Näppikset: NäppiksetPfizerin suoja 2. rokotteen jälkeen deltaa vastaan 88%, Astralla 67 %. Näin engl. tutkimus. Muitakin tietoja voi olla. Heikompi tehoiseksi Astra onkin yleensä kuvattu. Kuitenkin 26.7. oik. asiamiehen moitteen jälkeen THL Mika Salminen totesi tv:ss

Pfizerin suoja 2. rokotteen jälkeen deltaa vastaan 88%, Astralla 67 %. Näin engl. tutkimus. Muitakin tietoja voi olla. Heikompi tehoiseksi Astra onkin yleensä kuvattu. Kuitenkin 26.7. oik. asiamiehen moitteen jälkeen THL Mika Salminen totesi tv:ssä, että "yhtä hyvä suoja" Minkähän takia näin sanoi? Kuka uskoo enää? Ja ketä?

Kakarat tuskin meluavat ja rääkyvät ulkona aamuyöstä kolmen aikaan niin kuin meidän alueen räksyttävä koira.

Tarkennus: Englannissa poistettiin koronarajoitukset ja tautimäärät lähtivät nousuun. Ovat nyt suurimmat Euroopassa.

Laittakaa puhelimiinne markkinointiesto niin voitte vastata puhelimiinne omalla nimellänne ettekä haloo, mitä asiaa. Mitä haluat, tai hiljaisuudella ja kun kysytään nimeä vastaus saattaa ollakin mitä haluut, luuria korvaa jne. Kiitos, olisin vaan aikaa teille tarjonnut. Aikuiset ihmiset!!!

Joku ihmetteli täällä miksihän hankkia lapsia muiden kiusaksi? Pitäisi varmaan opettaa koirat maksamaan verot ja eläkkeemme ja hoitamaan meidät kun vanhuus koittaa.

Yhteisvastuulla toteutuu merkityksellinen toiminta; elävä ja toimiva sekä kehittyvä.

Jos velanottoa ei pidä pelätä, miksi me sitten maksamme rikkaammille maille tukia? Samalla kun oma kansamme jää heitteille, ja valopäiden mukaan näin on hyvä. Arkkitehti pysyköön piirustuspöytänsä äärellä.

Jarmo Häkkiseen tekstariin: F=ma. Kuinka siitä saadaan kilogrammoja? Toki samaa mieltä siitä, että anoppi takapenkillä ilman turvavöitä on elefantti.

Hyvä ja kantaa ottava kirjoitus Kari Korhoselta 27.7. Samaa mieltä, koulutetuille suomalainuorille töitä.

Frisbeegolf vahingoittaa puita. Esim. Vääksyn Kalmarin rannassa puita ei ole lainkaan suojattu.

Hykyn kotihoidon asiakkaiden omaiset Hoi! Seuratkaa hoitajien käyntiaikoja omaisten luona. Meillä hoitajilla on asiakaskäynnit päällekkäin ja keritään pyörähtämään vain nopeasti asiakkaiden luona. Asiaa on viety eteenpäin esimiehille, mutta muutosta ei tule. Työntekijöitä ei ole tarpeeksi. Maksatte turhasta.

Kiihko on nyt kovaa tieliikenteen päästöjen osalta, mutta globaalisti olennaisesti ilmailusta vaietaan kuin muuri. Koronan jälkeen se on palaamassa taas ilmastoa tuhoamaan. Mukavuus voittaa ilmastosuojelun.

Aloitetaan hävittämään vieraslajia tärkeysjärjestyksessä. HANHET. Suuri menoerä viljelijöille niiden tuhoista ja valtio yrittää korvata. Puistot js ranta-alueet ovat saaneet osansa niiden ulosteista. Tätä työtä on aloitettu, kiitos. Pitää panostaa ja kaikkien oltava aktiivisia, että vieraslaji häviää kokonaan.

Kela-tuki pois yksityiseltä sektorilta. Kyllä SOTE hoitaa STM takuulla.

Kuvitteletko sinä mopoilla leikkivä aikuinen tosiaankin, että joku olisi sinulle kateellinen?

Mitä hyötyä kansan äänestä oli kuntavaaleissa kun asiat sovitaan isojen kesken? Hyöty: en äänestä enää, ei kansan ääni ratkaise mitään!

Joku sanoi joskus, että pyritään positiivisuuteen! Näppikset 27.7: "Lahti on upea..." Liki 50 vuotta hollolalaisena, entisenä lahtelaisena, komppaan täysin mielensä ilmaisijaa, Lahti on koko maakunnan yhteinen olohuone! Hymyillään kun tavataan!

Kelan olisi aika lopettaa sen ilmaisen rahan jako ja jos ei työt maistu, niin on sitten ilman rahaa. Nyt ne kiertää kaikki yöt keskustan ravintoloissa ja huutaavat kaupungilla. Ei täällä työssä käyvien ole varaa hillua.

Mitä kauniissa kaupungissamme tapahtuu? Lähes joka paikassa, niin keskustassa kuin lähiöissäkin, vastaan kävelee lasittunein silmin ja muutenkin sekaisin olevia nuoria. Eikö kukaan kanna vastuuta? Onko poliisikin täysin voimaton?

Taas tuetaan teatteria, joka ei koskaan tule tuottamaan mitään. Mielummin rahaa KymiRinglle joka tuottaa majoitustoiminnan kautta.

Ketään ei voi rakastaa väkisin. Se ei ole ahdasmielisyyttä.

Tiputtakaa atomipommi Holmaan.

Koirabuumi lähtenyt lapasesta. Kasvava joukko lapsia ja nuoria häiriköi tavalla ja toisella. Minä vaan totean tilanteen.

Kannatan progressiivista kunnallisveroa. Silloin kaikki tulot, avustukset ja tuet, esim. asumistuki, saadaan verotuksen piiriin. Pienemmilläkin tuloilla pääsee kunnallisveron maksajaksi. Kiitos vasemmisto ehdotuksesta!

Millä päällystetään tiet tulevaisuudessa, kun fossiiliset polttoaineet lopetetaan? Bitumi, asfaltin raaka-aine syntyy öljyn tiskauksen loppuvaiheessa. Kuka tietää?

Olisiko ESS nyt anteeksi pyynnön velkaa Akuutin hoitajille, jotka tekee arvokasta työtä suuren potilas määrän eteen? Häpeällistä syyllistää ammatti ryhmä.. kukahan on tehnyt tutkimustyötä että juurikin Akuutin hoitajien lomat ovat ruuhkauttaneet päivystyksen.. häpeällistä mustamaalaamista!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut