Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Kaksi suurta tapahtumaa samaan aikaan Lahden koronalingossa. Oletteko hulluja vai typeriä?

Kaksi suurta tapahtumaa samaan aikaan Lahden koronalingossa. Oletteko hulluja vai typeriä?

Mielipidesivulla 23.7. oli peräti neljä erinomaista kirjoitusta ympäristöön liittyen. Kiitos niistä.

Vanhemmat voisi kaupassa mukana olevia lapsia opettaa jo ihan koronan takia, ettei pakkauksia saa näpertää kaupoissa ja kassajonossa voi pysyä vanhemman luona eikä tulla roikkumaan toisen kärryyn ja koskemaan hihnalla oleviin vieraan ostoksiin. Näin Launeella ja maskiton isä vaan katselee vierestä.

Lahti on kaunis kaupunki, raikas vesi, puhdas ilma. Onkohan ilmansaasteet kertyneet ihmisten mieliin kun seuraa liikennekäyttäytymistä ja some-keskusteluita? Nyt kannattaa pulikoida lämpöisissä vesissä ja kokeilla, taipuisivatko kasvolihakset vielä vilpittömään hymyyn. Aurinkoista kesää kaikille.

Hienoa että helteet palaavat voi taas moottoripyöräillä sortseissa ja teepaidassa ei haise kainalot ei ehe ehe

Tehdäänkös teillä toimituksessa humalassa uutisia rattijuopoista vai kuinka muuten saadaan Vesijärvenkatu risteämään Harjulankadun kanssa 23.7. sivun A7 mukaisesti?

Vai harvoin ajetaan ilman ajovarusteita prätkällä? Ei ehkä pitkää matkaa, mutta Lahdessa nyt helteillä joka toinen.

Lahti on upea kesäkaupunki. Uimarannat kävelymatkan päässä, olohuone satamassa, kalastus helppoa, kaupat lähellä, kivat kesäterassit, sopivasti tapahtumia, puistojumppa, maauimala, lenkkimaastot, ruokaravintolat, maisemat. Tää on niin mun kaupunki. Onneksi tulin.

Olipa surullinen näky kun äiti menee vauhdilla skuutterilla edellä suojatien yli ja hänen pieni kullannuppu yrittää polkupyörällä sisukkaasti selvitä perässä - ja hengissä...

Lapsellista näpertelyä ravintolarajoitukset. Baarit ja yökerhot kiinni elokuun ajaksi.

Sadopopulismista Timo Niemiselle. Oletko oikeasti sitä mieltä, että maksajan roolimme rikkaampien maiden kassaan on hyväksi Euroopan köyhimpiin (kansalaisten nettotulot) kuuluvalle kansallemme?

Virkanimike meteorologi on sekä vaikeasti muistettava että lausuttava sana. Ehdotan sen korvaamista näppissanalla sääkkö, mikä täyttäisi sopivasti sukupuuttoon kuolemassa olevan nimikkeen sisäkkö jättämän paikan suomenkielen sanakirjassa.

Antaa rakkien räksyttää. Sellainen koira kuin omistajakin. Naapurista löytyy, muttei koira kylläkään häiritse..

Joku kyseli, miksi hankkia räksyttäviä koiria muiden kiusaksi? No, miksi hankkia rääkyviä ja meluavia kakaroita muiden kiusaksi ja yhteiskunnan elätettäväksi?

Vilkas mielikuvitus: eilen palstan lähelle pyörätielle ajoi valtavan iso ja upea auto. Joku yrittää tehdä vaikutusta? Hämäriä puuhia? Kierrä visusti!

Rokotustodistus vaadittava baareihin, yökerhoihin ja festareille menijöiltä. Eiköhän jästipäätkin hanki rokotuksen kun biletyksiin ei pääse rokottamattomat.

Harjun terveys olen viikon odottanut takaisin soittoa tilatakseni ajan lääkärile. Mitenhän se onnistuisi tavallisella kännykällä?

Meidän pihalla saa pihapongarit istua grillikatoksen vieressä, ihan isännöitsijän luvalla. Toiset eivät uskalla tulla grillaamaan.

Soita 116 117... takaisinsoittopalveluun en luota, vaan päätin jonottaa... 34 minuutin jälkeen katkaisu tuli kyseisen organisaation kautta. Kipupotilas jää ilman apua päivystysaikana? Kiitos tästäkin Akuutti24!

Uutessakylässä ei ole muuta toimivaa kuin vanhan Oma-Pohjan pihassa kaatuva aita.

Törkeä temppu jättää viikon tv-liite julkaisematta juuri kun moni haluaa seurata olympialaisten lähetysaikoja. Olisi anteeksipyynnön paikka.

Kyllähän siellä omalla parvekkeella olisi kiva olla jos ylä- ja alakerrassa ei terrosoitaisi sillä myrkyllisellä syöpäkääryleellä.

Jos ravintolat lait. kiinni puolen yön maissa, niin mitä se rajoittaa? Onhan siinä ollut aikaa notkua siellä jo monta tuntia juomassa. Naurettavaa!

Kiitos sinä kohtelias taksinkuljettaja, saatoit minut hissiin kassieni kanssa. Hyvää jatkoa sinulle.

Torstaina 22.07 illalla Akuutti 24 hammaspäivystyksessä. Nuori nainen haki apua särkyyn. Odotti 3.5 tuntia. Hml, ulkomaalainen sanoi ' ei voi tehä mitään, pitää mennä erikoislääkärille.' Eli ei mitään toimenpiteitä, ei kertonut mistä kyse, ei antibioottia, ei lääkesuosituksia. Me veronmaksajat maksamme tämän tason hoidon! Eli ei hoitoa!