Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Jos Harjuparkkiin tulee ko. alueelle 550–600 paikkaa maan alle neljään kerrokseen, tulee melko jyrkkämutkaiset nousut

Maallikkona ajattelen, että jos Harjuparkkiin tulee ko. alueelle 550–600 paikkaa maan alle neljään kerrokseen, tulee melko jyrkkämutkaiset nousut. Eli nykyajan isoille autoille hankala. Vert. Sokos, joka on tosi hankala.

Sinä, joka vaadit Holman ympyrään niittoa, kai nyt nautit kamalan näköisistä kulottuneista kukista ja heinistä vehreyden sijaan?

Harvoin motoristit ajavat sortseissa ja t-paita päällä, mutta taukopaikoilla kyllä kuoriutuvat nahkapuvuistaan, ja alla yleensä sortsit ja t-paita, joissa mukavasti tarkenee näin helteillä.

Ruokakauppojen hyllyihin lisää väljyyttä. Paremmin löytyisi ruokatavarat, kun nyt hyllyt on laitettu ääriä myöten täyteen. Mukavampaa olisi käydä ruokaostoksilla, kun ei tarvitsisi olla tarkkana kuin pöllö, joka vaanii saalistaan.

Sibeliustalon pysäk.tilat voivat olla riittävät, mutta se kurakenttä on aivan kauhea mainetta saaneen talon konserttivieraille.

Hollolan Prisma, ootteko huomanneet, että Kansankadun puolella olevat köynnöskasvit ovat melkein kuolleet kuivuuteen. Olisko jonkun pitänyt kastella?

Onhan tässä koronassa jotain hyvääkin. Aikuiset lapset lapsineen eivät ole voineet vierailla niin usein isovanhempiensa luona. Mummokin saattaa huokaista helpotuksesta, kun ne kakarat eivät ole jatkuvasti passattavana! Eli eikös se ole myös hyvä, että se napanuora vihdoinkin katkeaisi, molemmin puolin?

Kiitos Akuutin nuorille hoitajille+kandille huimauspotilaan hoidosta. Voimia teille tärkeään työhönne!

Löytyisikö Suomesta VHS-kasettien katsomislaitteiden valmistajaa? Maailmassa miljoonat kasetit odottavat katsomista. Olisi monopoliasema maailmassa.

Kun Rantabulevardi on muuttunut jalankulkijoille vaaralliseksi pyöräilijöiden ja sähköpotkulautojen vuoksi, se voitaisiin muuttaa pelkästään jalankulkijoiden käyttöön. Silloin me kaikki saisimme liikkua siellä rauhassa omaa tahtia tarvitsematta pelätä päälleajoa.

Veronmaksaja haluais tietää, miksi Suomi on ainoa Pohjoismaa, millä on euro käytössä. Jos media osais vastata.

Ärsyttääkö mökille pelmahtavat vieraat, jotka loisivat täysihoidossa keksi- tai kahvipaketin tuomalla koko viikonlopun? Osta mökki saaresta, niin on oma rauha eikä yllätysvieraat häiritse.

Nyt täytyy tosissaan harkita tämän lehden tilauksen lopettamista. 9 sivua uhrattu kilpaurheilulle. En halua maksaa moisesta. Joka uutisissa tulee tulokset monta kertaa päivässä. Haloo! Onko maailman tärkein asia? Sairasta!

Phhykystä Etlarin kirjoitus ja kertojat, tarina oli kuin aikuisten iltasatu.

Vuodenvaihteen jälkeen voi Phhykyn hallitus alkaa vertailla ruoan laatua sairaaloissa. Nyt niin hyvää ja ihan hyvään hintaan saadaan nauttia, mutta mitä luulette saavan vieläkin halvemmalla. Voi vain kuvitella.

Metsästäjä on pieni ongelma verrattuna siihen, mitä kettutyttöjen vapauttamat minkit superlisääntyjinä tekevät linnuille.

Kasvomaskien antama suoja on hyvin minimaalinen, onko pakko uhota siitä näppiksellä viikosta toiseen.

Kyllä huomaa, että Näppiksellä on kesätoimittaja. Ei yhtään näppisviestiä julkaistu ja ihan asiallisia. Kiitos. [Toimitus vastaa: Seuraatko myös verkkonäppiksiä? Kaikki näppisviestit eivät mahdu paperilehteen.]

Olin kesäkuun lopulla tavanomaisella uimareisulla ja juuri astunu järveen, kun huomasin pinnalla kelluvan huumepiikin, jossa näkyi olevan ainetta vähän jäljellä, huh! Olipa lähellä, etten tökännyt kättäni siihen! Olkaa varovaisia toiset uimarit!

Virossa ei ole enää maskipakkoa, milloin Suomessa järkevöidytään?

Keutaan uimaranta Vääksyssä on idyllinen ja rauhaisa. Pääskyjä, lokkeja ja pieniä lapsia nauttimassa kesästä. Lauantaina kuitenkin rouva tuo ikoiransa ja kiinnittää sen pukukoppiin, jonka seinässä on kookas koirien rannalle tuonti kielto. Röyhkeyttä? Varmasti.

Rinnekeskukset ympäri Suomea pohtivat kilvan, miten hoikuteltaisiin matkailijoita myös kesäisin ja saataisiin raha virtaamaan ympäri vuoden. Messilässä ei ilmeisesti kesämatkailijoiden, eikä varsinkaan pyöräilijöiden, euroja kaivata? Toivottavasti ei sitten haeta julkisia tukia, kun kerran on, millä mällätä?

Kostiainen kirjoitti asiaa 18.7. Kuinka moni on huomannut, että osa sähkölaudoista kulkee ainakin 60 km/h. Tappovehkeitä, miten tämä on mahdollista?

"Potkupallon vihaajalle". Mistähän sinulle on tuollainen kieroutunut näkemys jalkapallo yleisöstä, kun et ole käynyt, ymmärtäkseni, pelejä katsomassa? Säälittävää.

Matti Nissinen, hyvää pohdintaa. W. Churchill sanoi aikoinaan: "Nykypäivän antifasistit ovat tulevaisuuden fasisteja. Siltä tosiaan nyt näyttää. Mutta, erotiikan kanssa vietetty aika on poissa pahanteosta.

Orimattilassa nuoret pitävät huolta melusaasteesta illat ja yöt. Sunnuntaiaamuisin joku "aikuinen" sitten keksii ottaa lehtipuhaltimen käyttöön!

Nyt alkaa näitä minä minä -henkilöitä lappaa sairaalahoitoon. Tämähän jo arvattiin.

Ristikko, jossa poika popsii patonkia, ratkottiin jo viikko sitten lauantaina! Miksi tyrkytätte sitä meille taas sunnuntain lehdessä?

Ymmärrän, että koronarajoitukset kurittaa ravintolabisnestä, mutta eikö ole tärkeämpää saada korona nujerrettua? Outoa kommentointia Anssi Pyysing!

Sinulle toinen köyhä: terveyskeskuslääkärit eivät tietääkseni ole niin erikoistuneita esim.silmä- ja naisten vaivoihin kuin yksityislääkärit? Jos hallitus toteuttaa hintojen nousun, mistä löytyy apu, kun hinnat hipovat jo nyt taivaita? AA

Viimeisellä veräjällä ei auta idän filosofiat eikä tieteen kuvalehti, jos hylkää Raamatun ja Jeesuksen.

Perjantaina Launeella havaitsin perhematkailua yhdellä sähköpotkulaudalla. Oli lapsi, ehkä alle 10-v. sekä nainen ja mies, oletettavasti vanhemmat? Säännöt ja suositukset on tehty rikottavaksi, tässä tapauksessa aikuisilta hyvä esimerkki, kuinka sähköpotkulaudalla voidaan ajella.

Kaikki kuppilat kiinni. Kyllä kaupan ovessa vaikka on lappu, käytä maskia, käytä käsi desiä, niin on aikuiset tosi välinpitämättömiä, oli paljon ihmisiä, jotka ei osaa lukea. Ihme, kun Lahdessa leviää korona. Rajotuksia vaan enemmän ja tiukempi ote, ainakin Lahteen.

Muovitetut rehupaalit, jos mitkä nopeuttavat ilmastonmuutosta? Maatalousvastustaja vauhdissa.

Kolmisenkymmentä vuotta sitten tiedemiehet ja tutkijat puhuivat meren pinnan noususta maapallolla.

Miksi tv-haastateltava käyttää maskia? Siitä ei todellakaan korona leviä, mutta esiintyminen on ilmeetöntä.

Minkä takia hankitaan räksyttäviä koirarotuja ihmisten kiusaksi? Minä vaan kysyn.