Näppikset: Koulua on nyt käyty viikko ja ruoka on loppunut kaksi kertaa kesken Ahtialan koulussa.

Koulua on nyt käyty viikko ja ruoka on loppunut kaksi kertaa kesken Ahtialan koulussa.

Itsepalvelukassat ovat ihan parhaita, koska niissä ei seiso lottoajia jonon tukkona tarkistuttamassa sataa kuponkiaan, ostamassa niitä yksitellen uudelleen tai valikoimassa jotain ässäarpaa kansiosta. Lopuksi maksetaan viisisenttisillä, joita onkin liian vähän ja sama ruljanssi alkaa alusta.

Käytän itsepalvelukassaa, kun kaikilla muilla kassoilla on pitkät jonot.

Itsepalvelukassat ovat paras keksintö ikinä. Piste.

Miksi kauppa ei anna alennusta jos asiakas käyttää itsepalvelukassaa?

Minäpä mietin parvekkeen tarkoitusta. Tulin siihen tulokseen että se on minulle 1 huone lisää jossa voi kesällä grillata, syksyllä nauttia viilenevistä illoista sekä talvella lämmittimen alla tupakoida ettei tule kylmä. Olen myös sisustanut sen todella kauniiksi.

Tiimin hoitajat/lääkäri/potilas hoitosuhde kaukana todellisuudesta. Harjun terveys ei toimiva. Lääkäriä näkemättä ja kuulematta potilasta voin todeta jopa omalla kohdallani hoitovirheestä. On tärkeää tietää lääkäri, kenen kanssa hoidamme terveyttäni. Sitä ei kerrottu. Vanha omalääkäri-potilas-hoitosuhde uudelleen takaisin, potilaan hoidon turvallisuus ja luottamus toimi silloin hyvin.

Wellamon Satu Kekkonen. Loistotyyppi, autoit kärsivällisesti yhtä kurssille hakijaa. Pelastit päiväni.T ES-K

Aivan Tenniskenttiä lisää, etenkin hallitilaa. Yksittäisiä iltatunteja talviaikana erittäin vaikea saada.

Olen täysin samaa mieltä Sohvi Auvisen kanssa! Yksistään harmaat hiukset ei riitä kunnioituksen ansaitsemaan, myös käytös vaikuttaa. Esalainen 17.8.

Mitäs? Mitäs? Green city on Suomen 14. saastuttavin kunta! Ja täällä on hehkutettu niin kuinka hyviä ollaan. No ei olla, jos päästiin päästölistalle!

Afganistan: kun on yli tuhat vuotta vanha ohjekirja, Annettu Suuri Totuus sanoo (tulkinta) naisten tai erityisryhmien asemasta ym. asioista, niin onhan sitä noudatettava.

Ei Harjussa pääse lääkäriin.. Eikö nämä ihmiset tiedä mistä puhuvat. Oikeasti tutkiva journalismi käyttöön. Puhelin ja digi ohjaa päivystykseen jonottamaan..

Humanitäärisen maahanmuuton kannattajat ovat niitä, jotka taloudellisesti hyötyvät tästä muutosta. He eivät itse osallistu kustannuksiin vaan suomalaiset lapset joutuvat velanoton kautta maksajiksi. Nyt yli 3 miljardia euroa vuodessa. Suvakit ovat valmiita tuhoamaan lasten tulevaisuuden.

Eipä ne ole itsepalvelukassatkaan auki, ne on vaan sen takia rakennettu jotta voidaan mainostaa palvelua. Rahaa ei ole kuitenkaan sijoittaa henkilökuntaan.

Toukokuun toinen sunnuntai on tekijän päivä ja syksyllä on tunnustajan päivä. Luin lehdestä, että äiti on tekijä ja isä tunnustaja. Tämä on sitä.

Nastolassa kaupan edessä nuori mies kysyi onko 2 min aikaa. Alkoi paahtaa rokotusvastaista puhetta, miten saa ihottumaa koko kropalle, jalat menevät turraksi, sydänkohtaus tulee ym ym. Sanoin saaneeni 2 rokotusta eikä mitään tullut. No, sitten vaihtoi tarinaa että on suolavettä laitettu ainakin 2 kertaa.

Ei ole ihme, että valtuusto tekee pöljiä päätöksiä. Aikuisten päiväkoti pidetään avattuna koko alkaneen valtuustokauden. Kyllä käy kateeksi Tamperetta, hienoa politiikkaa kaupunkilaisten hyväksi, verorahoilla. Lahdessa älypyörätie, katujen kavennukset, keskustan tyhjennys kaupoista. Kaikki eivät tarvitse alkoholijakelua. Sitä keskustassa on. Hävettää sanoa olevansa Lahdesta, muualla Suomessa ollessa.

Hyvä Jani. Jos lupa tulee, niin mihin voi ilmoittautua hanhien karkotuspataljoonaan? Meitä on kymmeniä karkottajia kepit ja astalot valmiina.

Monesti rokotetutkin voivat sairastua ja tartuttaa, pitää siis suojautua edelleen. Oma luontainen vastustuskyky lisäksi heikentynyt.

Nyt kaikkien feministien tulee näyttää voimansa, matkustaa Afganistaniin ja laittaa ne setämiehet polvilleen. Turha täällä on sikäläisiä oloja taivastella.

Poliisien määrärahoja on lisättävä eikä leikattava. Poliisien määrä nostettava Pohjoismaiden tasolle ja valtuuksia lisättävä!

Uimaseurat haloo!! Uimahalleissa taas alkaneet uimatreenit. Olisiko valmentajilta liikaa pyydetty, että ohjeistettaisiin uimarit suihkuun ilman uima-asuja? Taas nuoret tulevat lämmittely-verryttelyistä suoraan pikaisesti housut jalassa kastelemaan hiukset ja sitten uimaan! Tämäkö kasvatuksellista? Koskee myös etnisiä uimareita! Säännöt kaikille lienee samat?

Jatkan kysymystä marjanpoimijoihin liittyen: tuhoutuvatko mahdolliset viirukset pakastimessa? Haluaisin vastauksen alan erikoisosaajalta! AA

Voi afgaaneja. Kauan sitten edistystä. Neuvostojoukkojen vallattua maan Usa koulutti ja aseisti vastarintaliikkeet joista kasvoi al-Gaida ja Taleban. Sitten nämä kääntyivätkin Usa:ta itseään vastaan.

On sanottu että koira lemmikkinä vie lenkille. Kovinpa verkkaista on. Kummankaan kunto ei ainakaan parane. Joillakin kännykkä vie koko huomion.

Tosi lyhytnäköistä demareilta, kokoomukselta ja persuilta. Pienpuolueet olisivat saaneet vastuuta. Ehkä joillekin oli tärkeintä eduskuntavaalit ja leipäpappina olo kuten persuille.

Suvi Auvisen Esalaisessa ei ollut havaittavissa vähääkään rakkautta ja anteeksiantoa. Vanhemmat ovat ehkä kuitenkin yrittäneet parhaansa. Jo aikuisella lapsella luulisi olleen jo vuosia aikaa luoda keskusteluyhteys vanhempiinsa kuten muihinkin lähimmäisiinsä.

Kiitos Sohvi Auviselle hyvästä vanhemmuus-kirjoituksesta. Nostit esiin tärkeän asian!

Sitä vartenko Orimattilan Orionkaari-heinikko niitettiin, että koirat pääsee sille paskalle? Ei sitten tarvitse ihmetellä jos viereisessä rivarissa on kohta kärpäsiä sisällä.

Älä ota uskovaista muijaa, uskovaisen tavara on yhteistä omaisuutta.

Vihreät ovat huolissaan maamme puustosta. Pyyhkikää wc-paperin sijaan vaikka ei rauhoitetulla sammaleella!

Kuinka on mahdollista, että työtön tai maahanmuuttaja voi sanoa ettei hänen kannata mennä Suomessa töihin?

Onko kukaan kontrolloinut mihin Suomen 30miljoonaa vuodessa kehitysapuun menee, entä avaruuden tutkimiseen, olisi tuolla rahalla käyttöä oman maan vähävaraisten auttamiseksi. Ihmisoikeusrikkomus tuo on kun työnnetään rahaa ulkomaille.

Päättäjät eivät tiedä kuinka paljon meillä on kotimaassa köyhyyttä. Jämäruokaa haetaan, ei ole varaa ostaa merkkivaatteita, kuten tänne tulijat näyttävän pukeutuvan, lapsiperheitäkin elää puutteessa, herätkää ihmiset, olemme sivistysvaltio mutta...

Kaupunki voisi tehdä pyörätien ylöspäin Rautatiekadulle, missä nyt on pysäköintiä. Liikkeethän on kohta poistuneet.

Miksi sähköpotkulaudalla pitää päästä kovempaa kuin keskimäärin pyörällä ajetaan?

Niinistö väärässä. Suomi on auttanut afgaaneja, he eivät Suomea! Avustajille maksettu palkka on meidän verorahoista. Palkkatyötä perustellaan tänne lennättämisellä ja kukas taas maksaa. Elätetään täällä sitten lopun elämää ja tietysti perhe ja suku myös. Afganistan on muutenkin seutua, johon länsimaiden ei pitäisi mennä sorkkimaan ollenkaan.

Miksi afgaanit eivät taistelleet? Tiedon levitessä että Eurooppaan päästessään tulee heti eläke 50 vuodeksi niin miksi taistella. Huumekauppaa ja raiskauksia voi harjoittaa kuin ennenkin! Rangaistuksia ei ole!

Kyllä tulee helpolla euroja kun ilmoittaa hanhia jahtaavansa?

Taitavat HLBTQ-ihmiset olla meitä muita parempia, kun heille järjestetään kulkue ja oma viikko. Mitäs meistä tavallisista!

Nyt kun äänestimme teidät Hollolan valtuustoon,niin säilyttäkää Hälvälän koulu,ettei tarvitse vaihtaa paikkakuntaa.

Valitettavasti lahtelaiset eivät kykene hoitamaan hanhiongelmaa eikä korona-virusongelmaa, molemmat kannat sen kuin vain kasvavat alueella.

Järkyttävää oli tiistaina illansuussa todistaa lahtelaisten autoilijoiden itsekkyyttä. Autoilija yritti vaihtaa kaistaa kääntyäkseen Lahdenkadun keskikaistalta Niemenkadulle. 8 autoilijaa painoi vasemmalta ohi. Kukaan ei jarruttanut ja näin saatiinkin jo risteys tukkoon ja torvet vaan soi. Ei mahdollista pk-seudulla!

Kyllä naurattaa nuo rintamamiestalojen hinnat! On puolet liikaa! Ei salaojia, pienet huoneet. ym.rakennevirheet!! Hyi,hyi.

Suomen kehitysapu ollut 30 miljoonaa euroa pelkästään Afganistaniin. Nyt haihtui ilmaan. Pitäisikö tarkastella muutkin apumaat, ei automaatiota.

Vääränsuuntainen älypää-pyöräilykaista Rautatienkadulla on tappava. Tien reunaan parkkeerattuja, ovia aukovia autoja väistetään pyöräilykaistalle.

Tyypillistä tekopyhyyttä on kellojen soitto "hädänalaisten tueksi".

Eurooppalaiset miehet suojelkaa naisianne!

Nyt olisi varmaankin aika näyttää kuinka tosissaan metoo-kampanjassa ollaan. Nyt jos koskaan on tärkeää näyttää miten autetaan afganistanilaisia sisaria. Ettei ole pelkästään itsensä auttamista.

Suolentoiminta-selostukset ovat yleensä 5-vuotiaan tasolle jääneen vanhenevan, elämäänsä kyllästyneen miehen tarinaa, jolla alkaa jo oikeastikin olla ongelmia sillä alueella.

Syyte kunnianloukkauksesta on hyvä pitää mielessä.

Yritykset tarjoaa palveluja ja alennuksia älykännyköihin ja nyt tulossa TV-ohjelmia jotka toimii vain älytelvisiossa! Käyttäjiltä vain puuttuu se äly.

Alueuutisia tiistaina katsoessani ajattelin, että lisää valtuutettuja saaneet ryhmät eivät halua työrauhaa. Saa nähdä "kiusataanko" päättäjät jumiin. Lahden valtuusto jämähtää neljäksi vuodeksi. Ketä oikein äänestimme?

Esalainen 18.8.2021, toivottavasti annoit palautteen kokemuksestasi suoraan kahvilalle etkä vain hauku vieraan paikkakunnan lehdessä? Muutosta tuskin tulee jos palaute ei tavoita sen kohdetta.

Pentti Huhta, juokse mutkia Afrikkaan!

Poliisille ei löydy hallitukselta 30 milj.määrärahaa jolla turvataan suomalaisten turvallisuus, mutta sama summa voidaan lahjoittaa hienosti kyllä Afganistaniin joka vuosi! Kenen etuja nämä ajaa?

Lautakuntapaikat jaettiin taas perinteisesti. Milloin nähdään nainen esimerkiksi kaupunkiympäristölautakunnan puheenjohtajana ja mies sivistyslautakunnan.

Kaupunki ei ole sateenkaarihenkilö vaan yhteisö jossa Pride-asiasta ollaan montaa eri mieltä. Siksi kaupunki ei saa alkaa Pride-aatteen julistajaksi!

Väitetään Islamin olevan lempeä uskonto. Voipi olla, mutta näyttää siltä, että ensin on erimieliset tapettava pois ja naiset pitää pukea säkkiin. Sitten alkaa lempeys.

Kommentoi