Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Festarikansa valittaa pimeistä takseista

Pääosin iloinen festarikansa vaihtui yöllä osaltaan ärrimurreiksi. Järjestyksenvalvojille turhan usein tullaan sanomaan pimeistä takseista, jotka häiritsevät varsinkin silloin, jos sattuu olemaan ”ulkomaalainen ratissa”.

Me emme voi vaikuttaa asiaan, mutta toki me ilmoitamme poliisille, jos joku on häiriöksi asti ja alueelle pyrkinyt tms. Me emme ratkaise siellä poliittista ongelmaa vaan järjestyksen ylläpidollisia ongelmia.

Jos jotakuta asiakasta häiritsee nämä asiat niin paljon, että siitä on pakko juputtaa julkisesti pikkupäissään, niin se ei auta asiaa.

Hyvinkin korkeasti koulutettuja naisia on paljon festarikansan keskuudessa ja usein valittelemassa samasta houkuttelusta.

Teidän ei ole pakko valita tätä kyytiä, enkä sitä suosittelekaan. Soittamalla 112 kautta saa poliisin kiinni, jos ahdistelu tapahtuu muualla kuin festareiden välittömässä läheisyydessä.

Naiset itse valitsivat esimerkiksi liikenneministeri Anne Bernerin (kesk) päättämään taksilain valmistelun ja muutokset. Äänestämällä olette tähän vaikuttaneet tai äänestämättä jättämällä.

Järjestyksenvalvojille turhan usein tullaan sanomaan pimeistä takseista .

Myös osallistumatta vaaleihin jätitte arvon korkeasti koulutetut naiset muiden käsiin kaikki muutkin päätökset.

Jos asioistamme päättää nytkin henkilöautoon mahtuva porukka, niin Te naiset olette ne naiset halunneet valtaan. Seuraavissa eduskuntavaaleissa lahtelaiset naiset, jotka olette korkeasti koulutettuja ja minihameisia ja pienissä topeissa, osallistukaa vaaleihin.

Viime vaaleissa oli todella alhainen äänestysprosentti joka kertoo mm. nuorten naisten laiskasta äänestysaktiivisuudesta. Jotkut mummot on äänestäny 70 vuotta samoja puolueita ja ajanu taksilla kauppaan. Ei se asia heitä koske, kiinnosta tai hetkauta.

Viime vaaleissa olin vaalitoimitsijana. Huomasin, että jotkut eivät löydä koppiin edes metrin päästä opastaen vaikka ajokorttikin on olemassa.

Semmoiset ne siellä äänestivät ja äänestävät jatkossakin.