Näppis: Mistä näitä hömelöitä edelleen riittää, jotka eivät ymmärrä, että kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä metsäpalovaroituksen aikana?

Mistä näitä hömelöitä edelleen riittää, jotka eivät ymmärrä, että kertakäyttögrillit ovat kiellettyjä metsäpalovaroituksen aikana? Niitä koskevat samat säännöt kuin avotulta.

Puhuuko Ahokas puuta heinää? Jos kilpauimareita on, niin 1) heitä koskevat samat rajoitukset ja 2) yksi halli riittäisi hyvin. Yleensä vain pyörätuolivammaisilla on avustajat, eivätkä nämäkään avustajat pysty työntämään heitä montusta ylös.

Juottoloiden vastuuttomat asiakkaat levittävät koronaa. Kunnon ihmiset saavat kärsiä. Kapakat kiinni muutamaksi viikoksi!

Jälleen männynnäre Kyllikki Saaren haudan merkkinä. Ilkka hoi!

Tehdään valkoposkihanhesta riistalintu, niin tuhot häviävät ja sorsastajat saavat makoisia paisteja.

Vääksyn kanavan 150 v. on juhlittu. Kahden viikon päästä nähdään sato.

Kaupunginsairaalaalla kiirevastaanotto koronavastaanoton vieressä. Seinää näiden tilojen väliin ei kuitenkaan ole tehty kattoon asti. Virus siis tietää pysyä korona puolella eikä leviä odotustilaan muihin odottajiin. Eikö asiakkaat ja henkilökunta ole vaarassa altistumiselle tai tartunnalle? Ei koronatilassa ole edes omaa ilmastointia...

Äskettäin eräs motoristi ohitti pimeässä mutkassa, tööttäsin. Nosti kätensä, olikohan sormikin pystyssä. Että tällasia.

Harjulankatu 9 sisälämpötila 36. ja vanhukset voivat huonosti. Eikö ilmastointia saada säädettyä yhtään viileämmäksi. Tehkää jo jotain ennenkuin on myöhäistä.

Kiva kun lehden "niittaaja" on palannut lomalta. Paljon helpompi lukea kasassa pysyvää lehteä.

Haapalan- ja Tanssimäen metsässä on kymmeniä kirjapainajatoukan valloittamia kuusia. Metsät ovat hirveitä ryteikköjä. Kaupungin metsänhoito saisi siistiä ryteiköt. Kuuset ovat yli-ikäisiä.

Koska elän pienituloisena, niin suurin kulttuuririentoni ovat elokuvat ja musiikki, ja niitähän ovat kirjastot täynnä, siis todellisia aarreaittoja?Tähän tarvitaan Marko Ahosta.

Millaiset ihmiset käyttävät Ankkurin rannan pukukoppeja vessoina? Pari viikkoa sitten mentiin uimaan. Pikkutyttö halusi vessaan. Pöntön vieressä oli haisevat jätökset. Naisten pukukopissa lainehti lattialla pissa. Miesten pukuhuoneesta roska-astiassa haisi kakkaläjä! Pojat huusivat, ettei missään muualla Suomessa näe tällaista! Ympäristökaupunki?

Ei julkaista tätä lehteä koskevia arvosteluja. Kirjoitusvirheitä ihmettelin ja oikoluvun puutetta Etlarissa. [Toimitus vastaa: Seuraatko myös verkkonäppiksiä?]

Miksi ei kukaan puhu kaasuautoista, vain sähköautoista. Sähkönkulutus kasvaa aivan mielettömästi. Sähköpotkulaudat pitää kieltää, tulevat kalliiksi yhteiskunnalle.

Lahden seudun liikenne. Mitä tarkoittavat aikataulussa 1Y linjan ajat 25:10, 25:35?

Voisiko Hollolan matonpesupaikoille laittaa kissankokoisilla kirjaimilla, että kun pesijä poistuu, niin matot mukaan. Niitä ei jätetä valutustelineille koko päiväksi, koska seuraavat pesijät tarvitsevat valutustilaa.

Eräs sukulaismies luonnehti itseään: "En ole paha, mutta pirullinen!"

Sisään kauppaan lappoi nuorta väkeä ilman maskia, käsidesi ei kelvannut, mutta porukka valtasi hyörinnällään käytävät etäisyyksistä välittämättä. Hyvin suojautunut henkilökunta oli ilmiselvästi tuskastunut tilanteeseen. Vaikuttavaa muihin te, jotka ymmärrätte tilanteen vakavuuden. Viruksen delta-versio on jo täällä ja vielä vaarallisempi delta plus tulee pilaamaan syksymme.

Kaikki tiedämme, että kuumalla on hyvä hakeutua puiden varjoon ja katveeseen. Avohakkuut ovat kuoleman alueita monille kasveille ja eliöille. Lisää puita ja metsiä, ne sitovat hiilidioksidia ja auttavat koko maapalloa.

Eikö meidän pitänyt säästää sähköä? Sähköautojen tuputus seis ja vetyautojen käyttöä tukemaan. Tosin sähkön myynnillä kääritään sievoiset rahat jonkun taskuun.

Myös meidän taloon tuli terassi ja uusi grilli. On vain niin, että samat ihmiset valtaavat sen joka ilta, ei ole tasapuolista muiden suhteen. Toisetkin olisivat joskus halukkaita näitä käyttämään, kun kerran yhteisesti myös hankinnat maksetaan.

Metsätien 3 hidastetta pelkkä vitsi. Silmitön kaahailu vain kiihtyy.

50 km säteellä Pyhäniemen kartanosta kansainvälinen turistimetsästysalue? Onko ajateltu sitä, että ihmisiä liikkuu paljon enemmän kuin UKK:n kansallispuistossa, jossa vahingonlaukaus surmasi pyöräilijän.

Kyllä se taloyhtiön grillipaikka on kaikille avoin. Se on itsestä kiinni, jos ei sinne mene muiden mukaan.

Kyllä se vaan niin on, että asioiden hoitaminen on miesten hommaa.

Yli-Viikari kaivaa urakuoppaa itselleen käyttäytymällä kuin kypsymätön lapsi?

Kiitos Lahden kesänäyttämön säteilevälle ja monitaitoiselle tiimille hienosta Jaakko ja pavunvarsi -esityksestä! Olette ihan huippuja!

Z-juna Helsinkiin tiistaiaamuna. Maskipakko. Kaikilla muilla maskit paitsi kahdella. Koko matkan valistivat suureen ääneen meitä muita kaikista maailman asioista. Käsittämätöntä toimintaa?

Kaupungin tulisi tarjota Puksu-ajeluja vanhuksille hellepäivinä. Luulen, että järven ranta toisi virkistystä monelle kuuman asuntonsa vangille. Pysäkit ilmoitettaisiin lehdessä.

Tsemppiä Päivi taistelussasi, toivottaa eräs äänestäjäsi!

Itsekkyys ja koulutustaso, vain toisella "näistä" on tekemistä koronatesteistä kieltäytyvillä. Itsekkyys lisättynä välinpitämättömyydellä meitä kaikkia toisia kohtaan. Kiitän ja kuittaan, hah.

Juhani Melanen 14.7.21 mielipide. Nyt ampuu Melasella niin harhaan. Päivi Räsänen puolustaa ainoana suomalaisena poliitikkona rohkeasti pyhää Raamattua ja sen totuutta. Melanenkin löytää edestään nämä räävittömät mustamaalaavat puheensa. Yrittäjä Lahdesta.

Koronaan sairastuneiden lukumäärä Lahdessa ja Päijät-Hämeessä on täysin erilainen PHNetin ja Hesarin digisivuilla. Mitkä luvut ovat oikein?

14.7. ESS:n sivulla B6 oli "Aikuisten liikkumisen suositukset 18–64-vuotiaille". Eikö 64+ henkilöt ole aikuisia tai ihmisiä? Muuttuuko tai loppuuko heidän liikuntasuosituksensa yhdessä yössä? Miksei Jenna Hiltunen antanut heille ohjeita? Jos ei osannut, niin osaavampi ihminen haastatteluun. Ohjeet ikärasismia. Vaadin ottamaan 64+ ihmiset huomioon ja julkaisemaan liikuntasuositukset myös heille!

Hyvä Päivi Räsänen! Kiitos, että pidät ihan tavallisten ihmisten puolta! Suvaitaanko myös meidän mielipide?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut