v

Miksi turvapaikan saaneet afgaanit hilluvat ylipäänsä Afganistanissa ja nyt heitä rahdataan sieltä konsulinkyydillä takaisin kun Talikset tuli kylään. Käsittämätöntä touhua?

Ottakaa päijäthämäläiset nyt ihan rauhassa Afganistan asian kanssa. Maailmanloppua ei tule. Ei kannata uskoa kaikkeen some yms. propagandaan.

Mihin ovat kadonneet hyvät päättäjät Kärkölän kunnassa?

Mitä Suomi ratkaisee Afganistanin maassa ottamalla kansaa tänne? Mitä läpimätä Suomen hallitus ratkaisee siinä maassa?? Rasistinen saan olla kovilla otteilla. Saamme paljon koronaa. Minkä luulette ratkaisevan siinä maassa?

Rintamamiestalot ovat sodankäyneiden miesten rakentamia taloja pula-ajan hankaloittaessa tarvikkeiden saantia. Onnellisia perheitä uusissa kodeissaan. Ehkä hinta/laatusuhde ei vastaa tämän päivän vaatimuksia .

Rintamamiestalot kestää vielä sata vuotta . Älä vaan osta sellaista taloa .

Markkanen kaksinaamainen, väärä valinta mihinkään johtotehtävään.

Hallitus on selityksen velkaa miksi sairaanhoitoon, koulutukseen, poliisille, väylien kunnossapitoon, työttömyyden hoitoon, tutkimukseen ei löydy rahaa, mutta ulkomaille työnnetään miljarditolkulla ja velaksi! Touhu on kun Zimbavessa talouden hoito!

Nyt kun äänestimme teidät Hollolan valtuustoon, niin säilyttäkää Tiilikankaan koulu, että ei tarvitse asuinkuntaa vaihtaa.