Näppikset: Miksei voisi tuulimyllyistä voisi tehdä lieriön mallisia niin ei olisi niitä siipiä jotka ovat kamalia?

Miksei voisi tuulimyllyistä voisi tehdä lieriön mallisia niin ei olisi niitä siipiä jotka ovat kamalia? Olisivat kauniimpia ja voisi laittaa tiheämpään.

Bussikuski pahoinpiteli alaikäisen. Toisin sanoen bussikuski asetti kaivatut rajat häirikölle ja toimi täysin oikein. Kuvottaa tämä rikollisten päänsilittely.

Erittäin hyvä kirjoitus, Veikko Nurminen 24.7. Juuri noin pitäisi tehdä, mitä kirjoitit.

Se että vaikuttaa siltä, että luonnon mullistukset ovat lisääntyneet, ei johdu niinkään ilmaston muutoksesta vaan siitä, että ihmiset ovat levittäytyneet laajemmalle ja näin luonto ei voi toimia kuten pitäisi. Ihmisten määrä pitää saada vähentymään maailmassa, niin maapallo pelastuu.

24.7. Etlarin paras juttu oli Sukka-Mummo Pirkko Toivonen. Sydän paikallaan!

Phhykylle kysymys: eikö teillä olekaan kaikki sairaanhoitajat asiantuntijoita? Vain yksi jutusta päätellen, siinäkö syy hoitajapulaan ja jonoihin?

Kokoomus; koti, uskonto, isänmaa. Missä tärkeät arvonne näkyvät? On vain yritykset, investoinnit ja sellaiset - nehän tulevat jos tulevat. Sahaatte oman oksanne.

Puheet ilman tekoja ovat tyhjänpäiväistä sanahelinää, vaikka niitä kuinka toistaisi vuodesta toiseen.

ESS voisi viimein päivittää olympialaisten ohjelmien vuosiluvun tähän vuoteen. Olympialaisia ei ollut vuonna 2020.

Kun Persuja ja Kokoomusta mollataan pienituloisten (tulevasta?) kurittamisesta, voisitteko kertoa miten pienituloiset hyötyvät esim. polttoaineveron noususta? Kohtelee köyhää rankemmin kuin rikasta. Muutkin hinnat nousevat kuljetuskustannusten myötä..

Hyvä kirjoitus 24.7 Veikko Nurminen! Koulutuksen sijasta makuutetaan kotona. Kesken jäänyttä tutkintoon tähtäävää koulutusta ei saa jatkaa, jos haluat syödä. Eli torpataan mahdollisuudet päästä töihin, ihan valtion toimesta. Te-tsto:n höpökurssit eivät auta ketään. Sitten syytetään laiskaksi.

La 24.7.21 tartunnoista voi sanoa, sitä saa mitä tilaa. Odotan, että nämä hillujatkin kärsivät Suomen talouden alamäestä (palvelualoilla). Kysynkin: eikö tämä hälläväliä porukka halua tehdä töitä, vai vaan varata sairaalapaikat itselleen. Niinkö?

Viinan myynti sanelee miten Coronan ehkäisy onnistuu. Näyttää siltä että viinaan menevät ovat saaneet tahtonsa läpi, ja muista ei niin väliä. Rokotuksiakin voisi lisätä, jos olisi hyvää tahtoa. Ei ole varmaan ole resuista kiinni.

Sukka-Mummolle hyvää kesän jatkoa. Teillä on sydän paikallaan. Kiitos myös toimittajalle.

Nyt uutisoidaan, että Pfizer ja Moderna antavat suojan deltavarianttia vastaan, mutta taaskaan puhuta mitään Astrasta. Muuta vaihtoehtoa ei annettu meille 65-69-vuotiaille. Mikä on nyt meidän suojamme?

Neljä viikkoa palstatyömaata ja vielä viikko vuosi "lomaa" jäljellä. Olipas täydellisesti ajoitettu viileä viikko, kuivattu lehtikaalia 24/7 asunnossa.

Miksi ihmeessä vihervasemmisto-hallitus ei käytä kaikkia voimavaroja satojentuhansien suomalaisten työllistämiseen vaan haikailee ulkomaisen halpatyövoiman perään? Eikö tuo ole jo syrjintää?

On helpompaa päättäjien puuhastella luonnonkukkien parissa päättämässä kuka saa kukkia kuka ei, samanaikaisesti varhaisnuoriso saa vapaasti touhuta yökaudet ilman seurauksia.

Käsittämätöntä että linnunkivittäjä ei joudu poliisin puhutteluun.. Sossutätikö silittelee päätä? Mitä tästä pitäisi ajatella?

Miksi kukaan ei ole kastellut Launeen K-Raudan pysäköintialueen pihlajia? Kuolleet ja kuolevat puut ovat surkea näky.

Vieraslajeja horsma, nokkonen, kaisla, osmankäämit?

Toivotan kaikille niille henkilöille jotka eivät käytä maskia, koronarikasta syksyä.

Päijät-Häme on tilastokunkku paotsi korona virus tartunnoissa, myös maksuhäiriöiden lukumäärässä. Kumpiakaanhan ei ole itse aiheutettu vaan ne ovat tarttuneet muilta..

Vammaiset lapset sekä aikuiset eivät enää uskalla liikkua kaupungilla. Syynä nämä sähköskuutit ymkaahailijat. Päällä jopa kolme tyttöä. Ja samaan aikaan puhutaan kännykkään joka on leuan ja olkapään välissä.

Onko sähköauto vain välivaihe? Riittävätkö luonnonvarat sähköautojen kolmanteen sukupolveen?

Joittenkin mielestä parvekkeella olo, ja ikkunan aukipito on kyyläämistä. Valitettavasti yli 30+ helteellä on pakko vähän viilennellä, ehkä vois lopettaa sen ikkunan kyyläämisen?

Sanotaan suoraan tosiasia. Jalkapallofanittajat kävivät hakemassa koronan neljännen aallon Venällä. Vastuu on heidän. Ei testaajien.

Konsta-hevonen kuitenkin kumarsi Japanissa.

Ei se sähkönhinta oo paljon mitään n. "markan metri" mutta se siirto MAKSAA ! ...T.Pihiantero

Meidän pihasta ei lupiinia hävitetä, hah hah päättäjille.

Noin 30 v nuorukainen toljottaa pyöräilevää tätiä museon kohdalla Päijänteenkadulla ja kun en huomioi häntä, alkaa raapia kenkää asfalttiin. Hoh hoijaa

Nuori mies museon kohdalla: jos olet naapuri, avaa suusi tervehtiäksesi. Ovatko käytöstavat hukassa? Sinua vanhempi ja nainen ei noteeraa sinua.

Nuori mies museon kohdalla: sinulla ei taida olla ajokorttia? Pyöräillessä keskitytään liikenteeseen eikä huomiota itselleen hakeviin toljottajiin.

Nuori mies museon kohdalla: olen äitisi ikäinen. Minun näkökulmastani te nuoret miehet ja naiset olette kaikki vain naamoja, joita ei erota toisistaan.

Nuori mies museon kohdalla: eikös ole pikkasen itserakasta kuvitella, että kaikkien vastaan tulevien toljottajien joukosta sut jotenkin huomioitaisiin?

Pitäisiköhän ajaa sähköpotkulaudalla auraamatonta katua koiranpaskaan hanhiparven keskellä kohti Harjun terveyskeskusta ja oikein äkäisenä? Siinäpä tiivistettynä luetut näppistuntumat.

Kalle Jokiselle tiedoksi. Korona virus tuli yllättäen, sitävastoin 90-luvun lama oli tiedossa ainakin joissain piireissä, kun pankit antoivat vakuudetonta lainaa niin paljon kuin 'sielu sieti.' Ja ihmisille ja yrityksille vannottiin, ettei devalvaatioa tule missään vaiheessa. Mutta se kuitenkin tuli ja Suomi oli lamassa surullisin seurauksin.

Englannissa poistettiin koronarajoitukset ja tautimäärät lähtivät laskuun!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut