Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Kyllä on ristiriitaista toimintaa, kun köyhille maille halutaan lähettää piikit, mutta nälkään saavat kuolla.

Kyllä on ristiriitaista toimintaa, kun köyhille maille halutaan lähettää piikit, mutta nälkään saavat kuolla.

Kyllä meidän nuori ihmettelee kun rippikoulun jatkisleiri peruttiin kokonaan koronan vuoksi ja samalla tuossa lähellämme järjestetään suuri musiikkitilaisuus oluttarjoiluineen. Kyllä on arvot hukassa äidinkin mielestä. Miten tämän hänelle viisaasti selittää?

Markkanen esiintyy mielellään hyväntekijänä, mutta ärhentelee häntä arvosteltaessa.

Lahden kaupunkikin vois jalkauttaa vihertyöntekijät roskien siivoukseen esim. Radansivunkatu ja aseman seutu. Mitä niissä ruskeissa nurmikoissa on enää leikkaamista, järjen käyttö on sallittua?

Voihan vitsi? Miksi lehden tv-ohjelmissa on niin paljon englanninkielisiä ohjelman nimiä, niin että ne ei tavan tallaajalle sano yhtään mitään? Voisiko niitä suomentaa meille vain suomea ymmärtäville? Taitaa olla suomen kieli katoavaa kansanperinnettä, kun liian monessa asiassa (jopa kesken lauseen) käytetään meille vierasta kieltä. Seija A

Kosmologi sanoi, että ilman pitkää matematiikkaa ei voi olla todellista sivistystä. Mutta tarpeellisempaa pitkä matikikka olisi kansanedustajille?

Seponkatu 8 autohallin edusta. Jalkakäytävällä iso kuoppa. Pitääkö jonkun kaatua ja loukata itsensä ennenkuin se korjataan?

65-69 v. joutuivat ennen toukokuuta ottamaan Astran koronarokotteen. Jos sen jälkeen vaihdoit kakkosrokotteen toiseen esim. Pfizeriin niin nyt koronatodistukseen tulee maininta kahdesta 2/2 saadusta rokotteesta, mutta vain jälkimmäinen mainitaan eikä lainkaan ensiksi saatua Astra-rokotetta. Tästä saa käsityksen, että molemmat rokotteet on saa Pfizerilla. Olisi kyllä mukava, että edes viralliset dokumentit olisivat oikeilla tiedoilla.

Hienoa että Lahen poliisi saa uuden veneen, seuraavaksi olisi tarvetta uusille tukeville kävelykengille, joilla voisi jalkautua keskustaan valvomaan sekopäistä pyörä- ja skuuttiajelua.

Esalainen 28.7. Ajokortti ei ole ihmisen perusoikeus. Jos ei kykene, ei korttia pitäisi antaa, toisin kuin nyt. Kesälomakaudella tämä käynyt selväksi. 2 kertaa motarilla kaistanvaihtoyritys kylkeen (toisella meistä oli silmät auki), ja laskematon määrä ilman vilkkua eteen aiheuttaen paniikkijarrutuksen. Jotain mainitakseni.

Hyvä kirjoitus Petri Alastalo. Kiitos. Miksi kaup.hallitus ja valtuusto ei puutu kaup.johtajan veronmaksajien rahojen törkeään tuhlaamiseen ? Odotamme vastausta.

Työnantajat ryhtykää täyttämään työpaikkoja oppisopimuksella. Tulijoita riittää.

Järki hoi, älä jätä. Miten koronapassi voi aiheuttaa syrjintää? Suomi on taas ainoa maa joka ei hyväksy koronapassia.

Markkinointikielto ei estä huijaussoittoja. Ei omaa nimeään enää uskalla sanoa tuntemattomasta numerosta soittavalle. Jos soittoon ei vastata, niin kannattaa lähettää tekstiviesti, niin seuraavalla kerralla voi ko. numeroon vastata. Muuten monissa maissa on tapana vastata puhelimeen "haloo". Oma nimi sanotaan vasta sitten, kun tiedetään soittajan nimi ja asia.

Poliisit Renkomäenväylälle. Rossipyörät vetää keula ilmassa pitkin iltaa ja yötä kierroksia huudattaen.

Tehkää ESS:stä luettava lehti ja laittakaa niiteillä kiinni. Sitten laajennatte uutisia Amerikkaan ja muualle. Irtolehtipainos kauhea.

Varhilako päättää rokotuspassista. Mielestäni sen päättää rokotettu ihminen itse. Passi on suoja.

Nyt järki käteen Niemen festarijärjestäjät! Tuleva festari coronapommi! Järjestäjä käärii rahat, kansa maksaa hengellään!

Lopetin päihteiden käytön. Korona-uutisointi sekoittaa pään paljon halvemmalla.

Miksi ympäristökaupunki Lahti avohakkaa vähät metsänsä. Onko lahtelaisia kustu silmään?

Olipa antoisa elämys seurata suoraviivaista ja rohkeaa pelaamista ottelussa Reipas- JäPS. Veikkausliiga voisi ottaa oppia. Jo 60- luvulla lahtelaista futista seurannut.

J.Häkkinen unohtaa että Viron poikien tulo rakennuksille tapahtui aluksi pimeää työvoimaa käyttävien yrittäjien toimesta.

Kasakkamäessä taitaa olla koirien yökennel. Iloista Rantanplanin, Pulivarin ja Pluton keskustelua jo kello 4 aamulla. Muuten ihan mukavaa, mutta joskus olisi kiva saada nukuttuakin.

Mitä Tiilijärvellä, sitä samaa Ahtialassa. Muovit yms eräs omakotitalon asukas on poltellut ainakin 15v, jonka olen alueella asunut. Varsinkin tyynellä ilmalla haju ja käry jää tunneiksi leijumaan. Ikkunoita ei voi pitää auki!

Ei poliisikaan joka paikkaan ehdi. Omakohtainen kokemus lähipiiristä. Vain itse käyttäjä voi niihin lasittuneisiin vaikuttaa. Näin meillä kävi ja perhe sekä viranomaiset tukivat, kun oli oma halu. Koko kaveriporukkakin selvisi, tällä esimerkillä. Kiitos kaikille.

Ihminen, joka syö mitä vaan ja paljon ei ole yhtä kuin kulinaristi.

Kotihoidon kotiapu on minuuttipalvelua. Asiakas joutuu maksamaan kuukaudessa jopa 350 euroa. Pitääkö vahtia kellon kanssa? On kohtuutonta jos asiakas velvoitetaan maksaa lumeminuuteista. Hoitotyö on kellon kanssa kilpaa kiiruhtamista asiakkaan kodista seuraavan asiakkaan kotiin.

Backmaninkujalla Vääksyssä myyty autotalli ulkopuoliselle, autotalli jatkuvasti tyhjänä, jollakin kaksi autokatos paikkaa vierekkäin, tarvii kuulemma päästäkseen paremmin ulos autosta, osa asukkaista ilman paikkaa. Että tälleen.

Taas oli syttynyt polttomoottoriauto palamaan p- paikalla. Vaarallisempia nämä ovat kuin sähköautot! Viikoittain joku jossain palaa. Voi vappusatanen vappumiljardi sentään!