Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Tulis talvi ja pakkaset!

Tulis talvi ja pakkaset!

Hoitajapulasta. Se palkka on yksi. Jos esimies on narsisti, ei se palkankorotus auta. Kumartelijoita ja työtä vieroksuvia porukassa riittää, mutta entäs se työn organisointi. Toivon paljon mm. vanhuspalv.laista. Ottakaa kantaa. STM:n sivulta löytyy yhteystiedot.

Lahden kaupunki satsaa polkupyöräilyn kasvuun ja kaupungin mukaan ratkaisu polkupyörävarkauksiin on kaupunkipyörät?! Tämähän tarkoittaa, että Lahden kaupunki ei ainakaan suosi polkupyörän omistamista.

Nyt on joukolla todistettu, että Päijät-Hämeessä asuu väki maan tyhmimmästä päästä.

Jari Laine! Lahessa on tehty jo nyt ilmaston hyväksi ehkä maailman eniten. Autoteollisuus on voimalla siirtymässä sähkövoimaan. Autoilu ei ole se ongelma. Tiedon puute on.

Potilasjonojen hoito 70 per/päivä=6,3min/potilas. Sisältäen käynnin kirjaamisen. Montako käyntiä tarvitaan, et vaiva selviää?

Sanotaan, katso ohjeet netistä, no minä katsoin, hoitotarvikejakelu Hollola on näköjään avoinna ti ja to. Menen paikan päälle ja on kuulemma muuttunut, vuosi sitten, ja kuitenkin netissä vanhaa tietoa?

Rapussamme on 20 asuntoa ja ainakin 3 koiraa. Mitään p-ska- ja melusaastetta ei ole ollut. Hississä ja rapussa vaan olen ihmetellyt, että asuuko tällä tällainenkin.

Kiuru taas sekoilee ja hoitajat kärsii. Rajat ja "juottolat" kiinni ja hoitajat ja näytteenottajat lomille. Ei kukaan jaksa tätä sekoilua, vähiten hoitajat.

Meille on annettu kaksi korvaa ja yksi suu. Hmmm... eli kuunnellaan enemmän ja puhutaan potaskaa vähemmän vai mitä?

Sinulle, joka kirjoitit Lehtimäen kuljettajista. Hiukan tarkemmin asiaan perehdyttyäni sanon vain, että kuljettajat syyttömiä vallitsevaan tilanteeseen. Suurin syyllinen on LSL, joka suunnittelee aikataulut aivan liian tiukoiksi.

On ollut puhetta Siltapuiston pysäköintitalon purkamisesta, milloin tämä tapahtuu? Aika huonossa kunnossa jo.

PHHYKY:n päättäjät sulki muutama vuosi sitten mittavan määrän vuodepaikkoja keskussairaalasta ja useita terveyskeskusten vuodeosastoja. Hoitohenkilökuntaa joutui lähtemään. Nyt päättäjät valittaa hoitajapulaa. Hallintohenkilökuntaa on jo ehkä enemmän kuin hoitohenkilökuntaa.

Onpa tyylikäs ja selkeä näyttely Hollolan kuntakeskuksen Vanhassa Apteekissa.

Nyt halutaan säilyttää 1960- ja 70-luvun lähiökerrostalot. No, älkää tehkö samaa virhettä kuin kouluissa. Näissä koneellinen ilmanvaihtoremontti toi huoneilmaan aikaisemmat rakennusvirheet.

Kokonaisvaltaisesta terveydestä puhutaan siitä, minkälaista ruokaa pitäisi syödä. Mutta valtavasti käytetään suolen toiminnan edistämiseksi? Mutta jossain vikaa, jollei suoli toimi luonnollisesti? Voitaisiin antaa vessassa käynnille aikaa vaikkapa yksi tunti ja katsoa, miten kävi?

Onko parkkihalleista tullut rollaattorimummojen juoruamispaikkoja? Näin Triossa. Estettiin myös autoilijoitten pääsy pois ruudusta. Voisi sitä ne kuulumisensa vaihtaa muuallakin kuin parkkihallissa autojen seassa. Hengenvaarallista!

Joku vaatii "vanhuksilta eläkkeet pois heti". Kyllä järkevämpää olisi määrätä kaikki nuoret eri syistä eläkkeellä olevat töihin, ihan kuntoutusmielessä.

On outoa kun nuoret naiset menee tosi-tv-ohjelmiin. Mihin unohtui Mii Tuu. Nuoret menee kaiken maailman seksiohjelmiin. Pian kai opetetaan kädestä pitäen, miten temppu tehdään.

Aikuinen mies ajoi täysillä istuttavalla sähköpotkulaudalla marketin liukuovien edestä. Mitä olisi tapahtunut, jos ovista olisi tullut vaikkapa lastenrattaat!

Jaa, että kansallismielinen puolue. En ole pelännyt ihan turhaan. Miten meille onkaan kehittynyt tällaista ajattelutapaa ajatteleva ryhmä. T. Pelkäävä kantasuomalainen seniori

Mitä THL teki ennen, kun ei ollut koronaa?

Täällä valitetaan mm. Möysän upeasta grillipaikasta ja roskisten puuttumisesta. Roskista sen verran, että ollaanko me todella kädettömiä, jalattomia, sokeita ja aivottomia, kun on syöty ja juotu. Ihan aikuiset ihmiset grillaamassa. Kyllä siellä roskiksia on, kun otetaan silmät päästä, aivot käyttöön, käsiin roskamme ja jalat alle ja siivotaan jälkemme. Ei luulisi n. 20 m matkan roskikselle tekevän tiukkaa.

Ihmettelen isosti ihmisten maskittomuutta kaupoissa. Luuletteko, että korona on ohi? Ensivuonnakin jatkuu sama ralli.