Näppis: Erittäin ryhdikäs ilmoitus Camilla Richardssonilta

Erittäin ryhdikäs ilmoitus Camilla Richardssonilta. Samaa voisi odottaa muutamalta muultakin Tokioon valitulta. Mutta ei tule tapahtumaan.

Lahdessa huume- ja juoppoporukat mellastaa Aleksanterinkatua päivällä eikä poliisia näy mailla eikä halmeilla! Onkohan työnkuva unohtunut?

Nyt...piip...ne pubit ja ravintolat kiinni. Kohta alkaa koulut ja harrastukset...lapset ja nuoret joutuvat taas kärsimään.

Ravintoloitsijoiden pitäisi vedota asiakkaisiinsa että he käyttäytyvät koronaa torjuen. Turha kitistä päättäjille!

Paha ja ilkeä on se, joka yrittää väenväkisin vietellä lähimmäisensä luvattomille teille.

Viro luopui maskeista, suomalaisia halutaan yhä tukehduttaa näillä helteillä. Kyl on älyvapaata.

Sairaaloissa on vähän koronapotilaita, silti tämä vouhotus rajoituksista vain jatkuu. Eikö kukaan päättäjistä voisi jo jarrua painaa?

Olipas nappikirjoitus Lasse Laatuselta Halla-ahosta ja Yli-Viikarista! Täysin samaa mieltä.

Kiitos hienosta puistokonsertista Nastolan Taarastissa 11.7. Seppo Hovi, Angelika Klas ja Hannu Lehtonen

Hoiteleppa ite itseäsi paljon suurempia monisairaita, sinä hoitotyön ja potilastietojärjestelmien kehittäjä! Aikaa vievät turhanpäiväiset kirjaukset, samat asiat moneen kertaan, älytöntä pörräämistä. Tuloksena hoitajakato. Rahaa kyllä on, kohde väärä. Miten niinku meni? Aika hoitajien lopettaa nöyristely.

Hoitotyön juridisuus, vuorotyö, työpaikkakohtaiset säännöt, esimiehien sekä omaisten kenttätyön tietämättömyys, fyysisesti raskaat ja aikaa vievät asiakkaat, muutama esimerkki. Tuloksena hoitajakato, ja vaipan vaihtokin pitäisi käydä sujuvasti netissä. Voi hyvät hyssykät sentään. Tervetuloa kentälle!

Oletko valmis luovuttam. henkilökoht. tietojasi, joita voidaan käyttää huijauksissa, petoksissa? Liity someen kerro itsestäsi ja voit saada kaiken tän!

Onneksi meillä on ammattilaiset päättämässä ravintolarajoituksista eikä "ihan sama"-päälliköt. Selviä haasteita ymmärtää mitä enemmän tiiviimmin ja kauemmin ihmiset kokoontuu = enemmän korona tarttuu ja leviää.

Kiitos, Päivi Räsänen, rohkeudestasi! Raamatussa on ihan yksiselitteinen kanta asiaan. Sateenkaarikin on Luojan aikoinaan antama merkki ihmisille, ettei Hän tule enää koskaan hävittämään ihmiskuntaa hukuttamalla. Nythän se on valjastettu ihan eri merkitykseen. Ent. AteistiNainen

Ravintoloitsijankin täytyy elää... Terveisiä ravintoloiden omistajille: Niin täytyis asiakkaidenkin elää, vai mitä? Heidän elossa pysyminen on tärkeämpää kuin teidän bisnes, vai mitä?

Lahden Talot saisi harkita vakavasti talojensa muuttamista savuttomiksi. Jatkuvasti pidettävä helteellä ikkunat kiinni, ettet tukehdu tupakansavuun.

Aika halpamaista Pyysingiltä haukkua Krista Kiurua oman edun tavoittelusta. Katsoisi peiliin: kukahan se kritisoi koronan kurissa pitäjää vain oman busineksen näkökulmasta?

Mietityttää tämän kaupungin päättäjien välinpitämättömyys meidän asukkaiden viihtyvyydestä. Lahdessa saa terrorisoida laittomilla meluavilla autonromuilla ja moottoripyörillä kaiket yöt. Ei edes poliisi viitsi volkkarin penkiltä nousta moisen takia tai sitten ne ovat kuuroja ja sokeita. Käsittämätöntä touhua.

Media nukkuu silloin kun pitäisi reagoida. Nyt haastatteluun nuoremmat koronaan sairastuneet. Heillekin voi tulla pahoja oireita. Vain esimerkit vaikuttavat nuorten käytökseen.

Joutjärvellä on kaksi uimarantaa. Möysän uimaranta sekä Suopursunpuiston virkistysranta. Molemmissa kohteissa on wc:t. Kokkokallion suunnalla oleva pieni rantakaistale ei ole virallinen uimaranta ja se tulisi kävijöiden ymmärtää.

Messilä panostaa ympärivuotiseen liiketoimintaan ja houkuttelee asiakkaita: tule meille viettämään kesälomaa – meillä ei saa tehdä mitään!

Lueskelin Kalkkisten facebookia. Kyllä on mennyt tunteisiin mopo- ja autopojat. Nuoramoisissa pikataival koulu–Sysmäntien-väli. Odotellaan!

Surullinen näky Perhepuiston parkkipaikan lähellä olevalla altaalla! Orava oli siellä aamulla hukkuneena! Ulkona oleviin vesiastioihin olisi hyvä laittaa lauta tms. mitä pitkin oravat ja linnut voisivat pelastautua, veteen jouduttuaan, vettä etsiessään!

Mopohäiriköitä. Niin myös Hollolassa. Ajot 22–03, mustan mopoauton ja oisko kevarin pakoäänet yli 80 dBA sisällä mitat. Muu liikenne 50–70. Laillista?

Taisi Messilä Maailman hallitus ja pj pissiä omaan nilkkaan, kun kieltää kaikki ulkoiluharrastukset mm. kävelyn alueellaan.

Autolautta, sähköautot tuhat matkustajaa on sellainen kuolemanloukku, jota ei saa päästää merelle.

Jo on maailma kummaksi mennyt, kun täytyy pussilakanatkin pyykkinarulta varastaa.

Tiedämme mitä tapahtuu, jos pakastin lakkaa toimimasta. Entä jos ikuinen routa ja jäiset mantereet lakkaavat hohkamasta kylmää...

Kysymys kipakoita väitteitä esittävälle metsästyksen vastustajalle, onko tunnetilasi totuus?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut