Näppikset: Ympäristökaupunki Lahti avohakkaa vähät metsänsä uuden voimalansa polttoaineeksi. Rakennusvaiheessa kerrottiin että lähialueella kyllä puuta riittää.

No olipa taas pääkirjoitus 30.7 yhtä lobbausta.

Esalainen puhuu itsensä pussiin. Ei muka ole mahdollisuuksien tasa-arvoa? Nautit siitä yliopistosuvun ulkopuolelta. Mahdollisuus valita, se joko on tai ei ole, se toimii molempiin suuntiin. Yliopistosuvun lapsi voi valita ammattikoulun. Samoin pienituloinen voi valita äänestääkö vai ei.

Tuulimyllyt eivät ole maisemakysymys, vaan terveyskysymys, jota ei haluta mainita. Herkät yksilöt tuntevat haittoja 10 km säteellä. Monet ovat joutuneet muuttamaan.

Taas tuli peruutus/siirto KymiRingin osalta ja tällä kertaa kyseessä motocross-kisat elokuussa. Kaupunginjohtaja ei avaudu KymiRingin rahankäytöstä, mutta mielellään jorisee julkisuudessa mukavia tapahtumajärjestäjien asioista.

Koirat omistajat maksaa koiran ruuasta alvin, eläinlääkäri kuluista samoiten. Elääkäri kuluista 100 e on pelkästään päivää sanomiseen, toinen 100 e on diagnosoimiseen ja kolmas 100 e lääkkeet, hoito ja näkemiin. Että näin koirat hoitaa veroasiat

On se sitten vaikea jättää tontin ulkopuolella olevat puut rauhaan vai mitä Järvisen rivitaloasukkaat? Kävelytien varressa olevat kuuset eivät ole teidän, mutta saksia pitää rumiksi. Ja katkoa latvat. Nätimpiä olisivat ihan luonnollisina.

Ammattikoulujen opetuksen luotettavuus laski, kun työnopettajilta vaadittiin AMK-insinöörin tutkinto! Käden taitojen opettaminen edellyttää käden taitojen osaamista. Käden taitoja ei opita tietokoneita tuijottamalla!

Suomen talouskasvu on maailman tilastoissa sijalla 142, ei auta tialastojen vääristely.

Missä ministerit läsii. Delta, Epsylon ja Musta home kansamme uhkana. Tarttis hiipiä duuniin. Ministerivastuu ei lomaile.

Rippikoululaiaen äidille tiedoksi. Tapahtumat/ravintolat näyttävät menevän kaiken edelle, bisneksen ja talouden takia. Rippikoululaiset/seurakunta ei vaadi(saa) korvauksia, joten...Kuppilat työllistävät ja tuovat verotuloja, asiaa mitenkään puolustamatta. Totta mikä totta.

Kaupunginjohtaja Timonen, pidätkö lahtelaisia pilkkanasi? Mihin meni se 2 miljoonaa, eikö se mennytkään KymiRingiin?

Markkanen on/oli melkein mahdottoman tehtävän edessä. On tosipitkä aika, kun Lahdessa päätettiin mistään riidatta. Politiikka on pelottavaa, ei enää ennakoitavaa. Miksi valta on itsekästä, eivätkä sovitut asiat äänestyksessä pidä. Demokratia, tasa-arvo, mitä ne ovat nykyään?

Piikki vai ruoka vai molemmat köyhille maille. Ei, erään puolueemme mielestä. Ovat tuoneet sen kaikille selväksi. Ihmisarvo?

Hoitajapula. Ennen hoidettiin suvun vanhukset kotona oman suvun/lasten toimesta. Kannattaa kokeilla, jos ei kotihoito, se pikakäyntikään ei kelpaa. Mm Alzheimeria potevat eivät kuuluisikaan kotihoidon asiakkaiksi ja heitä on. Tarttis jotain tehdä.

Miksi mielipidesivut puuttuu joka toisesta lehdestä? Sen verran arvokas lehti, että luulisi sillekin olevan tekijöitä. Kohta x tilaaja.

Toimituksen vastaus: Keskikesä on valitettavasti tyrehdyttänyt lukijapostin tulon, minkä vuoksi mielipidekirjoituksille on annettu tavallista vähenmmän palstatilaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut