Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Renkomäen kauppakeskus Kärkkäiseltä Bauhausiin alikulun kautta. Eikö sitä liikenneympyrämäärää mitenkään saa pienemmäksi tai selvemmäksi? Se on täysi sokkelo autoilijalle.

Renkomäen kauppakeskus Kärkkäiseltä Bauhausiin alikulun kautta. Eikö sitä liikenneympyrämäärää mitenkään saa pienemmäksi tai selvemmäksi? Se on täysi sokkelo autoilijalle.

Vapaaehtoisesti Suomesta kotimaahansa palanneita, siitä hyvästä tuhansia euroja meiltä saaneita, irakilaisia odottaa Liettuassa takaisin Suomeen ilmaiselatukseen pääsyä. Palaajien joukossa on myös irakilaismies, jonka poliisit ovat saattaneet takaisin Irakiin. Ilman pätevää rikollisuus- tai muuta vakavaa syytä Suomesta ei pakkopalauteta. Irakilaismies väittää joutuneensa pakenemaan vainoa Turkkiin, vaikka oikeasti matkusti Bagdadista Minskiin.

Lahden kaupungin johtoa ei todellakaan kiinnosta saada Lahteen uusia yrityksiä eikä työpaikkoja!? Kaupungin johto keskittyy mieluummin vain erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Kilpiästenpohjan venepaikalla varkaita! Päijän-vene viety 30.7-8.8. Käykäähän tarkistamassa omanne!

Jälkikäteen ajatellen, kyllä yleisurheilu oli kisojen suola. Seuraaminen parasta viihdettä. Turhia lajeja paljon.

Mielipidesivu miel. joka lehteen, usein puuttuu. Hyvä lehti ja haluaisin se sellaisena kuin aikoinaan tilasin.

Kiitos Sinulle mieshenkilö, joka jaoit kenotositteita Trion kioskilla, sunnuntaina noin klo 16. Voittoa ei tullut, mutta tästä ihanasta eleestä jäi hyvä mieli.

Mikä tollo omistaa uima-altaan ja jättää sen avoimeksi lähtiessään itse pois paikalta? Suorastaan ansaksi eläimille. Häpeä!

Kaupankäynti on siirtynyt marketteihin ja maaseudun pienkauppoihin. Keskustan pienkaupat näivettyy, sääli myös keskustakulttuurinkin puolesta.

Saunaosaston remontin Suomen ennätys. Remontti alkoi 1.3-21, eikä vielä ole valmis. Kestänyt yli viisi kuukautta. Tekijänä LRU , Teettäjänä M2

Anna-Tuulia Hautala, alle kymmenen numerot kirjoitetaan kirjaimin, siis viisi vuotta tai viisivuotias. Ei 5 vuotta tai 5-vuotias. T. Ope

Tiistain Esalainen oli parasta päivässä. Anna-Tuulia Hautalan kirjoitus kirjoitusvirheiden ärsyttävyydestä oli todella osuva.

Jos Suomeenkin tulisi korona-passi, niin halutaanko ajaa ei rokottamattomat, ei testissä käyneet ja ei sairastaneet erakoiksi ja eristää yhteiskunnasta kokonaan.

Mistä lahtelaisen päiväkodin tuberkuloositartunta on peräisin? Onko mahdollista, että taudinkantajan perheenjäsenet ovat altistaneet taudille muualla?

KotiKulmakadulla hallituksen pj kyselee ennakkotapausta, saako parveketta sisustaa. Naurettava nainen. Tarvitsee itse ennakkotapauksen, jos kieltää.

Taas kerran valtava vihapuhekampanja masinoitu SDP:ta vastaan. Alkuperää ei ole vaikea arvata. Tällä pommituksella ei kuitenkaan saavuteta mitään hyvää vain entistä jyrkempiä asenteita, josta kukaan ei hyödy.

Voi Martat! Miksei kukkakaalikeittoon vartta, ainoastaan kukat, vaikka soseutetaan? Varsi ihanan mehevä! Voi kuoria. Roskiinko?

Tuoreen hallitusten välisen ilmastomuutospaneelin raportin mukaan ilmaston lämpenemisen syy on ihminen. Suomen pitää vihdoinkin ryhtyä tehokkaisiin torjuntatoimiin: Suomen alueella voi asua vain n. 3.5 miljoonaa ihmistä.

Viereistä palstaa ei hoideta: täynnä rikkaruohoja ja täynnä etanoita. Sieltä häviää sato, perunan varret mätänevät ja kotilot leviävät.

Maakunnat tekee osan kuntien/kaupunkien päätöksistä jatkossa. Lahti säästää mm.lautakuntien palkkioissa, hyvä niin. Palkkioko pääasia vai että eriävä mielipide. Palkkio taitaa olla pääasia. Yhtä hulluja päätöksiä on tulossa, velalla. Ja me maksamme.

Kunnia kaikille koirille! Opaskoirat, tullikoirat, poliisikoirat, sotilaskoirat ja kotikoirat ym ovat mahtavia ja tärkeitä. Terveisin kahden ihanan labbiksen omistaja.

Mieluummin koirat ystävinä kuin esim. sukulaiset. Koira rakastaa pyyteettömästi, eikä vaadi vastapalvelua. Koira ei puhu sinusta pahaa ja antaa anteeksi. Koira tulee halvemmaksi kun ns. läheiset jotka lainaa rahaa ja vaatii palveluksia

Mikäli myös alle 20 000 e ansaitsevat osallistuisivat veronmaksuun, saisimme sairaanhoitajille paremmat palkat

Erikoista, että Avin tarkastuksessa ravintolavastaavalla ja ravintolapäälliköllä ei ollut maskia, vaikka välimatka tarkastajaan alle metrin.

Viekää ne jääkuutiot sinne narinkkatorille helmikuussa ja laittakaa elokapinan porukka istumaan eteen odottamaan jään sulamista!