Näppis: Meneekö kierrätykseen terveyskeskustalosta ovet, ikkunat, wc-kalusteet ynnä muut?

Meneekö kierrätykseen terveyskeskustalosta ovet, ikkunat, wc-kalusteet ynnä muut?

On aivan turhaa vierittää viruksen leviämisestä syytä Kymsoten niskaan. Palaajat eivät käyneet testeissä, välttelivät viranomaisia, antoivat vääriä tietoja ja siten levittivät vastuuttomasti deltaa. Oli joukossa tietysti vastuullisiakin.

Harjun terveyden tyytyväisyysindikaattori ei ole tieteellisesti pätevä, koska se ei kerro vastaajien määrää!

Hyvät omaiset, koettakaapa ottaa omista vanhuksistanne enemmän vastuuta, ettei naapureitten tarvii hoitaa kauppa-asioista lähtien. Vai onko helpompaa, että joku muu hoitaa teidän puolesta? On aina joku syy, mitä olen kuullut. Ei keritä, on liikaa töitä tai sit kiire mökille ynnä muuta.

Uutisoitiin, että ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmässä on jo 992 asiakasta, mutta jätettiin kertomatta, miten paljon tämä meille maksaa. Paljonko?

Ti 20.7. mieheni soitti Harjun terveyteen. Nyt ollaan torstaissa. Soittoa ei ole tullut. Samana päivänä hän kävi lks:n päivystysluukulla. He sanoivat, etteivät hoida hengitysoireisia. Onneksi Akuutin kautta sairaalaan keuhkokuumeen hoitoon.

Ihmisten elämät, urat ja elinkeinot tuhotaan pelkkiä huhuja levittämällä. Nyt olisi tilaus valehtelunuhritoo- liikkeelle.

Mikä ihme siinä on, että pitää tunkea ihan kiinni toisiin ihmisiin kaupassa ja varsinkin kassajonossa. Ja vielä ilman maskia.

Haaveissa kesämökki, joka on vain minua eikä vieraita varten.

Saisikos Menot-osion takaisin Etlariin. Siinä ollut tapahtumat kompaktisti ja monesti ko. palstan perusteella tehty ex-tempore lähtöjä leffaan ja muihin tapahtumiin.

Vai hittaat hämäläiset perruu ja siirtää rokotusaikojaan ja valittaa, ku ei soitella takaasin. Noh...oonhan hyö lomansa tienneet jo useampi viikko sit, mut nyt pari päivöö enne loman alkuu pittöö alkoo soittelemaan. Ette sit aikasemmin aatelleet asiaa. Jos Heinola on Hönölä niin Lahti on heti sen jälkeen.

Hei! Se lintuvesi pitää vaihtaa puhtaaksi joka kylvyn jälkeen.

Muutin aikoinani taloon, jossa ei koirat pitäneet helvetillistä meteliä, nyt ne määrää jo aamuherätyksetkin p-kele!

Eikö kenenkään järki sano, että kun ei vettä ole tullut viikkoihin, niin ei ajella olematonta nurmikkoa!? Mikä siinä on, että pari leinikkiä ja hiukan valkoapilaa pitää tuhota, vaikka perhoset ja hörhiläiset tykkää niistä? Paljon on ko. asiasta puhuttu viime aikoina, mutta ei vaan mene jakeluun. Seija A

Nyt tapahtumat seis Lahdessa. Muut kuin ruokaravintolat myös kiinni. Korona leviää holtittomasti Lahdessa. Olemme jo pahimpia alueita Suomessa.

Ehdotus terveysviranomaisille: Lähettäkää rokotepassi kaikille niille, jotka ottaneet rokotteen kahdesti. Sen jälkeen päätös, että vain passin omaavilla on oikeus kauppoihin, ravintoloihin, yleisötilaisuuksiin ja tapahtuniin. Jotka eivät ota rokotetta, heiltä evätään pääsy niihin. Yksinkertaista ja tehokasta!

Ruokatoimitus A. Suoniemi! Ohjeessa 22.7. kvinoaa ei huuhdella. Se sisältää haitallista lektiiniä ja on huuhdeltava hyvin, miel.kuumalla vedellä.

Oudoksuttaa, kun mikään puolue ei uskalla nousta punavihreää Yleä ja etenkin sen pakkomaksulinjaa vastaan. Onko länsimaissa pakko maksaa yhden asian ja äänitorven puolesta?

Miten S-market Jalkaranta aikoo palvella asiakkaitaan remontin aikana? Marketilla on paljon kerrostaloja rivitaloja ja omakotitaloja ympärillä. Siis ainoana kauppana. Myymälässä näkee myös paljon vanhempia ihmisiä. Kaupan ei tarvitse olla mikään sliipattu näyttelyhalli, se kelpaa meille asiakkaille ihan sellaisena, kun se nyt on.

Tieto ja tilastot, siinä kipakat terveiset nykymetsästäjille. Katsotaan luonnonvarakeskuksen lajikohtaiset metsästysmäärät. Sitten valkohäntäpeurojen ruokinta, sekin tosi.

Olen lukenut lehdistä, että Tokiossa kisataan Olympialaisissa. Telkkarissa toimittajat kertovat, että siellä (Tokiossa) olisivat alkaneet myös Olumppialaiset. Onpas siellä vilskettä kerrakseen.

On se ihmeellistä, että haluamme asuntoihin parvekkeen, mutta en näe juuri koskaan ihmisiä niissä oleilelevan. Itse nautin parvekkeellani olosta.

Voitteko ystävällisesti kertoa, miksi kurttulehtiruuusu on vahingollinen? Miten se uhkaa luonnon monimuotoisuutta? Ketä ne ruusut luonnossa häiritsee?

Malskin mukava asuinalue olisi vieläkin mukavampi, jos sen mallasbaarin tilalla olisi peruselintarvikepuoti ja/tai pieni leipomo. Perinteistä huolimatta. Vaikka voihan sitä olla toistakin mieltä.

Mieluummin katselisin teiden varsilla kurtturuusua ja lupiineja kuin kulottunutta heinää.

Kokoomuksen kansanedustajalle. Kun paljon käyttää sanaa, sen teho alkaa laskea.

On järjetöntä leikata ei kasvanutta ja kulottanutta nurmikkoa. Ai niin työlistassa lukee.

Heinonen se jaksaa. Jos kokoomus olisi hallituksessa esim. kaveripuolue persujen kanssa. Me pienituloiset saisimme siitä maksaa, kun suurituloiset hyötyisivät lisää tuloveron alenn. Tuloerot ovat nousseet kokoomuksen hallitusaikana. Halusivat koko sotenkin yksityiselle. Asiakasmaksuja lisää, ei,ei,ei.

Potkupalloa en vihaa. Olen itsekin istunut katsomossa ja poikani juniorina pelasi Reippaan riveissä monta vuotta. Mutta.. jos Venäjän "deltav" tiedettiin, miksi sinne piti mennä, vaikka varoitettiin. Lopuksi vielä ravintolaan, josta "deltav" lopulta lähti lentoon.

Eri mieltä. Juuri Näppiksellä joku kiitti Harjun Tk:ta saamastaan gynekologisen ongelman hoidosta. Kysyvä ei siis eksy. Kirurgisen hoidon olen saanut, kun olen sitä vaatinut, ilman leikkausta. Mutta mahdottomia ei voi vaatia. Erikoistuneet hoitavat ne, onhan heillä siihen koulutus.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut