Näppis: Kahviloissa olevat lehdet on tarkoitettu asiakkaiden luettavaksi

Kahviloissa olevat lehdet on tarkoitettu asiakkaiden luettavaksi, joten älä omi sitä, äläkä täytä siitä ristikoita, osta oma lehti ristikon täyttämiseen. Anna toisten lukea kahvia juodessaan kahvilan lehti!

Ministeri vertaa Pietarin koronatuliaisia maitoämpärin kaatumiseen. Suhteellisuuden taju kohdallaan.

Pidä koiras kiinni siellä Paimelassa niin ei tule sakkoja.

Hoitajapulaan voisi myös auttaa, kun poistettaisiin influenssapiikin pakollinen ottaminen, tiedän hoitajia, jotka ovat jättäneet alan tämän takia.

Ruotsin kehitys turvallisuuden kannalta on ollut murhaava. Göteborgisssa alue, missä poliisi ammuttiin, oli 1970-luvulla rauhallinen, hyvä asuinalue. Nyt alue on rikollisjengien hallinnassa. Sama kehitys odottaa Suomea, jos kehitykseen ei puututa. Miksi huonoa kehitystä ei katkaista.

Kansainväliset & suomalaiset koronamarkkinat Lahdessa 8.-11.7. Tule testaamaan eri virusvariantit 25 eri maasta ja Suomen eri maakuntien versiot!

Kymiringillä kahden päivän tapahtuma, SM-sarjan osakilpailu yms. mukavaa katsottavaa, eikä mitään mainintaa lehdessä! Sellaista tasa-arvoa, tukea ja positiivista henkeä turvallisesta ajamisesta. Haloo paikalliset mediat!

Aamuaurinko paistaa puiden lomasta. Linnut laulaa. Käkikin lupaa pitkää ikää. Aamukahvi pihakeinussa. Lampi välkehtii suon takaa... Ikinä en vaihtaisi tätä kerrostalon kennoelämään.

Suomen lainsäädäntö on aikansa elänyt ja on aiheellista korjata se tätä päivää vastaavaksi.

Haukkuminen on koiran työtä. Eikö edes ahkerimmille ja äänekkäimmille kuuluisi ilta- ja viikonloppuvapaa? Olisiko myös yötyökielto joskus aiheellinen?

Oppositio keuhkoaa, että hallitus tuhlailee, mutta eikö hallitus ole tukenut erilaisia yrityksiä, että ne selviäisivät koronan yli?

On nostettava hattua hallitukselle, että se pystyi saamaan soten maaliin. Myös erityismaininnan saa "kätilöitten kätilö, Krista Kiuru".

ESS:n viikonlopun ristikot todella laadukkaat. Kiitos!

Miksi työnantajat harrastaa ikäsyrjintää, 5-kymppinen ei kelpaa enää työmarkkinoille, vaikka on parhaassa työiässä.

Kurtturuusu kiulukat sisältävät paljon C-vitamiinia. Lapsena napsimme niitä pensaista. Kannattaako pensaita poistaa luonnosta?

Vääksystä vihdoinkin tullut kaupunki, kuten lehden kanavajutussa mainitaan?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut