Näppikset: Eihän se maskin käyttö sinusta yhtään idiootimman näköisemmäksi tee, päinvastoin! Tottuu kuin turvavyön käyttöön!

Hoitajat pakenee muihin hommiin, kuka meitä kohta hoitaa? On se kumma, ettei edes palkkoja saada nostettua työn arvoa vastaavalle tasolle. Miksi ei hoitajien liitot tee mitään? Ja muutenkin, kaikenlaiset paperinpyörittäjät ja pikkupomot vetää paljon parempaa palkkaa. Mihin tämän maan arvot on mennossa? Hirvittää tämä alennustila.

Lääkärit Alvar Kulmäsu, Janne Virtanen sekä Tehyn pj:t, kiitos kun toitte terveydenhuollon tilanteen julkisesti esille kirjoituksillanne! Huoli sekä itse sairaana että omaisena on ollut jo pitkään suuri. Myös Harjun terveydessä on muutos mennyt osittain huonompaan. Lähes kaikki kommunikointi lääkärin kanssa tapahtuu hoitajan välityksellä. Edes uuden diagnoosin kanssa ei pääse keskustelemaan lääkärin kanssa. Netistä googletin tärkeimmät asiat.

Yle voitaisi lopettaa. Ohjelmat käsittämättömän huonoja, ikivanhoja sarjoja, muiden maiden historiaa, uusintoja ym. Ja lopettakaa pilaamasta viikonlopun aamuja typerillä ruotsalaisilla tai norjalaisilla ohjelmilla. Naurettavia tosi-TV- sarjoja. Jää epäselväksi kenelle ne on tarkoitettu, ei ainakaan meille ikäihmisille.

Pahimmat roskien tuottajat ovat S- ja K-kauppa, sekä hampurilaisketjut. Nämä jotka vetävät suuret liikevoitot voisivat osallistua myös ympäristönsä siivoamiseen. Nyt menee yhteiskunnan piikkiin.

Sähkökulkuneuvoista hyötyy vain autoteollisuus ja kauppa, sekä rikkaat.

Muistanette, että Suomi-poika rantautui Ruotsissa myös rakennustyömaille 1960-80 luvuilla myös osaksi pimeänä työvoima. Mm. tapaus Elomaa, noin 100 miestä pimeästi listoilla Tukholmassa!

Opettaja Teresa Rautapää kirjoitti 31.7 lehdessä opettajien rokotuksista mikä sinänsä tärkeää! Mutta samalla hän ihmetteli kuinka opettajat tulevat elokuussa ja syksyllä jaksamaan? Takana on yli 2kk. kesälomaa ja lokakuussa 1 viikko lisää ja sitten jouluna 2vkoa. Luulisi tuolla lomamäärällä jaksavan? Eikö loman pitäisi antaa voimia jaksaa? Kun mikään ei riitä!

Kunhan nyt vaa kukin läsnäeläis ensin sen oman mummon liikutuksen. Hyvä malliks.

Hienot kirjoitukset lääkäriltä ja hoitajilta! Miten phhykyn hallitus kehtaa palkita johtoporrasta jos asiat huonosti?

Miksi hallituksen ministerit kilvan huutavat EU:n ulkopuolisen halpatyövoiman perään vaikka satojatuhansia suomalaisia on työttömänä? Työväenpuolueet etunenässä?

31.07 ESS loistava mielipidekirjoitus Teresa Rautapäältä! Viikon päästä alkavat opetustyöt ja toivon todella ettei palata etäopetukseen, ei sovi ammattiliseen koulutukseen! Teoriassa ei voi opettaa käytännön tekemistä! Pelottaa oma ja kollegoiden jaksaminen, kuka sitten lopulta maksaa uupumuksen hinnan?

Sais lopettaa Huuhkajien mainostukset, sehän putosi ensimmäisenä.

Politiikka on 'yhteisten asioitten hoitoa.' Mutta useasti se näyttää olevan pyrkimystä valtaan ja pysymistä siellä, 'hamaan tulevaisuuteen.' Varsinkin diktaduureissa. Ihmisen suurin tarve on 'olla suuri!' Sen jälkeen tulee 'tarve olla tärkeä!'

Totesit että " Oravat ja linnut osaa muuten uida", ja näinhän se on etenkin oravien osalta, mutta jos vesiastiassa ei ole mitään mistä orava saisi kynsillään otetta niin voimien huvettua uiminen loppuu, ja noutaja tulee. Ja mitä tulee lintujen uimiseen niin vesilinnuilta se kyllä luonnistuu, mutta harvemmin on talitintti vastaan uinut kun olen vesillä liikkunut.

Sinä joka muuten haukuit Virtasen, niin missä olit silloin kun järkeä jaettiin? Ei sen oravan kynsi pidä sileässä muovisaavin seinässä ja lintu tarvii kovan alustan, josta ponnistaa. Jos vettä on vain puollilaan ei yllä keppi reunalle ei auta uimataito, siis lankku paras. Joko älysit? Nim. muutaman pelastanut ja nähnyt.

Oravat ja linnut osaavat kyllä uida, mutta jos eivät pääse astiasta pois, lopulta väsyessään hukkuvat.

Oliko Mäkelän Suomessa hypätty hyppy 14.41 yliastuttu. Hidastus lopetettiin, kun kengän kärki kosketti punaista. Mentiinkö kisoihin vilpillä ja loppukilpailuun tuurilla, joka sujunee taas entiseen malliin.

Miksi koronarokotusta ei annettu apillaaritekniikalla vaan verta tuli eli verenkiertoon meni. Pelkään sydänoireita, veritulppia, aivot ym terveyttä tuhoavaa.

Jos et halua mainos/ilmaisjakelua, laittaisitko postilaatikkoosi kiellon. Mutta älä piilota sitä kannen alle tai niin pienellä että tarvitsee suurennuslasia.

Monet vieraat ovat kaivanneet vieraspaikkoja taloyhtiöön, kun niitä ei ole ollut yhtäkään.

Nyt virolaisilla Suomessa ei ole hävittävää. Heikälänen työläinen voi saada perheelleen Suomesta kodinhoitotuen, lapsilisän ja eläkkeen. Ei tarvita pimeää työtä. Kiitos EU:n.

Olen kiinnostunut tietämään maahanmuuttajista. Haluaisin lisää tietoa heidän elintavoistaan ja kulttuurista. Ehkä näin tulisimme paremmin toimeen keskenämme.

Kokoomus veljien Heinonen/Jokinen satuja lukiessa tulee mieleen sanonta : Yhtä arvokasta oli äänessä pää tai per - - .

Päätoimittaja kaikella kunnioituksella, te vastaatte lehden ulkonäöstä. Voisitteko hoitaa sen asian ihan aikuisten oikeeesti. ESS 31.7. oli kuin rotan syömä. Lehdet eri levyisiä ja sivut ilman niittejä. Missä on teidän ammattiylpeys? Minulla oli ainakin apea aamu, en halua kokea samaa uudelleen.

Nyt lukekaa HYKYN päättäjät t-o-d-e-l-l-a ajatuksella, mitä la mielipide-palstalla kirjoitettiin. Alvar K. Ja Janne V. Niin oikeassa.

Kiinni jäit! Korvaa aiheuttamasi vahinko sinä harmaan auton omistaja.

Jos kolhit toisen autoa, ole aikuinen ja korvaa aiheuttamasi vahinko äläkä pakene vastuutasi. Muilla ei ole varaa eikä velvollisuutta maksaa aiheuttamaasi vahinkoa.

Meillä on huippu kaupunginjohtaja, Pekka Timonen. Sen todisti jälleen kirjoitus 31.7 mielipidesivulla vastauksena jatkuvaan naputukseen KymiRingistä.

Onko niin että ESS ei julkaise näppiksellä Phsotea arvostelevia kirjoituksia tai moitintaa tai edes arvostelua saati osaisitte pyytää anteeksi väärää informointia lööpeissä? Onko joku sopimus olemassa asian suhteen?

Koronarokotekritiikkiä. Jos et halua rokotetta, muuta yksin metsään, älä tapaa ketään. Itse en kohta uskalla mennä ruokakauppaankaan, välinpitämättömien takia (mm.ilman maskia olevat). Vastuun pakoiluako?

THL:n terveysturvallisuuohjeet voimassa, kunnes virus on taltutettu, niin olen ohjeen ymmärtänyt. Otetaan tämä huomioon, me rokotetutkin.

Kovaa tekstiä tukien poistamisesta. Nälkäänkö näiden ihmisten pitää kuolla tai talvella ulkona paleltua, asunnottomana. Niinhän on mm. USAssa, onneksi meillä on hyvinvointiyhteiskunta, ainakin vielä. Kaksi puoluetta ei näin haluaisi? Julmaa peliä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut