Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Möysän uimarannalla upea grilli ja kivipöytä, mut ei roskista

Möysän uimarannalla upea grilli ja kivipöytä, mut ei roskista käytetyille grillihiilille eikä muille ruokailuroskille. Nyt lojuvat nurmikolla ja hiekalla! Lahden kaupungilla ei kellään kokonaisvastuuta suunnittelussa!

Kansainvälisten markkinoiden jokainen myyjä ja työntekijä on joutunut käymään koronatestissä. Yhtään tartuntaa ei markkinoilta ole todettu.

Näinhän se menee monella alalla, kun menee hyvin, niin omistajat, firmat tekee tilin ja huonosti tai ongelmia (potkulautatapaturmat), niin yhteiskunta hoitaa kyllä laskun.

Hyvä jäähdytys, kun uni ei tule kuumalla. Kastele lakana tai pyyhe ja laita päällesi. Se jäähdyttää. Peite päälle, jos viluttaa.

Meidän taloyhtiössä on muutama vanhanaikainen valvontakamera. Kiinnostaa toisten asiat paremmin kuin omat. Kyllä ennen oli niin paljon paremmin.

Tasapäistäminen on Suomen kehityksen esteenä.

Kuka yrittää boikotoida kv-suurmarkkinoita? 7.7. Näppisteksti selkeesti ammattilaisen kirjoittama.

Olen 7.7. näppikselle 80-lätkästä kirjoittaneen kanssa vahvasti eri mieltä. 70-luvulla kun itse sain ajokortin ja 80-lätkän, huomasin, että lätkän ansiosta sain paljon kokemattomuudesta johtuvia virheitä anteeksi, koska kanssa-autoilijat näkivät lätkästä kokemattomuuteni. Kun pääsin itse lätkästä eroon, jatkoin "perinnettä". Kun näin edessään lätkällisen autoilijan, tiesin, että hän vasta harjoitteli itsenäisesti ilman opettajaa ja ymmärsin, mistä virheet johtuivat.

Rokotteista kieltäytyvän hoitajan on jo ammattietiikan näkökulmasta syytä tehdä omat johtopäätökset. Potilaiden ja läheisten turvallisuus, päämääränä koronan taltuttaminen, on oltava alalla ykkösprioriteetti.

Baarit auki, 4 päiväiset markkinat ym. tapahtumat voi järjestää, ei koronasta väliä. Vääksyn mobilistiapahtumaa ei? Kokoontumisrajoitus 50, ei koske kaikkia tapahtumia!

Netistä löytyy kaikenlaisia tarinoita. Ihmetellä täytyy toisen naisen osaan tyytyviä. Miehet matkustavat, harrastavat ym. vaimojensa kanssa. Vain yhden tarpeen ajamina pistäytyvät salassa tyttöystävien luona. Lopputulosta sitten puretaan terapeuteille itsekunnioituksen ja viimeistenkin itsetunnon rippeiden menetyksen jälkeen.

Mitä, jos ostaisit omat työkalut tarvitessasi, tai palauta ainakin, ettei tarvi niitä itse lähteä hakemaan pois.

Pelastustien perille rakennettiin grillipaikka. Autoja parkkeeraa jatkuvasti monta tuntia alueella. Sama porukka häiriköi aamusta iltaan.

Miksi ei puhuta maskien terveyshaitoista lainkaan? Varsinkaan nyt helteiden aikana.

Fordin tehtailla tehtiin 7-päiväistä työviikkoa. Henry Ford kuitenkin päätteli, että se haittasi autojen myyntiä. Hän päätti lyhentää työviikon 6 päivään ja maksaa saman palkan. Automyynti lähti laukalle ja muut suuryritykset alkoivat myös lyhentää työviikkojaan. Kuluttajille tuli aikaa kuluttaa!

Ottakaa vihreät mallia Iitistä, siellä kunnanjohtajaa valittaessa puoluekannasta ei ollut etua, oma puolue käänsi selkänsä.

Milloin kerros- ja rivitaloasuntoihin tulee lain määräämät tupakkapaikat, että savuttomien ei tarvitse kärsiä?

ESS jakelu jo 2. päivänä myöhässä. Syytä ei kerrota. Maksullisen puhelun tiedustelun sijasta tilaajille pitäisi antaa hyvitys.

Pitäisköhän eurooppalaisten liittyä yhteen ja lopettaa sodat Lähi-idässä ja saatais kansat pysymään omissa maissaan. Kehitysapua paikan päälle. Eurooppa ei kestä enempää, ettei tule uusi Afrikka.

Ei näille kahdelle viritetyllä kovaäänisellä mopolla Prisman parkkihallia kiertävälle löydy muuta leikkipaikkaa.

Mistä saisi tilastotietoja influenssaan sairastuneista ja siihen kuolleista? Tämä korona kun jo "kyrsii". Joka päivä uutisissa vain koronaa. En kestä.

Kiitos Linnunlaulun henkilökunnalle hyvästä hoidosta kohdallani. Koittakaa jaksaa vaikka vähän kuuma onkin.

Sähkömoottorin vetämällä potkulaudalla saa ajaa humalassa. Tasapuolisuuden nimissä myös täyssähköautolla ajaville saatava sama oikeus. Siten edistettäisiin sähköiseen liikenteeseen siirtymistä.

Sähköpotkulauta, aivan turha keksintö. Kohoaako kunto? Entä mitä tapahtuu loppuun käytetyille autojen akuille? Sähkön käyttöä touhotetaan kuin käärmettä pyssyyn joka hemmetin asiaan! Muistaako kukaan aikaa, jolloin käskettiin säästää sähköä jopa kodeissa? Seija A