Näppikset: Facebookissa on ryhmä Lahti- Varastetut, kadonneet ja löydetyt polkupyörät. Aktiivisella viestinnällä saattaa saada aikaan hyvää.

Facebookissa on ryhmä Lahti- Varastetut, kadonneet ja löydetyt polkupyörät. Aktiivisella viestinnällä saattaa saada aikaan hyvää.

Meidän taloyhtiössä rehottaa cancel-kulttuuri, siis todellakin rehottaa.

Reijo Kantoluoto, hyvä kirjoitus 13.8 cancel-kulttuurista. "Suvaitsevaiset" ovat pahimpia, eivät suvaitse muita mielipiteitä kuin omansa. Syyttävät "natsiksi" ja maalittavat, eivätkä kykene asialliseen keskusteluun.

Kesän paras hetki oli, kun pääsi kahden rokotuksen saaneena maauimalan altaaseen 1,5 vuoden uintitauon jälkeen. Kiitos maauimalan väelle hyvistä uintikerroista sinisen taivaan alla. Maauimalalla on tärkeä rooli kaikenikäisten lahtelaisten kesän vietossa ja kunnon ylläpitämisessä. Toivottavasti tämä ymmärretään Lahden kaupungin päättävissä elimissä.

Ei tule ihmiskunta omin voimin tasa-arvoiseksi. Tasa-arvo toteutuu kuolemassa. Sinne ei myydä aitiopaikkoja.

Muistakaapa kielipoliisit kaikessa omahyväisyydessänne: Myös teidän tekemänne oikeakielisyysrikkeet saattavat herättää ärtymystä/hilpeyttä.

Ei näppiksissä nostateta vihaa koiria eikä edes omistajia kohtaan. Vastuullisia koiran omistajia ärsyttää vastuuttomat ja tietämättömät omistajat yhtä paljon kuin koirattomia ihmisiäkin. Voisi olla se "koira-ajokortti" ihan paikallaan. A, B, C jne kuten ajoneuvoillakin.

Ei tori tarvitse kaiken maailman isäntiä - myyjät kaikkoavat.

Miten moni S-kaupan työntekijä korvataan Salpakankaan Prisman uusilla itsepalvelukassoilla? Millaiset olivat vastaavat henkilöstövaikutukset Launeella?

Orimattilakadulla 30km/h työmaarajoitus. Sinä joka turhaan näyttelet käsimerkkejä ja perässä ajelet. Kävele jollei järki anna ymmärtää ajaa rajoitusten mukaan.

Mistä pääsee ulosteperäiset bakteerit juomavesiin? Menevätkö ihmiset "suihkun kautta", kuten uimalassa, järveen uimaan, ei mennä. Tyhjentyykö jätevedet ökyveneistä järveenkin välillä, saattaa olla. Kerätäänkö koirankakat rannoilta, ei kerätä! Jotkut rannat täynnä jätöksiä, lintujen, koirien ym.. Sitten pumppaamot pumppaa tätä vesisäiliöihin. Välinpitämättömyys ja vastuuttomuus kostautuu kaikkien harmiksi!

Lahden Pesäkallion luonnonsuojelualueelle keksittävä jotain järkevää käyttöä.

Taas hinnankorotus Etlarilta, mihkähän perustuu, ei ainakaan lehden paksuuteen . Kaikki eivät halua tihruta uutisia puhelimelta. Milloinkahan korvataan tilaajille päivät jolloin lehti ei ilmesty, lienee ainakin 10 joka vuosi.

Rakas koiranp-skattaja. On törkeää p-skattaa toisten ikkunoiden alla, keräsit tai et. Useimmiten et.

Tosi on ,kyllä Harjun terveys on aivan per...stä. Ihan sama vaikka kävisin talkkarin juttusilla.

Lintulaudalleni tulee metsästä pieni sinitiainen jolla on paljon aukkoja höyhenpeitteessä. Puhdistakaa pöntöt ja laittakaa viileään suuntaan. Monet linnut nukkuvat pesäpöntöissä suojassa pedoilta.

Se uusi ohitie on semmonen, ett siellä on mopolla ajo ankarasti kielletty. Ihan lain voimalla. Tiedoksi vaareille.

Kuolonkolarikaan Järvelässä ei rauhoittanut liikennettä vaan kova vauhti ja ralli Järvelän keskustassa jatkuu.

Kyllä kai Kesannolla oli tiistaina järjestysmiehet? Miksi kukaan ei vaatinut puuttumaan häiriköintiin? Noloa huudella jälkeenpäin!

Kuuntelin Lahden alueuutisia radiosta, miten HYKY aikoo kohdella hoitajia. Kuulun hoidattaviin ja järkytyin, mistä HYKY hakee säästöjä. Hoitajien lisäkorvauksista tällaisena aikana, kun hoitajista on kaikkialla pulaa. Saisivat hävetä. HYKY ajaa hoitajia vaihtamaan alaa tai työpaikkaa. Ai niin, filippiiniläisille pitää tehdä tilaa?

Louskuta koira, louskuta oikein kunnolla, varsinkin jos on aihetta. Niin hekin louskuttavat vaikka eivät ole koiria vaan hyeenoja.

Eiköhän olisi jo aika hyväksyä, että olympia on suomeksi olumppia. Ei ärsyttäisi jatkuvasti. Kielitoimisto, hoi! Onhan genrekin jatkuvasti äännetty ihan pieleen. Vain jotkut sivistyneet ääntävät sen oikein.

Pitäisikö sanoa: Hallitus haluaa ottaa lapset ja nuoret paremmin huomioon sen sijaan, että otsikoidaan "Hallitus haluaa huomioida lapset ja nuoret paremmin", kuten Etlarin sivulla A16 tehtiin?

Vai meinaavat poliiseja lomauttaa? No Lahdessa ei vaikutuksia suuntaan tai toiseen, eivät ehdi paikkoja turvallisina pitämään nykyiselläkään pääluvulla. Näkeehän sen keskustasta. Voi voi tätä turvallisuuspriorisointia.

Jos menen heti rokotuksen saatuani koronatestiin, onko tulos positiivinen?

Ylen- ja MTV3:n uutiset kertovat naamat aurinkoisina kuinka Rallin MM ja Formula-sirkus kiertävät maita ja mantereita. Me tavalliset autoilijat sen sijaan tuhoamme maapallon.

Kaksinaamaisuuden huippu. Kokoomuksesta demareihin ja persuihin paikallispolitiikot halusivat hoitajille kunnon palkkaa. Samat ovat Hykyssä tekemässä päinvastoin.

Mikä ihmeen työvoimapula. Pilvin pimein on sohvalla lojuvia työkuntoisia ihmisiä. Neuvo: Jos tarjottu työ ei kelpaa, tukien maksaminen loppuu siihen. Eiköhän se riittäisi herättämään työmotivaation.

Miksi puhutaan marjanpoimijoista? Kuvien perusteella kyse on roskankerääjistä. Näistä roskakasoista sitten teollisuus valmistaa mehuja ja hilloja kauppojen hyllyille ja esim leipomoille. Omin sormin poimitut marjat ovat varmasti puhtaita.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut