Näppis: Joku kirjoitti Näppikseen sairaaloissa olevan vähän koronapotilaita!

Joku kirjoitti Näppikseen sairaaloissa olevan vähän koronapotilaita! Nekin 10–12 on liikaa ja kuormittavat henkilökuntaa ja eritoten sinunkin veroeurojasi. Ja vielä surullisempaa, jos siellä makaa vanhuksia, jotka ovat syyttömiä tartuntaansa. Tuskin ikäihminen enää joraa ja vetää kännejä ja tartuttaa muita välinpitämättömyydellään.

Kyllä poliisi varmasti ehtii ja tekee, minkä voi, Mytäjäisissäkin. Edellytykset vain on viety. Syyte tulee, jos kannat häirikön ilmastoimattomaan autoon. Samoin opettajilta viety kaikki keinot kouluhäiriköinnin torjumiseen. Tsemppiä näillekin ammattikunnille.

Neljäs korona-aalto tullut. Niinpä niin, rillumarei ja katotaan, miten käy. Ihmetellään nyt sitten yhdessä ja päivitellään, että miten se nyt näin meni.

Koska Aleksanterinkadun ja Vesijärvenkadun risteyksessä ajoradoilla olevat kuopat korjataan?

Kannattaisi varmaankin kitkeä noita pujoja, ennemmin kuin niitä lupiineja.

Lasse Laatunen, persut olisivat olleet hallituksessa 2019, ellei Antti Rinne (SDP) 1:n edustajan enemmistön turvin olisi tahallaan pelannut niitä ulos. Jo ennen vaaleja ilmoitti, ettei tee yhteistyötä. Ja persuja syytetään yhteistyökyvyttömyydestä ja vastuunkannon puutteesta? Just.

Sydämelliset kiitokset nuorille naisille Trion käytävällä 6.7. jotka huolehditte minusta, kun menetin tajuntani mennessäni 2. koronarokotukseen. Kiitokset myös ensihoitohenkilöille ja lääkäreille, sydänvalvonnan ystävällisille hoitajille ja taitaville kardiologeille. Nyt rinnassa on tahdistin. Odottelen 2. koronarokotteen aikaa. Hyvää kesää. 74 v.

Jussi Mäkelä, futis on sen verran rankka laji, että 2 h on maximiaika, mitä voi pelata. Rankuissa vaaditaan taitoa ja henkistä kanttia.

Kiitos Laaksokadulta aamupostin jakajalle, kun laittaa aamulehden niin fiksusti, ettei herätä postin tuloa. Kiitos.

Lapsi kivitti lokkia, joka jouduttiin lopettamaan. "Poliisi ei puhuta lasta, voisi aiheutua haittaa lapsen kehitykselle". Päinvastoin, lapsella olisi puhuttelun jälkeen parempi mahdollisuus kasvaa vastuuntuntoiseksi aikuiseksi, jos ajoissa puututtaisiin häiriökäyttäytymisen.

Juha Honkoselta (s. A13 21.7.21) jäänyt näköjään lukematta artikkeli, jossa mainittiin, että kun rikki laivoissa "pestään" laivojen savukaasuista, se menee merenpohjaan. Laivareitit näkyvät selkeästi siellä. Ongelma poissa silmistä.

Missä tämän viikon TV-ohjelma?

Miksi Kirsi Piha arvosteli mm. Antti Häkkästä "linjaeroista" on sivuseikka, todellinen syy on taistelu vallasta puolueen johdossa.

Rakastan luontoa, etenkin järviä ja meriä. Ne ovat minulle ensisijaisia kuvaamisen kohteita niin koti- kuin ulkomaillakin, vaikka horoskooppimerkiltäni edustankin maamerkkiä. Mutta horoskooppeihinhan uskovat vain vailla loogista päättelykykyä olevat ihmiset.

Vai jarrua rajoituksille. Ei, ei, vaan jarrua ryyppäämiseen. Eikö suomalaisen identiteettiin kuulu, että kun huolehditaan itsestä, huolehditaan samalla muista. Siltä ei tosiaan näyttää. Kaksin käsin pitää alkaa nestettä vetää, mistään välittämättä.

Juhannukselta etelään kahden viikon lomalle lähteneet ovat palanneet ja viikko koronan itämisajasta uusissa tartunnoissa on kulunut. Syy tartuntoihin?

Long Covid oireena masennusta ja uupumista. Onko kukaan tullut ajatelleeksi, että ko. oireet johtuisivat rajoituksista ja sosiaalisen kanssakäymisen puutteesta, eikä itse viruksesta? Nyt lisärajoituksia perustellaan Long Covidilla.

Kuka pöljä tuo kotitalousjätteensä haisemaan Hämeenkosken hautausmaan roskalaatikoihin? Kameravalvontako sinnekin tarvitaan?

Näppiksellä ei esiinny koirankakkavalitusta. Koirat kyllä kakkaavat kesälläkin.

"...poliisipartio yritti pysäyttää täysi-ikäistä mopoa ajanutta miestä" (ESS 21.7.) Minkä ikäisenä mopo on täysi-ikäinen?

Eikö ketään ollut grillaamassa, kun valvova silmä ei ole päivittänyt tilannetta.

Haittakasvijutussa toimittaja kirjoitti "herkän kauniista jättibalsamista". Siinä kasvissa ei ole mitään herkkää eikä kaunista ja ison kukkivan kasvuston hajukin on karmea. Poistaisipa joku näitä yhtä reilusti tässä omalla lähialueellakin.

Aamun lehti "Epidemiaan vaikuttaa eniten ihmisten käytös", oma käytös. Mikään ei ole THL:n tai STM:n perusohjeissa muuttunut vuoteen. Keskustele peilisi kanssa, auttaisiko myöntämään, että syy rajoituksiin onkin sinussa.

Miten toiset asuntovälittäjät pitävät yleisiä asuntoesittelyitä tällaisena korona-aikana. On törkeetä ajattelemattomuutta toisia kohtaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut