Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Eikö kukaan saa kuriin Renkomäen ABC:n pelastustielle pysäköiviä autoilijoita!

Eikö kukaan saa kuriin Renkomäen ABC:n pelastustielle pysäköiviä autoilijoita! Vapaita pysäköintiruutuja olisi 10 m päässä. Kuka ottaa vastuun, jos jotakin sattuu ja pelastustie on tukossa!

Heikki Hiilamolle: Emmeköhän tiedä, että suurin syy maksuhäiriöihin ole liike-elämä ja pikavipit, joissa sääli on sairautta?

Onpa Kimi Uosukaisella huoli demokratiasta! Vaalilittoihin lienee pakko turvautua, jotta kokoomuksen ja demareiden suhmurointi loppuu. Sulle-mulle-peli ei enää vetele!

Ei niitä nuoria sähköpotkulautojen käyttäjiä kannata haukkua, eikö mieluummin pitäisi saada valmistaja alentamaan lautojen nopeuksia!

Tämän päivän Etlarista 3.7. selvisi Kaarisilta-biennale jutus yhel lauseella musiikin opetus. Ihmetyttää, kun näitä oppilaita ei huomioida. Eikö arvoa?

Kävely onkin terveellisempää kuin autossa istuminen.

Lahden satama-alueella pyöräily kielletty, sitä ei pyöräilijät noudata eikä sähköpotkulautailijat. Poliisi muutamaksi ruuhkapäiväksi valvomaan.

Ei ne mansikat olleet siellä tilaltakaan ostaen sen parempia: homeisia, raakoja, pieniä naperoita laatikon pohjalla ja täysin mauttomia.

Hei, te riitelevät valtuutetut! Muistakaa noudattaa lehdessäkin mainittua emeritusprofessorin sanaa: valinnat menevät kumoon, jos ei noudata tasa-arvolakia!

Mihinkä jo siementävät lupiinit voi laittaa? Ei ainakaan kompostiin.

Ammattikorkea pyrkii yliopistotasolle nostaakseen statustaan. Kuka tahansa voi mainostaa olevansa jonkin alan asiantuntija. Vaikka tyhjäntoimittaja. Miksei erityisammattitaito riitä statukseksi?

Urkki sanoisi nyt, saatanan tunarit.

Miksi älypyörätie on kuin perunapeltoa, jalankulkijoiden väylän välissä on vaarallinen kivikoroke ja menoa katkovat älyttömät liikennevalot? Näin ei ole esim. Kööpenhaminassa.

Näin suomenkieli muuttuu. F1 selostaja sanoo: "pienet formulaluokat, näin he muuttavat ajattelutapaa".

Onko sähköpotkulaudoilla jalankulkijoiden rinnalla jokin etuajo-oikeus? Sähköpotkulaudalla liikkuvat ovat sokeita ja kuuroja. Sähköpotkulauta ensin, sen jälkeen jalkakäytävälla kävelevät.

Sydämelliset kiitokset teille hyville ihmisille, jotka autoitte kaaduttuani pyörällä tiistaina Lahdenkadun ja Saimaankadun risteyksessä!

Joo, kyllä koirat kuuluu hihnan päähän! Elämmehän sivistysvaltiossa!

Surullista ja järkyttävää luettavaa oli pojan kivittämästä lokin poikasesta menehtymiseen asti. Tulee mieleen sananlasku: Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee.

Sähköpotkulaudalla kulkijat, onko teillä itsesuojeluvaistoa? Perjantaina Hollolankatu- Mannerheimintie, tulit suoraan kevyenväylää pitkin suojatielle tuhatta ja sataa katsomatta tuleeko autoja. Sekunneista kysymys, mitä oisi voinut tapahtua, sinä et edes varmaan mitään edes huomannut, niin kova oli vauhti sinulla. Me autossa olleet pelästyimme. Joku rajoitus sähköpotkulaudoille.

Kukahan opettaisi, että uimarannalla on WC?

Kiinassa syntyy 12 miljoonaa lasta ja meillä 50 000 vuodessa! Pitäisikö olla huolissaan, vaan olemmeko me huolissamme vain koiristamme ja kissoistamme ?

Terveydenhuoltoa kyllä, mutta montako lääkäriä on yhtäaikaa paikalla. Kontrollipotilaat ovat erikseen. Kysynkin; vain yksikö. Ei ihme, ettei pääse lääkäriin. Toista oli vielä viime vuonna. Tsekatkaa.

Olisi metkaa, jos heterot marssisivat pitkin katuja ja huutelisivat iskulauseitaan. Toisaalta, mitäpä huutelemista normaalissa elämässä on.

Hoitajapula muka johtuu palkkauksesta... Oisko kuitenkin johtamisesta/suunnittelusta?

Jospa Koiviston Auton ilmastointien puute autoista johtuukin korjaajien puutteesta, uuden toimitusjohtajan myötä on moni hyvä lähtenyt muualle.

Kuinkahan paljon onkaan sote-lainsäädännöissä "kirjoitusvirheitä", joita ei saada korjattua. Pelottaa koko touhu!