Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Miksi EU:n 500 milj. ihmisen joukosta ei löydetä sitä työvoimaa mistä väitetään olevan kovakin pula?

Miksi EU:n 500 milj. ihmisen joukosta ei löydetä sitä työvoimaa mistä väitetään olevan kovakin pula? Ei tarvita työlupia eikä muutakaan paperisotaa mutta se ei EK.lle nyt käykään vaan tulijat pitää tulla nimenomaan EU.n ulkopuolelta?

Miksi meillä valitetaan työvoimapulasta, yhteiskunnan varoilla elävät vierasmaalaiset pitää kouluttaa ja laittaa töihin!

Kaikki lapset joskus rääkyy, mutta jos jatkuvasti rääkyy, niin saattaa tulla just niitä yhteiskunnan elätettäviä. Kasvattakaan vanhemmat lapsenne.

Seuraava flunssakausi kun alkaa, muistakaa suojata maskilla ja pestä kädet ettette sairastu vakavaan keuhkokuumeeseen. Nim.vanhus elossa.

Taas päästään festareille koronaa levittämään!

Opettajia ahdistaa jo syksyn työt. Vasta kaksi kuukautta kesälomaa takana. Mikä määrä lomaa teille riittää?

Kaikki peruskoulut soten piiriin! Nythän kouluja on 5 km välein ja uusia rakennetaan, kun ovat eri koulupiiriä! Veronmaksajat nämä kuitenkin kustantavat saatavilla valtion avuilla!

Fakta homma, media ei saa eikä uskalla julkaista kritiikkiä koronarokotteesta. Aatelkaa nyt jo ihan ite.

Ai Viro tiukentaa maahantulon Suomesta keltaiselle listalle. Noh, mikäs nyt. Eikös Viron pääministerikin tässä noin kk takaperin uhannut viedä Suomen maahantulorajoitukset EU:n asti selvitettäväksi? Älkää nyt meille Suomesta tuleville tällaistä tehkö! Hihihi.

Keskussairaalan poliklinikoiden sairaanhoitajien keskustelukulttuurissa on toivomisen varaa. Usein omaiset joutuvat kysymään, hoitojonoon päässeen terveydentilaa koskevia asioita. Palvelu on ylimielistä ja annetaan ymmärtää "älkää turhia kyselkö".

La 31.7 oli kaksi kirjoitusta samoista ongelmista. Toinen kahdelta lääkäriltä ja toinen hoitajilta. Täyttä asiaa. KIITOS!

Soten pitää säilyä julkisen puolen hallinnassa. Työterveyshuollon ajauduttua yksityisten terveysjättien käsiin, kustannussyistä sairaus määritellään ilman tarkempia tutkimuksia. Tärkein tuntuu olevan työpisteen ergonomia.

Kiitos kun puhutaan suoraan asiat niinkuin ne on Phhykyssä. Potilaat odottaa paikkoja, pitikö terv. keskuksista poistaa vuodeosastot?

Antakaa arvo jalkarantalaisillekin. Siellä sentään päätetään ja kannetaan vastuuta Päijät-Hämeen asioista.

Arvi Savolainen on upea lahtelainen nuori, josta kaikki meistä voisivat ottaa mallia! Kaikki kannustamaan!

Kiitän herraa ja tutkijoita sähköpotkulaudoista ja viagrasta. Ne ovat mahdollistaneet minulle monet asiat ja hauskaa on.

Farmari-Pemari -Pekan hermo petti Ahtialan motariliittymässä sunnuntaina.

Rokotetut sairastuvat ja tartuttavat kuten ennenkin ja heidän oma immuunipuolustus heikkenee.