Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Lahden Talot saisi harkita vakavasti, että vuokra-asuntoihin laitetaan ilmastointi

Lahden Talot saisi harkita vakavasti, että vuokra-asuntoihin laitetaan ilmastointi. Jossakin näin jo tehdään. Ei ole oikein, että maksat kovia vuokria asunnosta, jossa sisälämpötilat huitelevat 30 ylikin. Ilmalämpöpumppuun ei ole varaa ja sitä ei kai saa vuokra-asuntoon laittaakaan.

Jos Lahden Seudun Liikenne vaihtaa tavallisen dieselin biodieseliksi, ei bussia tarvitse vaihtaa. Biodiesel käy nykyisiin dieselmoottoreihin. Tämä toimittajalle tiedoksi.

Voisiko joku asentaa näihin uusiin sähkölinja-autoihin äänenvaimentimet. Hornettikin olisi hiljaisempi.

Vai kauppakeskus Triossa altistuminen. Seuraavaksiko ilmoitetaan, että Lahdessa altistuminen?

Antakaa vihje! Onko kaupungissa yhtää pankkia, josta saisi palvelua. Vai toimiiko kaikki vain netin välityksellä?

Orimattilan keskusta on mopojen äänisaasteen saastuttama. Mitä tekevät poliisi ja päättäjät!? Mistä asukkaat saavat meluisaan menoon apua!? Rukouksella taivaan Isältä?

Kuvitteleeko Eurooppa ja sen sisällä Suomi olevansa koko maailma, kun ne kuvittelevat puhdistavansa maapallon ilmaston?

Yövandalismia on harrastettu joka yö Nastonharjul ja sama jatkuu. Helvetti työssä käyvil ja sairail.

Kissanomistaja Metsäkangas/Pirttiharju, sinun töpöhäntäinen, monenkirjava kisulisi kulkee omakotitalojen pihoilla ja pistelee poskeensa lähes lentokyvyttömiä linnunpoikia! Nähty on. Ole vastuullinen ja pidä mirri kotona.

Hyvin perusteltu teksti Räsäseltä 10.7. Kunpa ihmiset tulkitsisivat sen ajatuksella, eikä omin ennakkoluuloin Räsästä kohtaan, kuten Melanen teki 14.7.

Miksi nykyään tv-mainoksissa on poikkeuksitta vain yhden vähemmistön edustajia aina? Ei koskaa romaneja tai saamelaisia?

HUS, THL, STM, Avi ja hallitus, liian monta koronasopan keittäjää ja sekavien ohjeiden jakajaa. Jospa jatkossa olisi vaan THL ja Avi

Samaa mieltä Niilo Oksan kanssa, steriilit nurmikkoautiomaat kukkiviksi niityiksi. Lyhyeksi leikatut lisäksi kärventyvät helteillä, niitty kestää kuivuutta paremmin.

Koronatilanteen takia tunnolliset on "uhrautuneet" rippijuhlat, lakkiaiset, merkkipäivät ja lähiomaisten hautajaiset jätetty pitämättä, niin mitään myötätuntoa ei löydy jalkapallofaneille eikä kapakoissa istujille. Pitääkö kapakat olla auki aamuun asti?

Voisitteko te Orimattilan kyseisiä asioita hoitavat toimittaa Lahden motarille (etelään päin suuntautuvan kaistan puolelle) uuden Orimattila-kyltin kunnan rajalle? Rikkinäinen ärsyttää ja hävettää joka kerran sen ohi ajaessani!

Radiossa ilmastotieteilijä sanoi, että ilmaston suhteen peli on pelattu! Mutta näkyykö se millään lailla elämänmenossa? Vastaus, ei mitenkään.

On se omituinen kaupunki tämä Lahti. Liisua tyrkytetään mm. turvallisuudella, mutta samaan aikaan ei saada edes suojatiemaalauksia kuntoon. Esimerkkinä Kolkankatu ja lasten leikkipuistoon johtava suojatie. Pelottaa.

Onko päijäthämäläiset jotenkin tyhmiä tän koronan suhteen. Kartta hehkuu punaisena. Nyt kaikki Armakseen poskisuudelmia antamaan.

Perusterv.huollon asiakasmaksuista poistuu hoitajamaksu, hienoa. Mutta että päihteiden käyttäjät saavat myös maksutonta hoitoa! Entä eläkeläiset (40 v. veroja maksettu), pitäisi lääkärimaksut ainakin puolittaa!

Eikö Hollolassa yli 60-vuotiaiden ole pakko käyttää maskia julkisissa kulkuvälineissä?

Muutin Orimattilasta pois juuri moporällääjien takia. Aamuun asti pahimmat terroristit. Tehkääs uudet valtuutetut kakaroille kuri, järjestyssääntö.

Paasikivenaukion keskellä lojuu riisutun näköinen mustavihreä sähköpotkulaudan raato ip. 15.7. Kaikenlaiset kulkijat näyttävät kiertävän sen kaukaa. Kuka lopulta korjannee. Niitä on siinä jatkuvasti parkissa. Paikkoja ei vaan ole merkitty.

Baarit, kuppilat ja yökerhot kuukaudeksi kiinni. Ainoastaan ruokaravintolat auki klo 22.

Eipä saanut kaupunki estettyä hanhien nousua Ankkurin lasten uimarannalle. Siellä ne nyt sotkevat ja sontivat lasten uimarannalla. Voi, voi.

Polkupyöräilyyn panostetaan nyt paljon, siksi olisi pyöräilijöiltä myös edellytettävä liikennesääntöjen tuntemista ja myös noudattamista.

Sulkekaa nyt ees se Armas kuukaudeksi. Lahden oma koronalinko.

Nyt rupeaa vissiin viljelijät huomaamaan, että jättijuurekset ja vihannekset ei kelpaa, kun ei ole makua. Perunapellon varret oli jo vähän oudon näköisiä tv:ssä. Lannoke?

Jos minulla on kaksi perinnöllistä mielenterveyssairautta, joihin ei itselläni osaa eikä arpaa, miksi sitä pitäisi hävetä, vaikka elämme häpeän kulttuurissa, kysyn vaan.

9/10 yleisurheilijoista jää karsintoihin ja välieriin. 1 kahdeksan sakissa Tokiossa.

Eikö se riitä, että teinit rällää mopoilla ja autoilla kaiket yöt. Nyt on rakkaritkin löytäneet Toukolan pysäköintipaikalle.

Mikäs lahtelaisten nuorten on yökerhoissa riekkua, kun niin monen ei aamulla tarvitse töihin mennä.

Peikko Group ei löydä työntekijöitä. Työttömiä on, ja se työnvälitys, mitä se tekee, sanoo tule vuoden päästä uudestaan. Ja mitä virkaa työministerillä? Taasko ulkomailta haetaan tekijöitä.