Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Korona-viruksen leviämisen alkuaikoina naureskeltiin Ruotsin ja Viron touhuille. Nyt Suomi johtaa tartunnoissa reippaasti. Taidetaan olla kovin yksinkertaista kansaa.

Korona-viruksen leviämisen alkuaikoina naureskeltiin Ruotsin ja Viron touhuille. Nyt Suomi johtaa tartunnoissa reippaasti. Taidetaan olla kovin yksinkertaista kansaa.

Mitä kalliimpi ja komeampi pyörä ja halutumpi mimmi, sitä suurempi kateus ja katkeruus. Motoristi

Jos googlaa sanoilla "aarniometsä" tai "ikimetsä", tuloksena kuvahaussa on varsin puhtaita havumetsiä.

Filosofian ongelma? Tulkaa kaikki, täällä on seinät leveällä ja katto korkealla. Mutta entä kun sisään astuu ahdasmielinen, ehkä jonkinsortin psykopaatti, joka ilmoittaa, että tästä lähtien minä määrään, mitä täällä saa ajatella, sanoa ja tehdä!

Bajamaja on festareiden pahin koronalinko, jonka jokainen siellä asioinut tietää hyvin. Kun nyt näköjään ne festarit on pakko järjestää niin siivotkaa niitä Bajamajoja edes riittävän usein.

Tiilijärven omakotiasukas: lopeta muovin polttaminen, se on todella epäterveellistä hengittää, myös sinulle itsellenikin.

Tiilijärven alueelle on ilmestynyt rottia, rotat liikkuu ruoan ja epäsiisteyden perässä, ulkokomposteihin ei saa laittaa ruokatähteitä.

Miksi Etlarin jutussa ei mainittu montako päättäjää tämän alueen aluevaltuustoon valitaan? Eikö ollut tietoa?

Destia: iso kiitos uudesta pinnoitteesta tiellä 140.

Lahessa riittää pohjavettä tuhlattavaksi asti. Hennalan matonpesupaikalla vuotaa yksi hana yötä päivää. Kesäkuun lopussa yritin ilmoittaa siitä tekniseen virastoon. Kukaan ei vastannut. Soitto Lahti Infoon, joka lupasi hoitaa asiaa eteenpäin. Nyt 26.7. hana vuotaa enemmän. Lahti Aqua voi nostaa hintoja, koska kulutus on kasvanut!

Kysyn suoraan: mitä Hykyn johto aikoo tehdä, jotta työntekijät pysyvät yhtymässä? Nyt ei koordinaattoreiden yms palkkaus enää auta!

Onneksi on ollut ja on edelleen myös paljon hyvin toimivia asunto-osakeyhtiöitä. T. Isännöitsijän aikuiset lapset

Olisi varmasti hyödyllisempää lähteä hakemaan apua psyykkiseen huonovointisuuteensa kuin valittaa alinomaa someillen.

Mitä suomenkieltä on yhytti? Eikös se pitäisi olla yllätti? Jos poliisi yhytti huumekuskin, ei sitä ymmärrä kukaan. Mitä kieltä nykypäivän toimittajat kirjoittavat? Siansaksaa ilmeisesti.

Nyt lähti Sanoma Oyj:lta lapasesta! Ai että Sanna Marinin suosio johtuukin koronasta? Nyt Helsingin herrat vähän järkeä puheisiin. Olisiko taustalla Sanoman ja Ylen kiista verkkopalveluista?

Ei ikärasismille myös työelämässä !

Ilmasto on muuttunut koko maapallon olemassa oloajan. Miksi se ei saisi muuttua jatkossakin?

Suomen Master Chef Kapella epäsiistit hiukset, ja lapsikin syö kauniimmin kuin Tomi.

Veikko Nurminen kirjoitti hyvin Te- palveluista 24.7.

Huolehtiiko ne räksyttävät koirat sinusta kun makaat vanhana p..kat housussa? Ei se niiden räksyttävien koirien vika ole kun niistä ei tykätä...vika yleensä narun toisessa päässä. Ja ehkä olet ollut myös lapsi.

Joku näyttää unohtaneen Orpon/Sipilän yms Kikyn, lääkkeiden 50e/v omavastuun, monen lääkkeen omavastuun lisäyksen, mm. diabetes. Mökin mummo jättää lääkkeitä ostamatta. Hirvitti monesti olla tätä katsomassa. Saivathan isotuloiset tuloveron ym alennukset. Tätä on tiedossa, jos.... enkä halua, pienitul.

Sinulle, joka kirjoitit rääkyvistä kakaroista. Ne rääkyvät kakarat ovat yhteiskunnan tulevaisuus, jotka aikanaan maksavat sinunlaistesikin eläkkeet ja hyvinvoinnin, kun sinusta jää vain "märkä läiskä". Kiitos kaikista suomalaisista lapsista.

Vinkki tälle Talomme valittaja parille. Käykää ensin yleislääkärillä, sieltä saa lähetteen erikoislääkärille.

Uudenkylän kaatuva aita purettu uusiokäyttöön nimim. Kierrätys kannattaa.