Näppikset: Jaahas, Pikku Kakkosen nukkumatti oli sitten kommunisti? Ihmekös minusta tuli kapitalisti.

Jaahas, Pikku Kakkosen nukkumatti oli sitten kommunisti? Ihmekös minusta tuli kapitalisti. Voi herran pieksut sentään tätä nykyjournalismia!

Miksi koronarokotekriittisiä mielipiteitä ei julkaista?

Kun haet netistä Hollolan uimahalli niin se ilmoittaa hallin olevan avoinna ja kesätauon 7.6. -8.7. -21. Väärää tietoa.

Hyvä. Käy vaan keräämässä jätökset. Saat samalla liikuntaa.

Taloyhtiön etu on, että kaikki autotallit ja -paikat ovat käytössä. Parempi, että jollakin on useampi paikka kuin pitää ne tyhjänä.

Tapio Korpinen perussuomalaiset valitsee puheenjohtajaksi pätevän, ei katso mitä on jalkojen välissä.Heljä

Katsokaa Slovenian miesten koripallojoukkuetta. Olympiavoittajia.

Miten voi ajella jatkuvasti ilman eturekisterikilpeä kuten Möysän ostarilla parkkia pitävä musta bemari?

Jos "mummolla" on mökki, niin hän on aika hyväosainen. Julkinen talous elää yli varojensa ja on tehoton, se on ongelma. Lisää sitä lajia tulossa sote-alueiden hallinnolla. Hirvittää katsella vierestä.

Lapsetko hankittu muiden riesaksi? Lapset on lahja, koirat riesa joten älä sinä yhteiskunnan elätti puhu lapsista noin rumasti!

Mikä Varhilaa vaivaa, vai onko perustuslakimme niin kehno että se estää kaikki uudistukset, koronatodistuksenkin.

Yksinäinen mökillä ja kotona. Soita ja ota yhteyttä. Kokoa keskusteluryhmä. Mene tapahtumiin. Aloite on sinulla.

Kyllä kompostiin saa laittaa ruuantähteitä kunhan se on oikeanlainen. Mm. umpipohja ja muutenkin sellainen, ettei eläimet pääse sinne. Esimerkiksi lämpökompostori.

Kun tällä hetkellä lukee lehdistä Lahden paikallispolitiikasta, huomaa ettei mikään ole muuttunut. Kynsin hampain pidetään kiinni omasta ja puolueen edusta. Mitenköhän nämä suhmurit mahtaisivat pärjätä oikeissa töissä?

Kiitos Petri Alastalo hyvästä ja tärkeästä kirjoituksestasi. Olen kauhulla seurannut kaup.joht. Timosen ja kumppaneiden laitonta verorahojen jakoa KymiRingille. Uskomatonta, että Lahden päättäjät eivät noudata hallinto-oikeuden päätöstä.

Ei ole Vääksyn Kalmarin frisbiigolfkentällä suojattu ihmisiltäkään, puista viis. Kolme kertaa on kiekko lentänyt kävellessäni kävelytiellä niin läheltä, että hiukset on heilahtaneet. Yksi heittäjä on pyytänyt anteeksi kun ei huomannut minua. Väärä paikka ko. kentälle uimarannan, kävelytien ja lentopallokentän välissä.

Onko mielestäsi asukas ahne, jos ei omista autoa ja silti on autopaikka? Tallipaikat ovat yleensä omistuksessa olevia osakkeita, kuten huoneistot joista maksetaan hoitovastike, siis eivät kenenkään muun pussista pois! Pois katkeruus!

Polttoaineen hintaa ei nosteta ympäristösyistä vaan korruptio-, petos- ja väärinkäytösrinkien pyörittämiseen tarvitaan varoja.

Kela-korvauksetkin ovat sitten sukupuoli- ja tasa- arvokysymys. Sehän ratkeaa sillä, että poistetaan korvaukset vain miehiltä.

Kokit, ei hiuksia ruokiin, myssyt päähän! Ällöttävää.

Miten vasemmistohallitus voisi lopettaa Kela-korv. yksityslääkäripalkkioista. Pitäisi laittaa loppu noille touhuille. Järkyttäväviä päähänpistoja, joita joku sitten alkaa tosissaan touhuamaan.

Seuraukset voivat olla arvaamattomat, jos Soten annetaan luisua yksityisten terveysjättien hallintaan. Päättäjien ei pidä asettaa sijoittajien voittoja kansalaisten terveydenhoidon edelle. Äänestystulos tulee vaikuttamaan siihen, ketkä saavat hoitoa ja keillä ei ole varaa siihen.

Muistutus ilmastovouhotuksesta. Suomen päästöt on promilleluokkaa maailmassa! Suhteellisuuden taju päättäjillä hukassa. Menkää Intiaan, Kiinaan, Venäjälle huutamaan päästöistä!

On kumma kun Päijät-Sotessa ei mikään toimi, on kyllä aikaa ollu!!

18-29 vuotiaat juhlivat yötä myöten. He eivät saa aiheuttaa koululaisille etäkoulua. Haluamme kouluruokaa ja nähdä kavereita koulussa ja opiskella ohjattuina.

Virtanen 27.7: Oravat ja linnut osaa muuten uida. Pölyttäjille vaikkapa tikunpätkä tai heinänkorsi veden pinnalla on hyödyllinen

KymiRingiin hukattujen 3 millin eurojen rahoilla olisi saatu satamaan risteilylaivoja ja ilmaiset matkat vuosiksi, hotellit ja ravintolat kiittäisivät.

Kun kerrostalossa on vuodesta toiseen viidestä kymmeneen tolppapaikkaa vapaana vaikka jokinorsuille antaa, on hyvä, että löytyy sellaisia ahneita , jotka kartuttavat taloyhtiön kassaa vuokraamalla tallin lisäksi myös tolppapaikan.

Ei tämän päivän nuorisoa hoitotyö kiinnosta, veroni ja eläkkeeni maksan itse. Juuri oli maailman ylikulutuspäivä. Miettisin kyllä tarkkaan tarvitseeko tämä maailma yhteen lisää asukkeja/elättejä? Koiralta saatu ehdoton rakkaus on sitä suurinta mahdollista. Se riittää minulle.

Mistä tietää että Lahti on juntti kaupunki? No siitä että täällä on niin paljon mopopoikia jotka laittomilla ajoneuvoilla terrorisoivat yöllä kokonaisia kaupunginosia. Samaa jota heidän juntit isänsä tekivät 20-30 vuotta sitten.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut