Lukijalta: Paperinen Menot-palsta uuteen harkintaan

Jaakko Petäjä

Marja-Terttu Lounavaara toi esiin mielipidekirjoituksessaan (ESS 20.7.) tapahtumien asiakkaan näkökulman siihen, miten saada tietoa tapahtumista Lahden seudulla.

Itse Lahden seudun oppaana ja pienenä tapahtumajärjestäjänä olen kokenut saman ongelman, miten tiedottaa lahtelaisille opastetuista kävelykierroksista. Menoinfo on kyllä netissä. Asiakkaat eivät vain osaa näitä klikkailla.

Esimerkiksi myös viime kesänä 2020 oli koronatilanne päällä. Heinäkuussa 2020 Etelä-Suomen Sanomat alkoi myönteisen yllättävästi julkaista Menoinfoa paperilehdessä. Asiakkaiden määrä oppaiden tapahtumissa lähes kolminkertaistui. Määrän nousuun oli vain yksi selitys: paperinen Menoinfo.

Olisi toivottavaa, että Etelä-Suomen Sanomat harkitsisi uudelleen päätöstään jättää koronaan vedoten paperinen Menoinfo julkaisematta.

Helsingin Sanomat julkaisee viikoittain tapahtumakalenteria. Ei Helsingin seudun koronatilanne ole yhtään parempi. Ulkona tehtävät kävelykierrokset ovat Aluehallintovirastonkin mielestä hyvin terveysturvallisia.

Menoinfon ilmoitukset voi tehdä lehteen ja niitä voi muokata sekä poistaa kaksi työpäivää ennen tapahtumaa. Ilmoittaja osaa sen kyllä tehdä.

Kirjoittaja on Lahti-opas.

Asiakkaiden määrä oppaiden tapahtumissa lähes kolminkertaistui.

Menot-palsta takaisin paperilehteen

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut