Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Näppis | Onko Lahdessa mitään cooling centeriä?

Onko Lahdessa mitään cooling centeriä, johon voisi mennä tulikuumasta asunnosta nukkumaan?

10 lämpöasteen rintamamiestalon pohjakerrosta nimitetään kellariksi. Haiseeko kellarille?

80-lätkä ikkunassa oli surkealta ratkaisu. Maantiellä piti hidastella muiden edessä ja aiheuttaa raivoa, taajamassa oli useasti joku valveutunut opettamassa, miten pitää ajaa tai ihan vain muuten kiusaamassa. Umpisurkea systeemi.

Taas öljy-yhtiöt alkoivat ryöstämään polttoaineilla. Raakaöljyn hinta on nyt 76 dollaria taa Bar. 95 oktaaninen 1,70 e/l. Aikaisemmin, kun pensa maksoi saman, raakaöljy Bar-hinta oli 121 dollaria. Että näin meillä se käy.

Heikossa tilassa on Suomen kyky nykyään järjestää yhteislaulutilaisuuksia, kun taas turvaudutaan länsinaapuriin.

Onhan ravintoloissa koronalle altistuneille saatu toimitettua testauttamis- ja karanteeniohjeet niin monella kielellä, jotta sillä olisi merkitystä?

Löytyisikö kotisairaanhoitajilta aikaa vielä yhdelle pienen pienelle toimenpiteelle? Iltahoitaja aukaisisi tuuletusräppänät ja aamuhoitaja sulkisi.

Kuinka ihmeessä voidaan näin tappohelteillä pitää jotain ravikisoja? Hevosparat käyvät tosi kuumana ja nekin voivat saada kuumassa paahteessa rehkiessään lämpöhalvauksen tai muun kohtauksen. Nekin hikoilevat kovasti juostessaan, mikä haihduttaa nesteitä. Eikö el.lääkärit ja el.suojeluihmiset jo ärähdä moisesta eläinrääkkäyksestä?

Kiitos, Rebekka rohkaisevasta esimerkistä. Elämä ilman alkoholia on parempaa myös minun mielestä, yli 60 v. kokemuksella, myös terveyden kannalta.

Onneksi ei tarvitse Lahden torille järjestää ilmaistapahtumia. Niin paljon ihmiset niistä valittavat.

Lehtimäen liikenteen autoissa ilmeisesti nopeusmittareina mailimittarit. Semmoista kaahausta taajamissa. Ottakaa mallia Koiviston auton kuljettajista. Näillä hienoa ja asiallista käyttäytymistä liikenteessä.

Lupiini kukki tänä kesänä vain viikon. Lupiinin valtaamilla alueilla pölyttäjillä ei ole enää ravinnonlähdettä loppukesänä; ei ajelluilla nurmillakaan.

5.7. juttu pieneläinhautuumaasta, ettei sitä enää hoideta. Oliko se vitsi, siellä ei ole vuosikausiin tehty mitään. Aikanaan, kun puita kaadettiin, sen jälkeen aluskasvillisuus otti vallan, ja paikasta tuli "rytökasa". Ihmiset eivät löytäneet enää lemmikkiensä hautoja yms. Ennen 2000-lukua paikka oli puistomainen ja siellä oli mukava käydä. Nyt aivan tuhottu.

Kännykkämainoksia: neloiskamera, viisi kameraa, uskomaton 4k-video, viisi raikasta väriä, nopeaakin häikäisevämpi. Jumankauta mua ei huvita enää mikään, sanois Matti Näsä Tampereelta. Nääs

Onko jokin syy, miksi Lahdenkadulle ei saa ylinopeuskameraa, molempiin suuntiin. Kamalaa nopeutta, eikä poliiseja näy missään. Joku asetus kieltää laiton? Vai?

Onkohan kaikilla asumisoikeusasuntoja tarjoavilla firmoilla sama sääntö, ettei asunnon saaneen järjestysnumeroa ilmoiteta, jos joku epäilee tulleensa ohitetuksi? Tämä kysymys siksi, että elämme kuitenkin ns. avoimessa yhteiskunnassa.

Onko Lahdessa mitään cooling centeriä, johon voisi mennä tulikuumasta asunnosta nukkumaan?

Kukahan tulisi pitämään nuorisoratsiaa Orimattilan Puistotielle klo 22.00–04.00 väliseksi ajaksi? Nuorisomusiikki soi ko. aikana niin, ettei kukaan saa nukuttua. Poliisit haloo.

Parahin Yrjö, en äänestä, koska mikään puolue ei vastaa täysin tunnustamiani arvoja. Arvostella saa aina, se oikeus ei ole sidottu äänestämiseen.

Valta koukuttaa ja oma etu. Lupaukset unohtuvat. Velkaa on Lahdellakin, että hirvittää. Ja lisää velkaa yhtä pakkomiellettä varten = Liisu. Haloo. Säästetään yksityistämällä muualla = käy kuin Päijät-Sotelle, palvelut tehdään väkeä vähentämällä, ohjataan yksityiselle, ei onnistu köyhältä.

Autokoulun se entinen malli hyvä. Poikani opetti kaksi lastaan ja vaimonsa lapsen, entisestä avioliitosta. Lapset ihmettelivät koko ajan monen autoilijan liikennekäyttäytymistä. Opetusvastuu on "kotiopettajallakin" ja siitä ja esimerkistä riippuu paljon.

Kiitos Inspis valvotusta pyöräparkista torilla! Upea juttu ja hyvä palvelu!