Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rakkaalla vanhuksella on monta nimeä, mutta mikä sinusta on terminä soveliain? Vastaa kyselyyn!

Näppikset | Mieti parvekkeen tarkoitusta!Näppikset Savustatko grillin katkuilla ja käryillä kerrostalon naapureitasi?. Parvekkeiden kesäkeittiöt pitäisi kieltää ja parvekkeilla tupakointi.

Mieti parvekkeen tarkoitusta!Näppikset Savustatko grillin katkuilla ja käryillä kerrostalon naapureitasi?. Parvekkeiden kesäkeittiöt pitäisi kieltää ja parvekkeilla tupakointi.

Kenen idea oli pyöräilykaista Rautatienkadulla Vuorikadun ja Hämeenkadun välillä, yksisuuntaisella kadulla muuta liikennettä vastaan?

Kivikauden ihmisten aivot kasvoi lihan syönnistä, nyt on sama kehitys nähtävissä

Näinkö saa tapahtua? 96-vuotias kotiutettiin kuntotussairaala Jalmarista jalkamurtuma leikkaus/hoidon jälkeen. Kotona vuorokauden, kaatui, toiseen jalkaan murtuma. Oliko potilaan tilanne arvioitu oikeasuhtaisesti?

Alkaa tympiä tuo homeenvihreä "Green Capital" ja ollaan muka ympäristöä kunnioittavia. Oikea luonnon vihreän sävy olisi sama kuin puiden lehdissä ja ruohossa. Lahti tosin kärkisijoilla tuossa homeessa joten väri varmaan sieltä.

Tuntuu älyttömältä autorallien järjestäminen ja niiden massiivinen uutisointi ilmastonmuutoksen hillitsemiseen pyrkivässä maailmassa. Ja ralliyleisölle valistusta!

Hyvät postin ja ruokaostosten kotiin kuljettajat. Jättäkää ostokset sovittuna aikana oven viereen. Älkää ojentako lähetyksiä kädestä käteen. Pitäkää turvavälit, siksihän teemme verkko-ostoksia. Kiitos. Saatamme myös kuulua riskiryhmiin.

Wellamo-opistolaisilta ym. aikuisten/vanhusten harrastusryhmiltä pitäisi vaatia koronapassi, jotta kaikki halukkaat uskaltaisivat tulla parin vuoden tauon jälkeen ihmisten joukkoon harrastamaan. Rokottamattomat pysyköön kotona.

Kaikki heti koronarokotteelle Trioon. Rokotukseen pääsee ilman ajanvarausta, myös sunnuntaisin. Piikki ei todellakaan satu, se ei tunnu miltään!

Ilmeisesti lahtelaiset veronmaksajat kuvittelevat, ettei helsinkiläiset näe jään sulamisilmiötä muualla kuin grogilaseissaan. Onhan meillä varaa opettaa, hesalaisia.

Kun Pekka on nyt innoissaan roudaamassa afgaaneja Suomeen niin eikös niille suomalaisten kanssa työskenneille maksettu kunnon palkka työstään vai miksi ne nyt pitäisi sitten rahdata tänne. Palkkaturva on sitä varten jos jäi maksamatta, ei mikään muu.

Afgaani pakenee Afganistanista, niin syy on islamilainen kulttuurioppi Taliban. Kun sama henkilö sitten mahdollisesti perseilee Suomessa, niin sitten puolustellaan "toisenlaisella kulttuurilla".? Joku tässä ei nyt mäzää?

Nyt Esko Aho saa puolustella tekosiaan. Hän ja Manu riippuvat vahvassa markassa niin pitkään että aiheuttivat kansantaloudelle ja yksityisille henkilöille vakavat ja pitkäkestoiset ongelmat.

Kerronko kiusaamisesta 70-luvulla? Kovis otti vuorollaan käsittelyyn hakatessaan jonkun pyyhe nyrkissä ennen opettajan tuloa. Itse säästyin leikkimällä .

Kiitos Kalle Veirto tarkasta huomiostasi mainosten maailmasta; todellakin näyttää, että Suomessa olisi puolet tai kolmasosa tummaihoisia. Varmaan tulevaisuudessa, mutta ei ihan vielä. Tarkoitus tulee kyllä selväksi.

Pitäisiköhän viranomaisten, jotka puuttuvat vihapuheeseen tutustua Koraaniin, että tiedätte, mikä on vihapuhetta ja mikä totuutta. Mikään laki ei voi viedä meiltä oikeutta puhua tosiasioita mm. islamista. Eikä meidän suomalaisten tarvitse hyväksyä kulttuuria, joka rikkoo meidän omaa kulttuuriamme.

Kun Amerikassa ihminen kuolee poliisin toimesta, osoitetaan mieltä vähän joka puolella. Kun Afganistanissa miehiä tapetaan ja naisia raiskataan, ketään ei kiinnosta.

Hieno juhla ja loistavat järjestelyt Evakkopatsaan paljastustilaisuus. Respektiä Koukosen Ramille yms muille vastuullisille ja valtiovallalle. Lahden kaupungin päättäjät saavat hävetä suhtautumistaan hienoon hankkeeseen.

Lauma pimeitä sähköpotkulautoja keskiöisin Paasikivenaukion ympäristössä, valollisten lisäksi, kaahailemassa kilpaa. Onneksi ovat hiljaisia. Männäyönä yhden aikaan näin yhden pariskunnan ajelevan yhdellä laitteella Aleksin ja Vapaudenkadun välisen pätkän Lahdenkatua pohjoisen suunnasta tulevia autoja vastaan! Vaarallista! Onneksi autoilijoilla on ajokortit. Arvaavat varoa.

Ai onko Lahdessa Pride-viikko? En ole kyllä havainnut missään mitään. Tuppukylässä, siis Lahessa.