Näppikset: Messilän kaatoi 90-luvun Hollolan virkamiehet; ei tullut lupaa myydä mökkitontteja eikä enää ostanut Messilän kokouspalveluja. Näin olisi selvinnyt.

Messilän kaatoi 90-luvun Hollolan virkamiehet; ei tullut lupaa myydä mökkitontteja eikä enää ostanut Messilän kokouspalveluja. Näin olisi selvinnyt.

Heinonen, opposition rakkikoira, pahin populisti. Väärän tiedon levittäjä.

Keskustapuolue hintojen noston jälkeen, Suomen riistopuolue.

Ensin Heinonen ja nyt Jokinen. SOTE- tai siis maakuntavaalit v. 2022 alussa. Neuvo heille: nykyäänkin Hykyn valtuustossa on riittävästi, yksityistä on saatu. Vanhukset jo lähes kokonaan bisnes. Nyt mm. nämä herrat haluavat myydä koko SOTEn. Rahat pois, itsellähän varaa jo nyt yksityiseen. Köyhät unohdettu?

Olen ihan viime aikoina joutunut soittamaan Harjun terveyteen. Joka kerran minulle on soitettu takaisin sovittuun aikaan ja jopa aikaisemmin. Minun kohdallani on toiminut täydellisesti. Siitä suurkiitos.

Te kaksi rokotetta saaneet olette samanlaisia taudin kantajia rokottamattomien kanssa! Muistakaa se. Taudin kuva voi olla miedompi!

Minä myin mökkini, kun en yksin siellä viihtynyt. Olisi ollut mukavaa kun joku joskus olis käynyt rupattelemassa.

Valehtelun uhrit-too olisikin erinomainen paikka kerrostalohtiöille. Aina on joku, joka levittää ei-todellista-tietoa ja mustamaalaa asukkaita – etenkin tämän hampaisiin joutunutta.

Iso tavaratalo Lahdessa 24.7.: paljon maskittomia, miksi ? Olisi kiva saada lehteen juttu heistä, jotka eivät käytä maskia, mikä on syy?

Monelta näyttää unohtuneen, että kerrostalo ei ole sama kuin omakotitalo. Ei voi lähteä sooloilemaan mieltymyksiään kuinka haluaa. Koskee myös hallitusta/puheen johtajaa.

Kiitos, ESS, kun kerroitte lukijoillenne ihanasta Sukka-Mummosta! Pirkon kaltaisia ihmisiä maailma tarvitsee tänä päivänä enemmän kuin koskaan ennen. Hänen humaanisuutensa, ihmisyytensä ja laajan viisautensa tuntien oli sydäntä lämmittävää lukea tuo artikkeli. Hälläpyörä on vertaansa vailla. Pirkolle kaikkea hyvää sylikaupalla toivottelee Pirjo!

Vain rokotepassilla kauppoihin jne kirjoittaja voisi pitää noi typerät juttunsa ihan vain omassa mielessään

Kerrostalossa harhainen vanhus saa paljon pahaa mieltä aikaiseksi puhumalla höpö höpö -juttujaan naapureistaan.Itse uskoo ne todeksi.

Hyvä hääparin kuva lehden etusivulla. Oliko taustalla oleva mies tarpeillaan?

Muistakaapas, kun kuulette ikävän juorun tutustanne, kysyä asianosaiselta huhun todenperäisyyttä. Muuten toisen pahansuopaisuuden syytön uhri ei välttämättä tiedä asiasta mitään. Avustatte sadistia jos olette hiljaa.

Baareja suurempi ongelma Lahden seudulla on ihmisten välinpitämättömyys. Kaupoissa paljon enemmän sakkia kuin baareissa. Maskien käyttö selkeästi vähentynyt, turvavälit ja käsidesit unohtuneet.

Tv-urheilu takasivulla: ei tarvitse aina kirjoittaa Tokion olympiakisat. Pelkkä Tokio riittäisi.

Vain ahne tarvitsee kerrostalossa sekä autotallin että autopaikan yhdelle autolle.

Voisiko yritysten nimiä julkaista, jotka eivät työttömiä työllistä. On myös sairauksia, jotka ei näy päällepäin. Itse olen reumapotilas ja vain toinen reumailija voi tietää mitä se on.

Pitäisikö Suomessa sitten olla sinimusta Fox News?

Järjestyssäännöt Padasjoen Kaunismäen rantaan kiitos! Päiväsaikaan ukkojen alastonuinti kun ei sovi yleiselle rannalle.

Toivon ESS:n tekevän jutun Kiusaamisesta ja sen vaikutuksista kiusatulle. Niko Tiuraniemi ja Elisa Kiljunen haluavat nostaa asian tärkeyden esille ennen koulujen alkua. Kiitos heille!

Koronan ollessa tässä pahassa vaiheessa, eikö koronapassin käyttö nyt olisi oikea ratkaisu? Ravintoloihin ym pääsisi vain passilla rokotetut, taudin sairastaneet. Epäiltiin tasapuolisuutta. Eihän tämäkään tilanne ole tasapuolinen. Rokotusvastaiset piileskelevät rokotettujen varjossa, ja tauti leviää. Vastuu pitää kantaa. Niin, mikä on tasapuolista?

En ole tarkoittanut, että vain kerran vuodessa hoidetaan ympyrää. Nythän se on jo ruokoton. Keväällä laitetaan nätit istutukset, että pörriäiset saavat koko kesän ahertaa.

Kukahan vähä-älynen on vienyt vaatejätteensä Holman Prisman UFF laatikon edustalle, jopa paskasen tyynynkin.

Hesarissa 25.7. valaiseva 2 sivun juttu Lahden huumetilanteesta. Vakavasta asiaa pitäisi avata myös paikallislehdessä.

Kun yksi nimeltä mainitsematon urheilubaari Vapaudenkadulla on kiinni, missään muualla ei näytetä FC Lahden peliä. Siis mikä juttu tää on? Herätkää nyt baarin pitäjät edes keskustassa!

Kysymys näppislukijoille: Jos ei osaa lähettää textiviestiä, maksaa laskuja pankkiautomaatilla tai käyttää lähimaksua pankkikortilla, onko kysymyksessä keskittymishäiriö?

Mitä hittoa Kurvinen tekee Tokion olympialaisissa, kun maan oma terveysministerikään ei niihin osallistu. Eikö Kurvisella olisi ollut syytä myös pysyä koronarajoituksissa?

Mikä meitä täällä Päijät-Hämeessä vaivaa? Taas suurin koronatartunta luku koko Suomessa? Ei olla tyhmiä. Kaivetaan edelleen ne maskit esiin ja käyttöön. Kiitos!

Olen Esko Hemanin kanssa täysin samaa mieltä (ESS.la.24.7) Olen yli 30v.seurannut ihmisten pelikäyttäytymistä.(myyjänä R-kioskilla) Vain ehkä % puolikas on ongelmapelaajia. Veikkauksen mustamaalaaminen on oikeiston ajama vapautus, jotta ulkomaiset peliyhtiöt pääsisi Suomen markkinoille!

Joku täällä ihmetteli, miksi ihmiset eivät ole parvekkeillaan. Olisikohan monesti syy siinä, ettei siellä voi olla, vaikka haluaisi, kun naapurista tulee tupakan katku? Nauti siinä sitten kesästä parvekkeella.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut