Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppikset | Tikanheitto vois olla mielenkiintoinen laji Tokiossa.

Tikanheitto vois olla mielenkiintoinen laji Tokiossa.

Onnea Teemu Keskisarja 50 v! Uskallat sanoa etkä niinkuttele kuten jopa proffat nykyään. Niinku sillee.

Kyllä on ikävä entisiä aikoja, ennen Päijät-Sotea. Soitto Päijät-Soteen, tk,hammasklin. tai kuntoutukseen, kerrotaan takaisinsoittolupaus. Älä vaan mene vessaan tms, vaan istu ja odota päivä tai pari, jospa joku soittais. Pidä linja vapaana heidän soitolleen. Jos soitto on huti, kaikki alkaa taas alusta. Uutta soittoa ei tule.

Jos korona virus muuntautuu jatkuvasti, paras suoja tautia vastaan on lienee riittävän pitkä turvaväli sekä maski oikein käytettynä!

Missä piileksii toim.joht. Erhola? Hänen tekemänsä yyteet ovat johtaneet nykyiseen hätatilanteeseen Hykyssä. Hänen olisi jo viikkoja sitten pitänyt lopettaa lomailut ja kantaa vastuu nykyisestä kaaoksesta. Suuri palkka edellyttää myös suurta vastuuta!

Mitähän Naton 5. artikla tarkoittaa oikeasti? Lukashenka tekee mitä lystääLiettualle ja EU+Nato pystyy taivastelemaan! Rautaa rajalle, loppuisi pelinappuloiden tulo.

E-SS 4.8 A4-5. Olisikohan 20 vuotta "hieman" liian lyhyt periodi lämpötilojen päätelmiin? 1930-luvullakin paljon kuumempaa, ja viikingit viljelivät Grönlannissa ohraa n.1000 v. sitten..

Säilyyköhän koulurauha, jos teinityttöjen luokkiin ja/tai lasten kouluihin nyt sijoitetaan opinhaluttomia ja ehkä oppimiskyvyttömiäkin nuoria miehiä?

Pääministeri Sanna Marin. Suomen asioita pitäisi joskus päättääkin mutta hallitus on jatkuvasti valmistelutilanteessa. Miksi näin.

Hyvästi Lahti Energia: jos et tue paikallista toimintaa kuten vesiurkuja, siirryn minäkin tukemaan muita. Lumme-energia, täältä tullaan!

Ette kai te tosissaanne kuvittele, että keskeytän etätyönteon ja ravaan ovelle katsomaan, että kuka hourupää painaa summeria kaksi minuuttia yhtämittaa?

Onko green city sitä mieltä, että jos kaupungin alueella ei ympäristön pilaantumista voida ehkäistä, on vaan pilaantuminen rajoitettava mahdollismman vähäiseksi? Tämäkö on Lahdesta ok?

Nyt Lahden päättäjät opintomatkalle Tampereelle, siellä tehdään sovussa, eikä aika mene hiekkalaatikkoriitelyyn. Aikuistumaan joudatte koko porukka. Miksihän kukaan ei halua kuntaliitosta kanssanne...

Kaikki syödään mitä juosten kiinni saa. Oravia pudotetaan heittokatseella, maistuvat pihkalle. Hiiriä ei pidä suolistaa. Köyhä eläkkeellä.

En vihaa mitään muuta enempää kuin Netflix mainoksia YouTubessa. Ja Trion lehti- ja sähkömyyntiporukkaa.

Kauan se "sopu" kestikin. 1,5 v. eikä SOTE-rahoja tule. Lahti ei tarvitse kokopäiväistä pj:aa siksi ajaksikaan. Rahaa säästyy, nyt tuhlattu, oli sekä kaupunjohtaja, että kaup.hallituksen pj. täysipalkkaisia. Rahaa ON säästettävä, vai loppuiko into? Maakuntavaalit v 2022 tammikuussako?

Lahdella on edelleen vallanhaluinen lastentarha. Jokainen "tappi" haluaa pomoksi, vaikka on siviilihommakin. Säästäkää nyt rahaa, jos niin halusitte aluksi.

Ne nuoret naisetkaan eivät halua valtaan porukkaa, sitä äärilaitaa. Se porukka laittaa pelkäämään. Toivon, että ne mummotkin haluavat mm. hyvää hoitoa loppuun saakka. Se äärilaita oli äänesti meillekin yksityisen terveyskeskuksen. Sitä vanhaa on ikävä. T. pienituloinen

Miksi oletetaan yksityisen muuten haluavankaan SOTEn. Rahalypsyn takia tietysti. Sijoittajat kiittää sairauksistamme. Tällainen SOTE ei mennyt aikaisemmin perustuslaista "läpi". Ostopalveluilla tämäkin on kierretään.

Pääministerin aamupalat yli kymmenen tuhatta vuodessa. Kaviaaria ja tryffeleitä joka aamu?

Miksi ei poliisi voi tavoittaa tai kohdata huumekuskia? En ole puhekielessä kuullut yhyttämistä. Ei sanakirjalla tulis leikkiä, vaan käytännön suomenkieltä käyttää.

Vai vielä porkkanaa työttömille, ei muuta kun töihin siitä.