Näppikset: Hipin näköinen poliisi nähty partioautossa Lahdessa. En voinut uskoa silmiäni!

Hipin näköinen poliisi nähty partioautossa Lahdessa. En voinut uskoa silmiäni!

Lehden mielipideosasto kuihtuu, koska nykyisen hyssyttelykulttuurin vallitessa ihmiset eivät halua paljastaa mielipidettään juuri mihinkään asiaan, etteivät joutuisi yleisen lynkkauksen kohteeksi tai peräti raastupaan!

Olen samaa mieltä autopaikoista: jos ei omisteta autoa saati ajokorttia,sellaiselta autopaikat pois.

Etlarin toimittajat! Tehkää juttu ihmisten puhelinkäyttäytymisestä. Ihan ala-arvoista miten aikuiset ihmiset vastaavat puhelimeen. Puhelinluettelosta en ole löytänyt vielä sukunimeä "Haloo", "Mitä asiaa", "Kuka kysyy", "Mitä haluut" jne.

Kyllä yhytti on ihan suomea, perusmuodossaan yhyttää. Hyvä jos jonkun toimittajan sanavarastosta vielä löytyy muutakin kuin fingelskaa ja kielioppivirheitä. Jälkimmäisiä on lehdessä joka päivä.

Kyllä yhyttää on ihan verevä sana, se tarkoittaa kohtaamista, tapaamista, yhteen saattamista. Yhyttää-muoto on murteellinen ja rikastuttaa viehkeästi asiatekstiä!

Hei sinä joka väität sanaa, yhytti siansaksaksaksi!!! Yhytti tarkoittaa kohtasi, tavoitti, tapasi! Yllättäminen on on yllättämistä, yllättäen kohtaamista! Ihan suomenkielen sanoja molemmat! Ei siansaksaa!!!

Yhyttää = tavoittaa, saada kiinni. Yhteen lienee kantasana, josta verbi on saanut muotonsa.

Sain tiedon, että tilaamani hoitotarvikkeet ovat noudettavissa LKS:n aulan kaapista. Mikä hitto on LKS? En ole kuullut moisesta, olen asunut Lahdessa alle vuoden. Älkää käyttäkö tuollaisia lyhenteitä virallisissa viesteissänne. LKS=Liekö Kukaan Selvillä?

Olenko minä koronalinko? Olenko tunnollinen ja kantanut velvollisuuteni? Nyt on aika astua vastuun saappaisiin, ja hoitaa porukalla korona pois!

Etlarin toimittaja olisi voinnut katsoa mikä on virkarikos. Sehän koskee jo nyt demareita, kokoomusta ja perussuomalaisia. Ja vain vastapuolta pelotellaan.

Tokion kisat: etenkin miesselostajat herrottelevat miesurheilijoita, eikö ladyjä paikalla, vai ovatko vaan naisia tai "nuori nainen". (jos ajatellaan määritelmää herra, niin hyvinpä selostajat tuntevat urheilijoiden luonnetta herrotellakseen heitä.)

Kuka ripustelee Hörölän metsässä tuunattuja Mehukatti kanistereita puihin? Sitä voisi kutsua roskaamiseksi.

Koronarokotekritiikki 2: jos en ota rokotetta, en tapa yhtään ketään, korkeintaan itseni. Sinä rokotettu voit tartuttaa minut ja voit sairastua itsekin, älä elä hysteriassa.

Suomalaisten pää ei kestä korona-viruksen hoitamista ja hillintää. Ruotsille ja Virolle naureskeltiin alkuvaiheessa, kun siellä tartunnat levisivät nopeasti, mutta nyt Suomi johtaa uusia tartuntatilastoja. Enää ei taida hallituksenkaan toimet auttaa.

Koska tämänhetkiset ns. koronarokotteet eivät estä saamasta tartuntaa eikä tartuttamasta muita, korkeintaan suojaavat vakavimmilta tautimuodoilta, eivät rokottamattomat ole yhtään suurempi riski muille kuin rokotetutkaan.

Nyt on sitten saatu vahvistus: kansanedustajan toimi on puolipäiväinen kokopäivän palkalla. Ei arvostus ainakaan lisäänny.

Yllättikö kesälomakausi työnantajan,ess 31.7.21.Olette niin oikeassa lääkärit Virtanen & K?lmäsu!!

Sana yhytti ei tarkoita yllätti vaan vaan tavoittaa/saada kiinni esm.edellä kulkeva

Maskien käytöstä käyntiin aikaisemmin kuukausitolkulla keskusteluja, nyt on taas sama käynnissä rokotepassista. Miten ulkomaat tekevät vauhdilla päätöksiä, täällä mietitään ja mietitään, voiko, saako, mitä sanoo perustuslaki. Aika kuluu, tautitilanne pahenee? Voisiko tehdä päätöksiä nopeammin, jos ei hyvä niin peruutusvaihde päälle.

Kyllä on vallan kahvasta vaikea luopua, kun pitää vilpillä siitä kiinni pitää! Missä on äänestäjien kunnioitus ja tahto?

Eiköhän I.Viljasen olisi parempi jo keskittyä huvilan hoitoon Salonsaaressa ja jättää politikointi. Toiminta Lahden konserttitalon järjestelyissä yhdessä pelimiesten kanssa ei ollut oikein onnistunutta.

Kansa menee kiljuen piikille koekaniineiksi ja lääkefirmat tahkoavat miljardeja. Voi pyhä yksinkertaisuus. Aatteleppa asiaa ihan ite.

Suomalaiset työssäkäyvät ihmiset ovat kärsineet monikulttuurivuokrataloissa kymmeniä vuosia maahanmuuttajien terrorista uskaltamatta valittaa terrorista rasistisyytösten vuoksi. Kaikki suomalaiset pyrkivät muuttamaan pois jos on mahdollista.

Aivan tavattoman hyvän näköinen nainen Tilaa Etlari-mainoksessa.

Yhytti kohtasi saavutti yllätti on suomen kieltä, mutta merkitsee eri asioita 80v

Kyllä se hyvinvointiyhteiskuntamme on vitsi, miljarditolkulla annamme velkarahaa rikkaammille maille. Oman kansan köyhille ei riitä edes ruoka-apua. Turha jeesustella että "ne kaksi" puoluetta olisivat erilaisia.

Kun nyt aloitte jättämään sillointällöin pois Lukijan sanat ja tekstarit, niin lopettakaa ne kokonaan. Pari paperilehden tilaajaa taas lähtee.

Ennen vihaista tööttäilyä parkkipaikalla, kannattaa miettiä myös omia peruutustaitojaan tai etäisyyden hahmottamista. Joskus auto saattaa olla pysähdyksissä huonossa paikassa syystä, jota vihainen tööttäilijä ei tiedä, ja joskus huonosti pysähdyksissä olevan auton kuljettaja on myös yrittänyt ottaa huomioon vihaisen tööttäilijän peruutukselle tarvittavan tilan.

Ei taida riittää koirapuistojen rakentamiseen nuo eläinlääkäripalkkioiden ja lääkkeiden vero-osuudet. Ei muuta kuin hurtat verolle sata egee/kirsu.

Heinäk loppuun mennessä Lahdessa todettu 2 839 tartuntaa Sysmässä vain 14, kuitenkin Sysmässä esimm rokotteen on saanut 74.6% ja molemmat rokotteet 49.4%. Lahdessa ensimm rokotteen saanut 64.2% ja molemm rokotteet 32.4% Mitä vastaa lääkäri Tuomo Nieminen?

Nyt syyllistetään yksin asuvat ruokahävikistä, vaikka meissä yksineläjissä on säästäväisiä nuljujakin! Mistä minä 94-vuotias saisin kaverin, jotten olisi ruokahävikkikuninkaana?

Missä on taloyhtiö, jossa on vapaita autopaikkoja. Olemattomat vuokrat eivät kassaa kartuta. 50 e/kk karsisi ainakin kitupiikit!

Anttilanmäen kyläjuhlaa ei tässä tilanteessa pitäisi järjestää! Missä on järjestäjien vastuu? Tartunnat leviää varmasti.

Luulin, että on sovittu, että ruotsinkieliset ohjelmat ovat Teemalla. Nyt ne valloittavat vähitellen ykkösen parhaat katseluajat.

"Poliisi yhytti huumekuskin". Yhytti on murreilmaus sanasta yhdytti, eli tapasi, kohtasi. Ei sen kummempaa. Nykytoimittajatkin saavat rikastuttaa juttujaan murreilmauksin.

Miten usein ruokalähetit käyvät koronatesteissä? Edellytetäänkö heiltä hygieniapassia ja/tai muuta hygieniaosaamista sekä kuljetuskassien puhtautta?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut